- 18 Mart 2008
- 3.964
- 17
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
her zaman birlikteler...
kedimiz çok hareketli olduğu için ancak bu kadar çekebildim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiii kurban olduklarım bunlar ya:asigim:
İnsanlar parçacıklarında göremeyeceğim yegane şey bunlarda işte ya:asigim:
Bizimle de paylaşıp gösterdiğin için sağol bambim:asigim:
her zaman birlikteler...
her zaman birlikteler...
Hepsi birbirinden tatlı, güzel şeyler Şeniz Anneye de geçmiş olsun, dilerim hiçbir şeyi kalmaz, o kötü anıdan başka :Saruboceq:
Kışın da sizin şu aslında işe yaramayan kulübede yatabilir..
Yatar Püsküütüm neden yatmasın, balkon altımızda kapalı orayada iki örtü koyar yatırırım kalorifer borularındanda ısınır ne olacak ki..Bizden önceki ev sahipleri köpüşleri için yaptırmışlar kapalı özel bir yer oda gibi......Sadece bakıyorum ama mantığım ermiyor bu kadar zorlamama karşılık, su içmek için bile koşarak bize geliyor... Bu kadarmı yani?
Diğer çocuklar oyuna giderken benim ufak mahalledeki açları kontrole gitmeye başladı fena yayıldı bu bizde:teselli: bir kaç aklı ermeyen çocuk yukarıdaki fotoda siyah renkli delikanlının boynunada naylon kapkalın bir ip bağlamışsenağlama o kadar ürkekti ki, kimsenin yanına yanaşmıyordu çağırıyorduk gelmiyordu.. Ta ki, aliş bisiklet sepetine ufak bir makas koyup 3 gün sokaklarda onu yakalamak için dolaşıp ipini kesene kadar.. Şimdi oda bizim ve Yırtığın en sevimli dostlarından biri:teytey: .. Sokakta yaşıyor diye tehlike arzediyorlar sanılıyor, tepkide görüyoruz bazen, ama sevgilerini, minnettarlıklarını öyle bir gösteriyorlar ki asıl tehlike başka tarafta....
Hıh ne denilebilir ki...
Bir an yine kendi çocukluğuma gittim .Kış aylarında sokakta gördüğüm kedi köpek hatta kuşlar için. "Ama onlar çok üşüyor ,Ne olur eve alalım." diye ağladığım günleri hatırladım.
Ve hiç unutmuyorum Ali Arslan 'ım benden gizli gizli evden ekmek çalarken yakaladığımda"Anne köpeğe götürüyorum.ama sen kızarsın diye söylemedim" dediğinde gözlerindeki şefkati..
Bu topiğe her girdiğimde keşkeler dolu cümleler geliyor aklıma...
Kallisim duyarlılığın için ne diyebilirim ki,var mı sözcük olarak bir karşılığı ? Hayır yok.
her zaman birlikteler...
:asigim: reca ederim canım.
kanka' lar diye isim taktım ben onlara. kedimiz çok hareketli idi maşallah, ağır çekimde hareket etse, daha güzel pozlar da çekerdim... bir dahaki sefere inş.
-Bizimki biraz daha toplucaydı, zaten kaç gün oldu çocuklar gezmeye diye götürdüler bir daha getirmediler bu daha zayıf dedi
-Zaten bizimde değildi emanetti almadılarda eşim bakıyordu ben anlamam dedi...
-Almayalım sal. Dedi....:1shok:
-Bağlamak için ip yok dedi karşımdaki mahluk :jeyyar: çünkü artık insan olarak bakamıyordum..
Bir kaç saat arayla kızımı kontrole yolladım oradamı diye bakması için ve yiyecek yolladım... Bahçede tutulması 2 gün sürdü ve artık o bir sokak köpeğisenağlama her gün bizi ziyarete geliyor karnını doyuruyoruz suyunu veriyoruz bahçeye alıp kızımla oynamasını sağlıyoruz ve sağa sola haber yolladım bakabilecek birisi varsa alsın diye senağlama
Off yorgunum bende aynı şeyleri düşünsemde içim içimi yiyor nasıl yapılabilir böyle bir şey diye.. Evlerimiz caddeye çok yakın, köpeklerin trafikte ne kadar hassas olduklarını bilsemde her an bir şey olacak korkusuyla aklım onda, çünkü diğerleri gibi sokakta yaşamaya alışık değil.. 2 gün önce arabayla caddeden sapıp evin yoluna girerken farkettim ana caddedeki çöp konteynırının kenarında yemek aranıyordusenağlamasenağlama o kadar üzülüyorum anlatamam, kızımı yollayıp bir şey gösterip çağırmasını istedim ve geldi yavrum. Karınını öyle bir doyuruyor bakarken içim parçalanıyor, kaç gündür farkettim zayıflamış zaten zayıftı kemikleri belli oluyordu..Acaba diyorum, hayvancağız orada çürüyüp gitmektense, yemek veriliyorsa bile o evde, orada çürümek yerine kaçtı herhalde, şanslıymış ki bizim kaçak, sizlere rastlamış Kallistecim a.s. Birçok insanın yap(a)madığını yapmış diye düşündüm, özgürlüğü için çabalamış... Sonunda açlık ve daha acı ihtimaller olsa bile...
ilk fotoda büyük bir köpecik sanmıştım, meğer minikmiş kaydirigubbakcemile3 Anne-yavru değil, aynı sevilesi şey değil mi?
Nasıl bir şey kallisim bu? Bize de versene tarifini..Köpekler için besleyici değeri yüksek evde hazırlayabileceğim bir mamayı keşfettim
Sen yine de tarif ver.. Bizim evde nadiren yemek piştiği için, artıklardan adam gibi birşey çıkartma şansım yok.. :roflol: Belki bir gün lazım olur, şimdiden öğrenmekte fayda var.. kaydirigubbakcemile2
Tarifi aklıma kaydettim. Merakım şudur.. Bu bir günlük olmalı, diye düşünüyorum.. Yoksa tek öğün mü?
Kurabiye tarifine gerek yok.. Kim pişirecek onu? :roflol: