- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 23
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
Ben de ekleyeyim şimdi
Kartepe'de bir kar köpeği çok mu çok tatlı:asigim:
Bu sıpalarda İznik'ten:asigim:
İznik'ten, bir kaçtı ki sormayın beni görünce:roflol:
Taraklı'dan, yarım saat sevdikten sonra kucağımda mayışıp oyun oynamak için cırmıklaması ile son bulan arkadaşlığımız:roflol:
Yeter bu kadar benden:roflol:
http://www.tuuce.com/wp-content/uploads/2007/09/sokak-kedileri.JPG Sevimli yaratıklar yaa bide onlara kötü tekme,taş atanlar yok mu hepsini boğasım geliyorr kötükedihüso
Kendileri aynı mahallenin sakini. Devamlı popo popoya, ya da tren gibi peş peşe yatıp uyuyorlar ya da biri uyurken diğeri bekçilik yapıyor. Malum, insan denen zararlı canlılar çok etrafta kötükedihüso Bu ikili yüzünden :asigim: kaç defa otobüs kaçırdım, hatırlamıyorum :roflol:
Kareye sığdıramayacağım kadar çoktular. Bir an rüya görüyorum sanmıştım :1shok: Sonra gerçek olduğunu anladım delikafadulden
Adını nereden aldığını fazla düşünmeye gerek yok sanırım. O apartmanda yaşayanlara incelikleri için bir kere de buradan teşekkür ediyorum a.s. Ellerinde poşetler bile olsa, kenardan köşeden atletik hareketlerle apartmana girip çıkıyorlar:roflol: Nasıl bir uykuculuktur çözemedim kendisindekini, videoya çekemedim ama o kafa yavaş yavaş düşüyor hoğ kaldırıyor, sonra yine bir öne arkaya, yukarı-aşağı yani, en sonunda dudakları paspası öpüyorŞeniz
Allahım orası neresi kedi sayısını bulmam için oraya gitmem lazımm acilcokacimcoook
İlk foto zaten insanlara kapak olacak bir kare:asigim:
Son karede çok hoş mırıl mırıl uyuyor sıpış ya yerim ya:asigim:Şeniz
sokakta bu kadar sahipsiz kedi köpek varken pet shop denen saçmalıklara tonlarla para verip hayvan edinen insanlara o kadar kızıyorum ki senağlama bu fotograflar üzdü beni
Dediğiniz konuya ben de karşıyım. Bu fotoğrafa üzülmeyin ama çünkü onlar Allah'ın yarattığı şanslı canlılar. Her gün karınları doyuruluyor ve seviliyorlar. O toplanmanın sebebi de mama saatlerinin gelmiş olması cokacimcoook
hepsi bu kadar şanslı değil ne yazık ki :a015::a015: