- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 23
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
Ben de ekleyeyim şimdi
Kartepe'de bir kar köpeği çok mu çok tatlı:asigim:
bu benim kedişime çok benziyor :asigim::asigim::asigim:
25 kedicik var savaşcım görünürde.ilerde bakan birde martı var kanumca.
benimde annemlerde var 15 -20 kedi sürekli sayıları değişiyor.senede iki defa doğum yapıyorlar.onlar için,bende tavuk kemikleri,yiyebileceği yiyceklari biriktiririm.bakmakta zorlanıyorlar çünkü.
düşündükce zor gercekten.sokak hayvanların verdikleri savaş çok çetin.
ama dediğin gibi yetişmekde zor.
[
Kendileri İzmir Çeşmeli,yakışıklı mı yakışıklı,zeki mi zeki bir beyefendidir. hihoyyyt
Bu ikisi favorim.. :asigim:
Bende de olacaktı bi'şeyler bakayım bir ara..
Bu arada lirik güzelin eklediği "Çeşmeli" çok güzelmiş.. Rica etsek de fotoğrafı küçültse arkadaşımız.. Sayfa buradan, Çeşme'ye kadar uzanmış..
Ay sahi taşınınca güzel kız uzakta kaldı dimi ya:1no2:
Yeşil gözlüydü dimi bir gözünde problem olan yada öyle sandığım.
Tüm kareler harika be püskütüm eline sağlık içimiz açıldı:asigim:
[/COLOR][/SIZE]
kadıköyde rastladığım, çiçekler üstünde şekerleme yapan bir dost :asigim:
mahalledekilerin güzel pozlarını yakaladıkça ekleyeceğim.
İhtişamına hayran kaldım, karlar içinde olmasına rağmen böyle sarıldığında seni ısıtabilecek kapasitede biri gibi gözüküyor :1hug: asaletide cabası... Dediğim gibi güzelliğe hayran kaldım...Ben de ekleyeyim şimdi
Kartepe'de bir kar köpeği çok mu çok tatlı:asigim:
Kaçırdığın otobüsler feda olsun bunların uğruna değmezmi:teytey: kaç günlerdir yazacağım vakit bulamadım erteledim
Kendileri aynı mahallenin sakini. Devamlı popo popoya, ya da tren gibi peş peşe yatıp uyuyorlar ya da biri uyurken diğeri bekçilik yapıyor. Malum, insan denen zararlı canlılar çok etrafta kötükedihüso Bu ikili yüzünden :asigim: kaç defa otobüs kaçırdım, hatırlamıyorum :roflol:
Küçük bir çocukken evimizin koskocaman bir bahçesi vardı, rahmetli babamda bende sokakta ne kadar kedi ve köpek varsa eve taşırdık ama yetmezdi o gelenler... Yan arsada kocaman bir konak vardı içinde bir kaç aile yaşardı, bir aile köpeklere düşkündü diğeride kedilere.. Kedileri seven rahmetli Nevin teyze konaktaki kendine ait bölümde 20 üzerinde kedi beslerdi, o kedileri görebilmek için neler yapmazdım ki, anneme yalvarırdım Nevin teyzeden isteyebileceği bir şey olması için dua ederdim
Kareye sığdıramayacağım kadar çoktular. Bir an rüya görüyorum sanmıştım :1shok: Sonra gerçek olduğunu anladım delikafadulden
Kadiköy'ün güzeli, kendisine göre bir yer seçmişkaydirigubbakcemile5 nede yakışmış ortamayerimseniben ohh çokta iyi yapmış.. Belediyenin o yol ortasındaki adaların göbeğine köpüş ve kediler için yatma yeri yapması için teklif verelim bu pozu gösterip, şöyle taht biçiminde yapsınlarCADIARZU geleni geçeni seyretsin minikler..
Açıklıyorum: :roflol:....Mesela kediler daha rahat, güvenli yerleri seçer çoğunlukla (hepsi değil kaydirigubbakcemile3) ama köpeklerde yol ortasında arabanın tekerlekleri ardında (allah korusun) vb olmadık yerlerde uyuma zevki yaygın gördüğüm kadarıyla. Biri bana bu işin sırrını açıklayabilir mi? :uhm:
a.sBirbirlerine nasılda yoldaş olmuşlar, ne kadar güzel bir ders vermişler birbirlerinden üstün, zeki, akıllı, dürüst gözükmeye çalışan insanlara....