- 10 Ekim 2018
- 1.070
- 5.687
- 158
- Konu Sahibi xkadarbilinmeyen
Biz bir şey demiyorduk demiş ya anneniz o açıdan dedim.
Kaç kere uyarmışlar, artık anlamayınca uyarmayı kesmişler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz bir şey demiyorduk demiş ya anneniz o açıdan dedim.
Demek ki uyarmak gereken durumlarla siz de karşılaşmısınız. Demek siz ve aileniz de zamanında rahatsız olmuşsunuz.Çok uyarıldı ama maalesef anlamadı.
var tabii :)) bolca artik 18 konular ciliyor bdv daNereye gdiiyoruz+18 var mı
![]()
Harika bir cevap olmuş kesinlikle katiliyorum rahatsiz olmayan alsın evine eylesin o zaman cocuklari.. Ailesinin resmen ayak altindan cekilsin zihniyetiyle saatlerce sokağa gonderdigi çocuğun gurultusunu dinlemek zorunda degil hickimse. Eskiden bahceli evler boldu biz de cocuk olduk gerek sokakta gerek bahçede oynadik ama annem diken ustunde olurdu falancanin hastasi var oralara gitmeyin aman cok bagirmayin kavga etmeyin hadi bugunluk bu kadar yeter artik eve vs.. Simdiki cogu zihniyet saldim cayira mevlam kayira..
Demek ki uyarmak gereken durumlarla siz de karşılaşmısınız. Demek siz ve aileniz de zamanında rahatsız olmuşsunuz.
İşte olay tamda bu. Herkesin kendince sebepleri oluyor. Çocukların daha musaıt yerde mesela onlar için yapılmış parklarda oynaması en doğru seçenek.Demek ki uyarmak gereken durumlarla siz de karşılaşmısınız. Demek siz ve aileniz de zamanında rahatsız olmuşsunuz.
Aferin size. O zaman alkışAma kimseye bağırmadık. Kimseyi kovmadik. Üstelik rahatsız olduğumuz kisi cocuk degil yetiskindi.
Çocuk parkının karşısında yaşadığınız için tepki gösteremiyor olabilir misiniz???Bu fikir de mantıklı bakınbiz almanyada yalıyoruz, evimizin tam önü çocuk parkı . Burda 21 den sonra yasak çocukların parkta oynaması. Oğlum küçükken onu uyutmakla uğraşırken sabah 10 civarı ortalığı inletirlerdi bi kere çıkıp bişi demedim ama oğlum onlardan nerdeyse hiç etkilenmedianca ben sinirimle kaldım
uyuyacağı saat sessizlikte de 2 saatti dışarsı cümbür cemaatken de..
nsdjdk.ya laf mi soktugunu dusunuyorsun suanda? benim oglum zaten yuzmeye gidiyor. futbola baslayacak kismetse.. 7-24 yuzmeye baleye mi gidiyorlar sanki? Allah askina cocugu olmayan insanlarin bu tutumu bu sitede cok rahatsiz edici. ben herkes saygili olsun birbirine dedikce alay edercesine kucumseyici cevaplar veriyorsun. obez olmamasi icin cocugun enerjisini atmasi sart kendi kendine oynamasi sart..anladik cocugunuz yok
Hadi gidelim ustavar tabii :)) bolca artik 18 konular ciliyor bdv da![]()
benim sosyoekonomik durumumu bilmeden, goturmesi getirmesi var diye laf sokarsaniz olmaz. Ben iki tarafida dusunen biriyim, asosyal asla olmadim. cocuklarimida o sekilde yetistiriyorum. sokakta oynuyorlarsa ona gore davranmalari gerektigini cogu zaman biliyorlar..yilmadan usanmadan anlatiyorum cunku bunlari. ha sorumsuz anneler yok mu? cok var ve bu konudada zaten sizlere hak verdimnsdjdk.
Tamam hanımefendi siz haklısınız. Aynen.
Biz uykuya kadar oynardık( 90lilar olarak ) söylüyorumŞu çocuklardan rahatsız olanlar dünyaya 18 yaşında geldiler, sokakta hiç oynamadılar, hiç gürültü yapmadılar, kimseyi rahatsız etmediler herhalde. Ya da onlar çocukken ertesi gün işe gidecek, nöbet tutacak, tez yazacak, ders çalışacak yetişkinler, uyuyacak bebekler yoktu dünyada.
Gelecek tepkilere önlem olarak; çocuğum yok, evim çocuk parkına bakıyor.
Karıştırıyorlar bizi cvp verirkenbenim sosyoekonomik durumumu bilmeden, goturmesi getirmesi var diye laf sokarsaniz olmaz. Ben iki tarafida dusunen biriyim, asosyal asla olmadim. cocuklarimida o sekilde yetistiriyorum. sokakta oynuyorlarsa ona gore davranmalari gerektigini cogu zaman biliyorlar..yilmadan usanmadan anlatiyorum cunku bunlari. ha sorumsuz anneler yok mu? cok var ve bu konudada zaten sizlere hak verdim
hahaha aynen kuzu yaaKarıştırıyorlar bizi cvp verirken![]()
Ben size özel konuşmadım. Genelde ailelerin düşüncesi bu yönde oluyor.benim sosyoenokomik durumumu bilmeden, goturmesi getirmesi var diye laf sokarsaniz olmaz. Ben iki tarafida dusunen biriyim, asosyal asla olmadim. cocuklarimida o sekilde yetistiriyorum. sokakta oynuyorlarsa ona gore davranmalari gerektigini cogu zaman biliyorlar..yilmadan usanmadan anlatiyorum cunku bunlari. ha sorumsuz anneler yok mu? cok var ve bu konudada zaten sizlere hak verdim
Evet sende 3 bende 3hahaha aynen kuzu yaabiz boyle guzeliz :)) birde ikimizdede cocuk sayisi ayni
![]()
Ben de türkiyede yaşarken çocugum yokken sizin gibiydimÇocuk parkının karşısında yaşadığınız için tepki gösteremiyor olabilir misiniz???
Bir yakınım İngiltere'de.
Çocuğu biraz fazla ağlasa, eve polis geliyor. Çünkü komşular şikayet ediyormuş.
Yani bireysel kültürde öyle isteyen istediği gibi davranamaz.
Ama burası öyle değil.
Tepki göstermeden anlayışsız çocuklar, anlayışsız aileler her istediğini yapmaya çalışır.
Ben daracık sokağımda gürültü istemiyorum.
Tepkimi de koyuyorum.
Elalemin çocuğunun maç gürültüsünü çekmek zorunda değilim.
Sokaklar oyun oynamak için değildir.
Parklar, bahçeler yaparsın çocuklar orada oynar.
Hatta ben Avrupa'da yaşasam hemen yetkililere haber verirdim.Ama bizim ülkede polisler bu işlere bakmıyorlar.
O yüzden anca kendimiz diyoruz.