Nasıl uzak tutarız ki office? Bu kadının yetiştirdiği çocukla benim çocuğumun yeğenimin aynı okula gitme ihtimali var. Ben nasıl koruyayım bunun yetiştirdiği zihniyetten çocuğumu?
işte o yüzden hemen vizeye başvurup gitmeye çalışmak en mantıklısı Sep.. yoksa tutamayız farkındayım çünkü artık açık-kapalı mevzusu değil bu, her kesimde bu tarz zihniyetle karşılaşmak mümkün.. git gide iyiye değil kötüye gidiyoruz ülke olarak.
laf çarpmak filan benim anlayabileceğim şeyler değil bunlar tanışıyor olsaydık bunu bilirdiniz neyse gayet güzel ifade etmişim umarım kimyasal vs diyerek güneş kremi kullanmamazlık etmez bahsini ettiğimiz kişi çünkü bitkisel içerikli olanları var gerçi kullandığı takma isimdende ürünlere yabancı olmadığını düşünüyorumve son olarak 40 derece sıcakta açtığınız bacaklarınızı iyice kremleyin kanser olmayın pişiği tedavi etmek kolay malum kanser çağımızın vebası
hoşçakalın.
şu mesajı yazanın kendini aklamaya çalışmasıda çok inandırıcı ya. neyse
dipnot. onun içindeki laf çarpmayı 10 yaşındaki çocuğa okut anlar. bizi o kadar saf sanmayın .
o cumlenin altındaki anlam aslında tam tersiydi yoksa iyimser olucak bir durum soz konusu degil :))nasıl iyimsersin.. keşke o amaçla yapsa. diğer mesajlarını okuyup bunuda okuduğunda anlayacaksın zaten niyetini.
laf çarpmak filan benim anlayabileceğim şeyler değil bunlar tanışıyor olsaydık bunu bilirdiniz neyse gayet güzel ifade etmişim umarım kimyasal vs diyerek güneş kremi kullanmamazlık etmez bahsini ettiğimiz kişi çünkü bitkisel içerikli olanları var gerçi kullandığı takma isimdende ürünlere yabancı olmadığını düşünüyorumaslında dalga geçen kendisi bence çünkü mantık hatalarıyla dolu cümleleri
ya dediğim gibi NEYSE nasıl anlamak isterseniz öyle olsun sorun değil :)
Ya ben bir soru sormak istiyorum .
Sorum meclisten içeri ?
Özellikle evli arkadaşlara sorum .
Eşiniz bir taciz / tecavüz davasından yargılansa ; savunma olarak size , n'yapayım karşımdaki kadının kıyafeti dikkat çekiciydi , buna zemini o hazırladı dese ???
Eşiniz gözünüzde aklanır mı ?
Cevabınız hayır ise ; lütfen bu saçma sapan kıyafet tartışmasını bir kenara bırakın .
kıskançlık diyesim geliyor:))) bacaklar çirkin sanırım:))kadını suclayanlar var ki boyle durumlarda hemcinsleriyle ne alıp veremedikleri var anlamıyorum
madem yaşlısınız affınıza sığınarak :) zihniyet bu demişim ki konunun açılış nedeni de ortada değil mi? yangına körükle gidilir mi? siz daha iyi bilmez misiniz bu atasözlerini? idam konusuna %1500 katılıyorum ya da hadım bu maddeler zaten bizim kökenimizde mevcut ve eğer siz idam diye bağırıyorsanız bir yandan da kızınıza hadi bugün şu allı pulluyu giy şu kırmızı rujuda sür demiyorsunuzdur yani çelişmemek için dememeniz gerekirDur dur celallenme bu kadar , büyük harfle de yazmışsınız zaten ; yaşlı kadınım ben harfler karıştı hep birbirine .
Hem hangi ifademde meşru kıldığımı çıkardınız diyorsun , hem sonra şu işaretlediğim cümleni yazıyorsun .
Bence bu konu senin için çıkmaza girdi diye , öfkelendin ve toparlayamıyorsun artık yazıları . Çık bir mola ver .
Evet , bu arada idam gelsin diye hep bas bas bağırmışımdır . Mevcut yasanın bir çok maddesinin caydırıcılığından memnun değilim .
Ve evet canımın istediği gibi giyinince özgür oluyorum , bu özgürlüğümü bırakmaya da niyetim yok .
kadını suclayanlar var ki boyle durumlarda hemcinsleriyle ne alıp veremedikleri var anlamıyorum
agresif olduğum konusunda çok ciddi yanılgılarınız var zira burda belki nasip olursa ilerde yaşayacağım annelik duygularıma bile hakaret vari bir yaklaşım ve tutum var ben kötü söz ve düşüncenin sahibine döneceği inancına sahip olaraktan sessizliğimi ve efendiliğimi koruyorum hiç kimseye ve dahi size hakaret etmedimÇok kültürlü arkadaşa yardımcı olayım, sephora mitolojik bir tanrıçadır kozmetik firması da ismini ondan almıştır.
Hangi mantık hatası, rica etsem bir tane örnek alabilir miyim?
Benim ya da bizim mantık hatamız yok, sizin savunmaya çalıştığınız şeyin mantıksızlığı burda sorun. Bu kadar agresif davranmanızın da sebebi bu olsa gerek.
:)Muhatap olmaya değmez aslında oky ama dayanamıyoruz işte.
Bir de bu insan kendini medeni, kültürlü falan filan gibi lanse etmeye çalışınca insanın sinirleri bozuluyor.
hah inancı gereği mitolojiyle alakası olamazmış.agresif olduğum konusunda çok ciddi yanılgılarınız var zira burda belki nasip olursa ilerde yaşayacağım annelik duygularıma bile hakaret vari bir yaklaşım ve tutum var ben kötü söz ve düşüncenin sahibine döneceği inancına sahip olaraktan sessizliğimi ve efendiliğimi koruyorum hiç kimseye ve dahi size hakaret etmedim
algıda seçicilik diye birşey var mitolojiyle aram yok inancım gereği olamazda benim için aslolan realitedir.
kendi çelişkilerinizi kılık kıyafet ve sonrasında veryansınlarınızdan takip edebilirsiniz
okuduğunuzu anlayabilseniz keşke tabi okumakta mühim ama en mühimi ne okuduğunu anlamak sonra bozuluyorsunuz bende sizin için üzülüyorum ve evet ülkeyi terketmelisiniz belki de haklısınız çocuklarımız bir arada olmamalı yani büyük endişe duyarım .BAYANIN BİRİ PANTOLON GİYDİM METRODA TACİZE UĞRADIM DEMİŞ BENDE DEDİM Kİ GİYERSİN PANTOLONUNU UĞRARSIN TACİZİNE
yani öyleki pantalon giyersin uğrarsın tacize tabiki iiyi savunuyor bu kişi. nihatınki, miniydi. bu onuda aştı . pes
git ya. öğrende bazı şeyleri öyle konuş benle.ülkeyi terkedeceğini ben demedim ayrıca. kişileri karıştırmaokuduğunuzu anlayabilseniz keşke tabi okumakta mühim ama en mühimi ne okuduğunu anlamak sonra bozuluyorsunuz bende sizin için üzülüyorum ve evet ülkeyi terketmelisiniz belki de haklısınız çocuklarımız bir arada olmamalı yani büyük endişe duyarım .
kıskançlık diyesim geliyor:))) bacaklar çirkin sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?