- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
inşallah...keyifli olsun yeter..daha dur 2 gün sonra cıkırdar 1-2 haftaya da iyice alışır size inşallah ölmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah...keyifli olsun yeter..daha dur 2 gün sonra cıkırdar 1-2 haftaya da iyice alışır size inşallah ölmez
inşallah mucize olur..çünkü uçuyor yiyor sadece ayakçığı böyle...Canım yaa kıyamam umarım düzelir miniğin ayağı
bu arada muhabbet kuşları çok evden kaçıyor dikkat et bu da kaçabilir ya da çıkıp geri dönemiyorlar heralde.guversinler felan geri dönüyor bunlar beceremiyor lokasyon işini
elimize şuan pek gelmiyor korkuyor hala..zamanla inşallah alışır..Oy kafeste bırakmayın yavruyu. Alıp sevin arada, size de alışsın. Elinizden yem yedirin.
Şaka yapıyorsunuz herhalde.Kargalar çirkin yaratılmış hayvanlar maalesef. Yaratıcının kusurlu yaratımlarından biri.
5-6 karganın tek bir güvercine saldırmasının nasıl bir açıklaması olabilir? O zayıf ve ürkek güvercin o kargaların yaşamına nasıl tehdit oluşturuyor olabilir? Tabii ki de pis ve çirkin kargaların kıskançlıklarının neticesidir bu.
Güvercini yemek için saldırmıyorlardı. Sadece yaralamak ve zarar vermek için. Bütün kargalara ÖLÜM falan demiyorum yahu, yanlış anlaşılmasın.Şaka yapıyorsunuz herhalde.
Karga çok zeki bir kuştur, nasıl kusurlu olabilir? Çirkinlik görecedir, o konuda bir şey diyemem.
Ayrıca sürü diye bir şey var doğada? Sürü olarak avlanmak falan. Kurtlar da aslanlar da sürü olarak avlanır mesela.
eve gidince atarım ama nasıl atıldığını bilmiyorumResmini atsana minnakın
teşekkür ederim ama gerçekten herkesin aynısını yapacağına eminimzelibon seni merhametinden operim
Zannetmiyorum canim ya. Kimisi gormezden gelir umursamaz.teşekkür ederim ama gerçekten herkesin aynısını yapacağına eminim
1 ay önce 8 yaşındaki miniğim oğlum öldü. şu konuyu okuyunca içim cız etti miniğim aşkım benim
aslında bir yandanda haklısın yere düşen insan oluyor insanlar görmezden görüyor bu devirde..ama almamakta elde deil nasıldı yavru kuşum görsen..Zannetmiyorum canim ya. Kimisi gormezden gelir umursamaz.
Rabbimin doğada yaratttığı herşey kusursuz bence minicik böceğin sineğin bile görevi var bu dünyada..Güvercini yemek için saldırmıyorlardı. Sadece yaralamak ve zarar vermek için. Bütün kargalara ÖLÜM falan demiyorum yahu, yanlış anlaşılmasın.
Ama lütfen kabul edelim karganın çirkin ve pislik bir hayvan olduğunu.
Mumkunse atsana bir fotograf. Bende aynu senin gibi sokakta buldum yillar once. Camasir asarken geldi ipe kondu. Aldik eve 6yil filan yasadi bizle. Geldiginde de buyuktu zaten eceliyle oldu. Cok uzulmustuk. sepet uzatmistim ben hemen geldi minik. Anam nasil yemisti yemini acikmis sipa. Sonra sabahlari konusuyordu. Daha once ne ogrettilerse. Biz anlayamadigimiz icin unuttu onlari. yeni bir dil olusturmustuk birlikteaslında bir yandanda haklısın yere düşen insan oluyor insanlar görmezden görüyor bu devirde..ama almamakta elde deil nasıldı yavru kuşum görsen..
aaayy nasıl kısmet işte gel sen ipe kon :)...sizde alıp bakmışsınız tebrikler...daha ötmüyor bile inşallah açılır zamanla..eve gidince atayım fotograf ama nasıl atıldığını yazar mısın?hiç atmadım bilmiyorum..cep telefonumda fotosu var..ordan mı kolay olur acaba..Mumkunse atsana bir fotograf. Bende aynu senin gibi sokakta buldum yillar once. Camasir asarken geldi ipe kondu. Aldik eve 6yil filan yasadi bizle. Geldiginde de buyuktu zaten eceliyle oldu. Cok uzulmustuk. sepet uzatmistim ben hemen geldi minik. Anam nasil yemisti yemini acikmis sipa. Sonra sabahlari konusuyordu. Daha once ne ogrettilerse. Biz anlayamadigimiz icin unuttu onlari. yeni bir dil olusturmustuk birlikte
bir bilemedin iki haftaya öter ayağı acımıyorsa ağlama şeker şey bıcır bıcır hareket eder,yakında da ötmeye başlar benim var bir canavarım ordan biliyorum