sokakta bulduğum muhabbet kuşum

bu arada muhabbet kuşları çok evden kaçıyor dikkat et bu da kaçabilir ya da çıkıp geri dönemiyorlar heralde.guversinler felan geri dönüyor bunlar beceremiyor lokasyon işini

görüş açıları çok dar..aslında geri dönmek istiyorlarmış ama yolu bulamıyorlarmış..

Kargalar çirkin yaratılmış hayvanlar maalesef. Yaratıcının kusurlu yaratımlarından biri.

5-6 karganın tek bir güvercine saldırmasının nasıl bir açıklaması olabilir? O zayıf ve ürkek güvercin o kargaların yaşamına nasıl tehdit oluşturuyor olabilir? Tabii ki de pis ve çirkin kargaların kıskançlıklarının neticesidir bu.
Şaka yapıyorsunuz herhalde.
Karga çok zeki bir kuştur, nasıl kusurlu olabilir? Çirkinlik görecedir, o konuda bir şey diyemem.

Ayrıca sürü diye bir şey var doğada? Sürü olarak avlanmak falan. Kurtlar da aslanlar da sürü olarak avlanır mesela.

Şaka yapıyorsunuz herhalde.
Karga çok zeki bir kuştur, nasıl kusurlu olabilir? Çirkinlik görecedir, o konuda bir şey diyemem.

Ayrıca sürü diye bir şey var doğada? Sürü olarak avlanmak falan. Kurtlar da aslanlar da sürü olarak avlanır mesela.
Güvercini yemek için saldırmıyorlardı. Sadece yaralamak ve zarar vermek için. Bütün kargalara ÖLÜM falan demiyorum yahu, yanlış anlaşılmasın. :KK48:

Ama lütfen kabul edelim karganın çirkin ve pislik bir hayvan olduğunu.Hoppa

Güvercini yemek için saldırmıyorlardı. Sadece yaralamak ve zarar vermek için. Bütün kargalara ÖLÜM falan demiyorum yahu, yanlış anlaşılmasın. :KK48:

Ama lütfen kabul edelim karganın çirkin ve pislik bir hayvan olduğunu.Hoppa
Rabbimin doğada yaratttığı herşey kusursuz bence minicik böceğin sineğin bile görevi var bu dünyada..

öğlen molasında tünek yemlik suluk birde vitamin aldım yaralı kartalıma..inşallah sever hepsini :)

aslında bir yandanda haklısın yere düşen insan oluyor insanlar görmezden görüyor bu devirde..ama almamakta elde deil nasıldı yavru kuşum görsen..
Mumkunse atsana bir fotograf. Bende aynu senin gibi sokakta buldum yillar once. Camasir asarken geldi ipe kondu. Aldik eve 6yil filan yasadi bizle. Geldiginde de buyuktu zaten eceliyle oldu. Cok uzulmustuk. sepet uzatmistim ben hemen geldi minik. Anam nasil yemisti yemini acikmis sipa. Sonra sabahlari konusuyordu. Daha once ne ogrettilerse. Biz anlayamadigimiz icin unuttu onlari. :KK70: yeni bir dil olusturmustuk birlikte:KK23:

Mumkunse atsana bir fotograf. Bende aynu senin gibi sokakta buldum yillar once. Camasir asarken geldi ipe kondu. Aldik eve 6yil filan yasadi bizle. Geldiginde de buyuktu zaten eceliyle oldu. Cok uzulmustuk. sepet uzatmistim ben hemen geldi minik. Anam nasil yemisti yemini acikmis sipa. Sonra sabahlari konusuyordu. Daha once ne ogrettilerse. Biz anlayamadigimiz icin unuttu onlari. :KK70: yeni bir dil olusturmustuk birlikte:KK23:
aaayy nasıl kısmet işte gel sen ipe kon :)...sizde alıp bakmışsınız tebrikler...daha ötmüyor bile inşallah açılır zamanla..eve gidince atayım fotograf ama nasıl atıldığını yazar mısın?hiç atmadım bilmiyorum..cep telefonumda fotosu var..ordan mı kolay olur acaba..

Oyy kıyamam yavrucağa...Kopmuş mu ayağı yoksa kırılmış mı anlayamadım. Kırıksa ve yanlış kaynadıysa da düzelmez gerçi...
Her halükarda çok kolay adapte olur. Bendeki papağanlardan birinin üst gagası kırık, bir diğerinin gözleri görmüyor. İkisi de çok neşeli, ve gayet güzel adapte oldular. Hatta gözleri görmeyenin kafes şeklini değiştirsem bile mutlaka yemini suyunu sebzesini buluyor. Hayvanlar insanlar gibi karalar bağlamıyor tabi, yaşamlarını devam ettirmeye bakıyorlar.
Bu arada dezenfekte için sirkeli su iyidir. Sokakta kaldıysa arada bir üzerine fıslatabilir ve suyuna katabilirsiniz.

bir bilemedin iki haftaya öter ayağı acımıyorsa ağlama şeker şey bıcır bıcır hareket eder,yakında da ötmeye başlar benim var bir canavarım ordan biliyorum :KK66:

annemlerinde var adı şaşkın adı gibi valla çok meraklı..inşallah yavru kartalımda öyle olur..

X