sokakta bulduğum muhabbet kuşum

bir bilemedin iki haftaya öter ayağı acımıyorsa ağlama şeker şey bıcır bıcır hareket eder,yakında da ötmeye başlar benim var bir canavarım ordan biliyorum

:) Kargalar çirkin değil ki , sesleri bazı kişiler tarafından çirkin bulunur sadece.
İnsanlar arasında da kavgalar , öldürmeler vardır ; hayvanlar arasında da.. Büyük balık küçük balığı yer hepsi bu. Döngü böyle.a

Kargalar çok zeki hayvanlardır. Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Yaratılmış her canlı birbirinden güzel.

Yaratılmış tüm canlıların biz de dahil yaşamımızı devam ettirmek için içgüdüsel davranışları vardır. Doğa hayatı içinde bir canlı yaşamını sürdürmek için diğer canlıyı öldürür. Ancak hayvanlarda bu tasarlayarak veya keyfi bir öldürme değildir. Doğanın kanunu gereğidir.

yarın ayağını sardırmak için götürücez ama yinede kullanamaz dedi..içimiz rahat etsin elimizden gelen herşeyi yapıyoruz..

inşallah alışacak..3 ayaklı kedi vardı veterinerde şuan 4 ayaklı kediden bile hızlı koşuyormuş..korkusu geçince dahada iyi olur inşallah..
tabi hemen eline almaya çalışma bir süre kafesinde dursun salma sonra eline yem al kafese sok kaçarsa çek bir kaç gün sonra gene eline yem al kafese sok böyle yaparsan bir müddet sonra sana çok alışır ..benim sıpa ben daha binaya girerken ötmeye başlıyor yaptığı şebeklikleri görmen lazım

hep elimde tututum kalbi nasıl atıyor kuzumun görsen..bize ortama alışması 1 hafta 10 günü bulurmuş..

Yalnız neden bilmiyorum ama karga nüfusunda ciddi bir patlama var.. 2 gün önce karganın biri resmen burnumun dibinden geçti, daha önce de bir çocuğa gözümün önünde saldırdı.. saldırganlaşıyorlar insanlara karşı git gide..

konu sahibi, valla aferin sana. inşallah bir an önce iyileşir minik, kıyamam.

kafese yem koyduk yiyiyor maşallah..yemi elimemi alayım yemesi için..

Kargalar çirkin yaratılmış hayvanlar maalesef. Yaratıcının kusurlu yaratımlarından biri.

5-6 karganın tek bir güvercine saldırmasının nasıl bir açıklaması olabilir? O zayıf ve ürkek güvercin o kargaların yaşamına nasıl tehdit oluşturuyor olabilir? Tabii ki de pis ve çirkin kargaların kıskançlıklarının neticesidir bu.

ekosistem bu şekilde...

kafese yem koyduk yiyiyor maşallah..yemi elimemi alayım yemesi için..
sana alışmasını üstüne konmasını istiyorsan avucuna azıcık yem koy kafese sok elini kuş eline konacak konmaz kaçarsa elini çek bir süre sonra tekrar denersin böyle böyle senin zararsız olduğuna inanır ve sana gelir..unutma ev hayvanları en çok bir kişiyi severler

kargalardaki hislerin aynısı insanlardada var..doğanın kanunu bu..kedi fare yer köpek kedi yer...

Yüreğinize sağlık iyiki siz görüp ilgillenmişsiniz minikle.
Umarım bir ümit vardır ayağıyla ilgili düzelir yavrucak kimbilir nasıl korktu
Bizimde vardı kuşumuz eve uyum sağlaması bir haftasını almıştı sesi çıkmıyordu ilk günler yadırgamıştı muhtemelen sizin kuşunuzda bir iki güne alışır size ağrısıda yoksa duyarsınız sesini kafesine kraker asın marketlerde satılıyor bizimki çok severdi nasıl şebeklikler yapardı sizin kuşunuzunda hoşuna gidebilir

bazen konuşurken sanki bana kulak veriyor gibi geliyor..gerçi daha 2. günümüz..

bugün tünek alıcam çok seviyor..yavrucum görseniz tek ayakçığıyla kafeste ordan oraya tırmanıyor..

kesinlikle...

ahh canım ya nasıl su serptin şimdi yüreğime..aslında ben ölmesinden acı çekmesinden çok korkuyordum..ama bu şekildede yaşıyorlarmış..kuşuna çok üzüldüm bu arada..evin bir bireyi oluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…