Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de penceremin önüne dün bir kap su koydummm
Kızlar burada paylaştığım afişleri Hayvan Hakları Federasyonu sadece kargo ücretini karşılamanız halinde ücretsiz olarak dağıtıo ben iletişim adresinden mail attım ve şimdi geldi afişler ve stickerlar.
Bulunduğum yerde her yere asacağım marketlere de vereceğim onlar da vitrinlerine asacaklar.
İlgilenen olursa bana özel mesaj atsın ben iletişim adresini size vereyim ordan ücretsiz olarak temin edebilirsiniz bu afişleri
bana mesaj atar mısın tatlım iletişim adresini
kaçar adet geliyo sayıca fazladır umarım
HAYVANSEVER OLMAK,
Saf Kan köpegi sevip sokak köpeginden igrenmek,
Hayvanlardan 1 kap suyu esirgemek,
Hayvanlari terk etmek, sadece cins ve evcil hayvanlari "begenmek" DEGILDIR.!!!!!!!!!
Sokakta cöplüğün icinden cikan hayvani sevebilendir
Hayvan zulmüne karsi direnendir HAYVANSEVER ♥
Bu düsünceyi yaymak ve HAYVANLARI KORUMAK bizim görevimiz.
Hayvanları sevelim ve koruyalım,onlar da yaşam haklarına sahiptir...
herkese örnek olmalıyım ben ((( bi kedim vardı köpük adında 5 sene önce babam bi kadınla kavga etti diye onları kapının önünden alıp evimize 3-4 km uzaklıkta bi başka siteye bıraktı( geri dönen olmadı küstüklerini sanmıyorum bize çünkü onları bırakmadan yaklaşık 1,5 sene önce köpük dışarıyı çok sevdigi için kapının önünde yaşamaya başladı ve eve haftada bir geliodu tabi bu dönemde yavrularıda oldu 3 tane fakat birini sahiplendirebildim digerlerine evde baktım büyüyünce onlarıda kapının önünde beslemeye başladım.ama babama engel olamadım götürdü hayvanlarımı oda mecburdu o an.ama yinede engel olmalıydım işte yaklaşık 4 buçuk 5 senedir kedimi arıyorum ( ama evlenip 4 sene önce ist la geldigim için ancak tatillerde arayabiliorum onu şu anda 11-12 yaşlarında olmalı.izmir egekent izkentte bıraktı babam (( dedigim gibi hep üzülüyordum arıyordum fakat geçen hafta rüyamda görmemle birlikte dagıldım resmen o günden beri gözüme uyku girmiyor ve sürekli aglıyorum ((((
sebebi ne olursa olsun hayvanlarınızı terketmeyin ((
sokaktan buldugum birde köpegim var 1 yaşında şu anda.ve herzaman sokak hayvanları için su ve mama inndiriyorum kapının önüne.
ve hiç ama hiç bir hayvandan tiksinmiyorum aşırı derecede hemde sokaktaki hayvanıda öper koklarım şimdiye kadarda hiç bir hastalık bulaşmadı aksine onlar yaşama sevinci veriyorlar insana tek yaptıkları bu ((
Canım çok üzüldüm
Ben egekent'deyim ama izkent biraz daha uzak
Eğer egekentte ise hiç üzülmeyin çünkü buradaki bütün sokak hayvanlarına biz bakıyoruz her sabah ve akşam kedilere ve köpeklere ayrı ayrı mama indiriyoruz
Resmini de eklemişsin böyle bi kedi görürsem seninle irtibata geçerim mutlaka
Ama dediğim gibi izkent çok büyük bi yer her yerde olabilir kedin...
Duyarlılığın için çok teşekkürler
tesadüf işte rüyamda gördügüm kişide sen olursan hiç şaşırmıycam açıkçası
şöyle söyliyim rüyamda 3 kişi gördüm köpügümü öldürmüşler 2 erkek ve bir kız iri gözlü bir kız dı ve 3 kişininde yüzleri beynime kazındı resmen.normalde rüyamda gördügüm kişileri hatırlamam ama bunları hatırlıyorum ve hisleri çok kuvvetli olan bir arkadaşım kedimin yaşadıgını ve o 3 kişinin onlara baktıgını söyledi böyle hissetti.üçündede lise ünf vardı.gelince ordaki tüm okulların etrafına bakıcam.inşallah bulurum dedigim gibi iki tanede yavrusu vardı ama kocaman olmuşlardı onlarda şu anda 5-6 yaşlarındalar.isimleri kunteper ve darman isimlerini unutmamışlardır sanırım darman cılız bi kediydi şekli aynı köpügüm gibiydi.desenleri renkleri hemen hemen aynıydı.kunteper aslan gibi bi kedicikti koyu gri bir tekir ve ikiside inanılmaz yılışıklardır özellikle kunteper sevdirmek için elinden geleni yapar.
herkes bana dışarıda bi kedinin 10 yaşına kadar yaşayamayacagını söylüyor çok çok üzülüyorum böyle söyleyince ((( umarım bulunurlar şekil açısından yardımcı olması adına yavrularında fotosunu ekliyorum fakat büyümüş hallerinin fotosu yok malesef (
orda gördügünüz kedilere bu isimlerle seslenirseniz belkide bulabilirsinizki ömrümün sonuna kadar minnettar olurum size ((((
bu arada bizz egekent ışık sitesinde oturuyoruz muhtarlıgın orda
fotoda soldaki kunteper sagdaki darman
Arkadaşlar malum yaz gelio havalar ısınıo o sıcaklarda susuz kalmak ne kadar zordur tahmin edersiniz ki.
Dışarı çıkıp geldiğimiz an suya saldırdığımız o sıcak yaz günlerinde siz duyarlı bayanların sokak hayvanları için mahallenizin bir köşesine bir kap su koymalarını rica ediyorum.
Şimdiden hepinize teşekkürler...
öncelikle bu konuyu açtıgınız için teşekkür ederim bende bu konuya çok önem veriyorum yaz kış evımın önune ve çöp kenarları gibi belli yerlere su kapları koyuyorum ve çevreme dikkat ediyorum çok az kişi bu konuda duyarlı gerçekten üzülüyorum bu duruma herkes bir kap su koymaktan aciz komşumun kapısının biraz ilerisine koymustum gitmiş atmıs nedenını sordum rahatsz oluyormus