Sokak hayvanları için bir kap su

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
Arkadaşlar malum yaz geliyor havalar ısınıyor
O sıcaklarda susuz kalmak ne kadar zordur tahmin edersiniz ki.
Dışarı çıkıp geldiğimiz an suya saldırdığımız o sıcak yaz günlerinde siz duyarlı bayanların sokak hayvanları için mahallenizin bir köşesine bir kap su koymalarını rica ediyorum.
Şimdiden hepinize teşekkürler...

Son düzenleme:
hemen apartmanın köşesine koyucam tatlım köpüşler susuz kalmasın yazık zaten ne yemek yiyolar bari su içsinler...:KK59:

keşke bu konuda herkes duyarlı olsa dışarıda hayat onlar için yeterince zor zaten.Herkesin ufacık katkısı olsa sokaklar daha yaşanılır hale gelir onlar için...

:) yardımın için teşekkürler insanların dikkatini bi şekilde bu konuya çekmek gerekio...

Öncelikle teşekkür ederim böyle bir konuya değindiğiniz için.
Benim nacizane bir fikrim var bu çok ucuza toptan satılan folyo gibi parlak küçük yemek kapları var tek kullanımlık paket servis yapılan restoranlar kullanıyo büyük marketlerde bile rahatlıkla toptan satılıyor çok cüzi fiyatlara.bu yaz alıp onları atıcam çantama.gördükçe sokakta yaşayan miniklerimizi koyucam önlerine.dışarı çıktığımızda su bulmak kolay marketten falan ama kap bulmak hep sıkıntı ben böyle bir çözüm düşündüm kendimce.inanın çok cüzi fiyata minik folyo kase şeklinde kaplar birbiri ardına sıralı oluyorlar çantanızda rahatlıkla beş altı tane koyabilirsiniz.o kavurucu sıcaklarda yazık minklerimize.Belediyelerimiz sağolsun ne çeşme kaldı ne havuz gariplerim nerden bulucaklar suyu şehrin ortasında.tamam çöpte yemek artığı belki var belki yok ama su yok bunu biliyoruz.en azından bir kap su.
duymuşsunuzdur PEygamberimiz zamanında da bir kadının bir köpeğe bir kap su verdiği için tüm günahlarının affolduğu hikayeyi.onlar bize muhtaç.

derelerini yokedip kendimize ev yaptık bir kap su koymamak onlara haksızlık değil mi?

kesinlikle doğru! ayrıca arabanın bagajında sokak köpekleri için mutlaka yemek ve su bulunduruyorum nerde görürsem göreyim besliyorum onlar benim her şeyim

Öncelikle teşekkür ederim böyle bir konuya değindiğiniz için.
Benim nacizane bir fikrim var bu çok ucuza toptan satılan folyo gibi parlak küçük yemek kapları var tek kullanımlık paket servis yapılan restoranlar kullanıyo büyük marketlerde bile rahatlıkla toptan satılıyor çok cüzi fiyatlara.bu yaz alıp onları atıcam çantama.gördükçe sokakta yaşayan miniklerimizi koyucam önlerine.dışarı çıktığımızda su bulmak kolay marketten falan ama kap bulmak hep sıkıntı ben böyle bir çözüm düşündüm kendimce.inanın çok cüzi fiyata minik folyo kase şeklinde kaplar birbiri ardına sıralı oluyorlar çantanızda rahatlıkla beş altı tane koyabilirsiniz.o kavurucu sıcaklarda yazık minklerimize.Belediyelerimiz sağolsun ne çeşme kaldı ne havuz gariplerim nerden bulucaklar suyu şehrin ortasında.tamam çöpte yemek artığı belki var belki yok ama su yok bunu biliyoruz.en azından bir kap su.
duymuşsunuzdur PEygamberimiz zamanında da bir kadının bir köpeğe bir kap su verdiği için tüm günahlarının affolduğu hikayeyi.onlar bize muhtaç.

derelerini yokedip kendimize ev yaptık bir kap su koymamak onlara haksızlık değil mi?

fikir verdiğin iyi oldu canım bende yapıcam bunu yolda zayıf aç susuz olduğu çok belli bi köpek gördüğüm an vicdanım sızlıo napıcağımı bilemiyorum bu çok iyi oldu bende alıp bulundurcam hep çantamda.sizin gibi duyarlı insanları görünce içim biraz olsun rahatlıo gerçekten.hepinize teşekkürler...

asıl sana teşekkürler canım böyle bir konuyu hayatından es geçmediğin için... evimde de köpek besliyorum özellikle onun burun kıvırdığı yemekleri diğer meleklerim bayıla bayıla yiyor sokakta biriktirmek çok önemli mesela yakınlarıma da söyledim evlerinde ki kemikleri buzluğa atıyorlar benim için alıyorum onlardan köpeğimi gezdirirken alıyorum yanıma diğer köpeklere dağıta dağıta gidiyorum elimden su bile içiriyorum ölürüm onlara ben

asıl sana teşekkürler canım böyle bir konuyu hayatından es geçmediğin için... evimde de köpek besliyorum özellikle onun burun kıvırdığı yemekleri diğer meleklerim bayıla bayıla yiyor sokakta biriktirmek çok önemli mesela yakınlarıma da söyledim evlerinde ki kemikleri buzluğa atıyorlar benim için alıyorum onlardan köpeğimi gezdirirken alıyorum yanıma diğer köpeklere dağıta dağıta gidiyorum elimden su bile içiriyorum ölürüm onlara ben

benim de bi goldencıım var 5 yaşında bide kedi sahiplendim sokaktan çok küçükken buldum bakıorum büyüttüm :) biz de apartmana söyledik bazı gıcık insanlar dışında yardımcı oluolar bize kemikleri getiriolar kapıya bırakıolar biz de hayvancıklara verioruz

benim de bi goldencıım var 5 yaşında bide kedi sahiplendim sokaktan çok küçükken buldum bakıorum büyüttüm :) biz de apartmana söyledik bazı gıcık insanlar dışında yardımcı oluolar bize kemikleri getiriolar kapıya bırakıolar biz de hayvancıklara verioruz

bende de kurt var şu an :) çocukluğumdan beri hep köpekle büyüdüm zaten pitbull dahil ilerde inşallah benim çocuklarımda benim gibi olacak. ya sorma o gıcık insanlar her yerde var hadi sevmeyeni korkanı anlarımda canavar görmüş gibi yapmanın anlamı nedir ki ya veya işkence yapmanın vurmanın. benim köpeiğim normalde çok saldırgan diğer hayvanlara karşı ona bile kızarken ben sokakta böyle köpekleri iteleyenleri görünce kavga ediyorum mecbur! ben de şuan ki köpeğimi bir aile çocuklarının hevesi olsun diye annesinin sütünü bile emmeden düzgün alıyorlar anne altından çocuğun hevesi geçince sokağa bırakıyorlar daha 1.5 aylıktı sokağa bıraktıkları gibi aldım onu keşke diğerleride böyle şanslı olsa..

ay canım benim ya senin gibi insanları tanıyınca çok mutlu oluyorum inan.annem de hep öyle der canavar görmüş gibi kaçanlardan nefret ediorum diye :) geçen sene annem köpeğimi gezdirirken bi adam tekme atmış köpişime annem de o beddua etmiş suratına karşı anneme de vurmuş mahkemelik olduk ve geçen gün gördük o adamın bacağı kesilmiş... eden buluo gerçekten

bizim gibiler çok az tatlım o yüzden sorumluluğumuz büyük ben onlar açken tok duramam kendim yemem gerekirse.. ağzımı bozucam yaa hakkını bulmuş işte o benim köpeğime öyle bir şey yapsalar düşünemiyorum ya hapise girerim heralde!!! ki bırak bneim köpeğimi diğer köpekler için kız halimle ne adamların üstüne yürüyorum oturduğum semtte o kadar kavga ettim ki etrafla benden dolayı artık bir çok insan rahat rahat köpek besliyor gezdiriyor ve küçük çocuklara bile aşıladım gördükleri köpekleri besliyorlar harçlıklarıyla minik süt bile alıyorlar yatak yapıyorlar evden minder kaçırıp düşün :))

bizim mahalledeki çocuklar da sakat,hasta bi hayvan görseler bize haber verirler hemen :) hayvan sevgisinden yoksun yetişkinlere bu saatten sonra yapçak bişey yok bari çocuklara bu sevgiyi aşılayalım,bilinçlendirelim.dünya sadece insanla ait değil.....

benim de bi kedim bi golden'ım bide kuşum var :KK1: bende anlamıorum nasıl sevilmez o kuzucuklaar

saf işte bu insanlar :KK53: sinirli olduqum zamanlarda kediciklerımın 2 kafasını okşuorum sinir faln kalmıo stres atıorum resmen :KK69:

X