Sınav esnasında tabiki yasak . Ama benim sınav gözetmenim kütür kütür şeker yemişti . Ağlayanlar bayılanlar dikkat dağıtıcı şeyler . Hem bizim insanımız sınav falan dinlemiyo basıyo kornaya . Veliler sus diyince inadına daha çok basmış . Geçen yıl ki sınav haberlerine bak istersen. Tamamen şans kimse sana ultra sessiz sınav vaad etmiyor. Öyle bir an gelir yan sıradaki öğrencinin kalemiyle oynamasından rahatsız olursun .
Allah yardımcınız olsun umarım emeğinin karşılığını alırsın... ve haklısında birileri sokaklarda göbek atarken başkasının cenazesi olabiliyor ya da dediğiniz gibi geleceğine odaklanmak istiyor olabilir. ama milletimiz çok çok anlayışlı ve hatta hayat kimseye anlayışlı değil malesef
daha sessiz sakin bir yerlere,semte, yakınınızın yanına kaçabilme imkanınız varsa değerlendirin derim ailenize de bu konuyu açarak.
Ablalarim iyi aksamlar.Benim derdim sokak dugunleri.Sinava girecegim ama malesef dugun sezonu acilinca sokak dugunleride basladi.Benim sinir oldugum seyse hem cok yuksek sesle ve uzun saatlere kadar yapilmasi.Yani belki aranizda yapanda vardir.Ama biz evimizde insaat yapsak sikayet ediliyoruz burada saat 9 da dugun yapiliyor.Sikayet etmekte istemiyorum cunku tatlari kacsin istemiyorum.Ne yapsam bilmiyorum benimde hayatimi belirleyen bir sinav var onumde.Suan nisan yapiliyor arka tarafta ve sesidd haliyle baya geliyor ders calisamiyorum.Sizce ne yapsam?
ıyıde sokak dugunu dedıgınız sey o mahallenın sakınlerınce yapılır.yanı hergun dugun olmuyo herhalde sokagınızda.....
tabıkı sıkayet etmeyın...bence bunu dusunmek bıle cok yanlış..ınsanların en mutlu gunlerını sıkıntıya sokmak sıı mutlu edecek mı bence hayır....yanı cevabınız evetse zaten sızde sorun vardır bence
ders calışıyo olabılırsınız sızın ıcın onemlı sınavda olabılır....ama o ınsanlarında hayatta bır kere yasayacakları bırsey....ve gunun bırınde sızınde basınıza gelebılır...ılımlı olmakta empatı kurmakta fayda var
Mahalle sakinlerine sormuyorlarki.Hergun olmuyor ama bazisi 3gun yapiyor.
Iyide bu sinavda benim gelecegim demek 12 yillik emegim demek.Insanlar 2 saat gobek atacak diye ben hayatimi tehlikeye atamam.Beni dusunmeyeni dusunemem ben onlar empati kurmali birazda.Ve dedigim gibi belediyemiz ucretsiz tahsis ediyor ve dugun salonu parasi olmayanda evlenmesin yani sonra olan daha once yazdigim gibi cocuklarina oluyor.
eee cnm napsın herkezde 10 bin yok yani 2 bine halletmeye calısır ben böyle seyleri takmamanı söylerim rahatsız oluyosan adama derler siteye git orda otur sokakta oturdugumuz süreve ses te olcak gürültüde ayrıca burası TÜRKİYE buna alısık olmak gerekAblalarim iyi aksamlar.Benim derdim sokak dugunleri.Sinava girecegim ama malesef dugun sezonu acilinca sokak dugunleride basladi.Benim sinir oldugum seyse hem cok yuksek sesle ve uzun saatlere kadar yapilmasi.Yani belki aranizda yapanda vardir.Ama biz evimizde insaat yapsak sikayet ediliyoruz burada saat 9 da dugun yapiliyor.Sikayet etmekte istemiyorum cunku tatlari kacsin istemiyorum.Ne yapsam bilmiyorum benimde hayatimi belirleyen bir sinav var onumde.Suan nisan yapiliyor arka tarafta ve sesidd haliyle baya geliyor ders calisamiyorum.Sizce ne yapsam?
beledıye ucretsız tahsıs edıyorsa o ayrı ona bırsey dıyememde .....
dugunu yapmıyorlardır herhalde kapıda ne bıleyım en fazla kına gecesı yada sunnet olur gbı gelıyo...ve dugun zamanı okadar masraf olur kı ınsanlara paranız yoksa yapmayın demek komık kaçar..çunku nerden kıssak kardır denılebılecek bır donem..
eee cnm napsın herkezde 10 bin yok yani 2 bine halletmeye calısır ben böyle seyleri takmamanı söylerim rahatsız oluyosan adama derler siteye git orda otur sokakta oturdugumuz süreve ses te olcak gürültüde ayrıca burası TÜRKİYE buna alısık olmak gerek
sen sadece sınavını düsünüyosun o koca mahallede ne derdi olan vardır emin ol dogum sancısı ceken hastası olan ölüm gdöseginde olan karı koca kavgalı olan cocugunda sorn olan neler neler yani herkezin sakinlige ihtiyacı var ama burası türkiye ve lüks müstakil ev alıcak paramız yoksa buna katlanmak zoru dayız...10 bin degilki burda en luks oteldei 2500 tl.Cunku kucuk bir yer 500-1000tl normal duzeydeki.Sitenin yaninda da yapiyorlar.Her yerde var.Ve dedigim gibi merkezi mahallelerden birinde oturuyorum.Millette bu kultur olusmus saka gibi yani.Belediye veriyor maddi durumun yoksa odenek ama millet yok illa ben cikacam sokaga agritacam birilerinin basini diyor.Bazi dugunlerde silahta sıkiyorlar.
sen sadece sınavını düsünüyosun o koca mahallede ne derdi olan vardır emin ol dogum sancısı ceken hastası olan ölüm gdöseginde olan karı koca kavgalı olan cocugunda sorn olan neler neler yani herkezin sakinlige ihtiyacı var ama burası türkiye ve lüks müstakil ev alıcak paramız yoksa buna katlanmak zoru dayız...
Dugun salonuna gidilipte eglenilebilir ki stres atmak icin :) Illa sokakta olmasina gerek yok.Ama yillar once iste suan sartlar cok farkli eskiden yaygin degilmis pahaliymis falan
eee cnm napsın herkezde 10 bin yok yani 2 bine halletmeye calısır ben böyle seyleri takmamanı söylerim rahatsız oluyosan adama derler siteye git orda otur sokakta oturdugumuz süreve ses te olcak gürültüde ayrıca burası TÜRKİYE buna alısık olmak gerek
Aaa evet bu da çok mantıklı. :) eğer eviniz bir kütüphaneye yakınsa oraya gidebilirsiniz.kütüphaneye gidebilirsin bu tarz etkinlikler oldugunda en azindan gürültüden dikkatin dagilmaz