Gece saat 11'e kadar bu tür şeyler serbest. 11den sonra yasak.Kanunen yani baya.O yüzden yapıcak bişey yok zaten şikayet etsenizde polisin yapıcağı bişey yok.
arasanızda gelen yetkili kişiler bişey yapamazlar sadece rüşvet alır ve giderler gece 00.00 kadar müsaade ediliyor diye biliyorum .
mecburen bekliyceksin
tın tırı çıkı çıkı vıç vıç oyun havaları halaylar halaylar. allah mesut etsin evlenen evlenene ama şu sokak düğünleri için de bi çare bulunsa. ne bilim uçan arabalar hayal ediyoruz da o kadar insanı bi ortama alıp uçurabilsek eğlenip gelseler ne güzel olurdu
Canim dugune cozum bulsan baska bi gurultu cikiyor. Sabah 7 aksam 11e kadar insaat calismasi var benim evin yaninda ve her gun ayni sey hic ara vermiyorlar.
Secimden dolayi final sinavlari ertelendi bide bunun butunleme sinavlari var napsak caresi yok gibi.
sokak düğünü ne yahu,kimsenin huzur kaçırmaya hakkı yok.
şikayet ederdim ben olsam.
Yasal saati bi ara 11'di, sonra10'a çekilmişti sanırım.
İnşaat gürültüsü falan dahaçok dikkat bozar, en azından sadece müzik çalıyorlar, kulaklık takmışsın gibi düşün.
Bende rahatsiz oluyorum ama insanlarda degil suç. Şunu engellemiyor devlet niyeyse. Mesela olabilir yani belediyelerin ucretsiz salonlari vs yada uygun parklari insanlara ücretsiz sunabilirler ayarlayıp. Böylece durumu olmayan insanlar da sokak arasi düğün yapmak zorunda kalmazlar eminim onlar da cok mutlu değildir bu durumdan.
Gece saat 11'e kadar bu tür şeyler serbest. 11'den sonra yasak.Kanunen yani baya.O yüzden yapıcak bişey yok zaten şikayet etsenizde polisin yapıcağı bişey yok.
maalesef sezonu başladı ben sınavım olmadığı halde katlanamıyorum
kulak tıkaçlarından alsanız çalışırken onları kullansanız
Canım kendini sessizliğe şartlandırma . Bend geçen yıl sınava girdim benim tavsiyem bu. Belki sınava gireceğin okulun yanında inşaat olacak , korna sesleri vs . O anda da pes edecek misin ? Ben bu şekilde motive eder çalılmaya çalışırdım.
Ondan kurtulmanin bi yolu yok malesef. Het gun birini mi sikayet etcen ? Kutuphane varsa oraya git...
Ya ama insanlar neden bu kadar umursamaz yil olmus 2015 sokagin ortasinda cidden can sıkıyorKutuphaneye gidiyorum normalde ama gunduzleri ev tasidigimiz icin anca aksam firsatim oluyor bu aralar ve her dakika onemli benim icin yoksa onceden hep kutuphanede,dersanede falanim
Gecen sene kpss hazirlanirken ben de ayni dertten muzdariptim ... insaatlar dugunler... ama soyle de bisi var insanlarin dugun salonu tutacak paralari yok belki... yakin bi arkadasin varsa ya da akraban bi sureligine onlara misafir olabilirsin . Bu da bi cozum ...