Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sinav esnasinda yasak ki :) Jammer bile koyuluyor telefonlar icin :) Yani sinav esnasinda kesinlikle cit cikmiyor
Valla güzelim haklısın.Şİkayet edeceksin.Ablalarim iyi aksamlar.Benim derdim sokak dugunleri.Sinava girecegim ama malesef dugun sezonu acilinca sokak dugunleride basladi.Benim sinir oldugum seyse hem cok yuksek sesle ve uzun saatlere kadar yapilmasi.Yani belki aranizda yapanda vardir.Ama biz evimizde insaat yapsak sikayet ediliyoruz burada saat 9 da dugun yapiliyor.Sikayet etmekte istemiyorum cunku tatlari kacsin istemiyorum.Ne yapsam bilmiyorum benimde hayatimi belirleyen bir sinav var onumde.Suan nisan yapiliyor arka tarafta ve sesidd haliyle baya geliyor ders calisamiyorum.Sizce ne yapsam?
Hayır böyle birşey yok.Polisi aradınız mı gayette geliyor dağıtıyorlar.Bir müzikli işletme bile bulunduğu lokasyon sebebiyle belediyeden ruhsat çıkarması gerekirken,düğün salonlarına bile belirli şartlar ve ruhsat gerekirken,kimse kendi kafasına göre umumi bir yerde gürültülü toplantı eğlence yapamaz.Gece saat 11'e kadar bu tür şeyler serbest. 11'den sonra yasak.Kanunen yani baya.O yüzden yapıcak bişey yok zaten şikayet etsenizde polisin yapıcağı bişey yok.
kütüphaneye gidebilirsin bu tarz etkinlikler oldugunda en azindan gürültüden dikkatin dagilmaz
kızmayın ama ben seviyorum ne güzel oluyor bedava eğlence yıllar önce kardeşimin sünnet kınası vardı mahalleden üniversite öğrencileri geçiyodu baktılar eğlence sormuşlar katılabilrmiyiz diye neden olmasın dedik halaya bi durdular iyi oldu sitres kalmadı dediler
İnsanlar saygısız ve görgüsüz işte. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Ama anlat anlayabilene.. Sokak düğünü nedir hem yahu. Salon mu yok, kır mı yok? Mahallenin ortasında halay sesleri. Yaşlılar, hastalar, sınava hazırlananlar, kafa dinlemek isteyenler olabilir. Kendi eğlenceleri için insanları rahatsız eden kişiler, insanlıktan nasibiini almamış bencillerdir ancak.
Çok iyi anlıyorum sizi. Bende sbs zamanında geçen düğün sünnet konvoyundan tutun, düğün seslerine, apartmandaki tartışma seslerine , üsk kattaki veletin piyano sesine(normal de çalmıyor oyun oynuyor sanki, rastgele birsürü basıyor) her sese daha da dikkat kesilir ve sinir olurdum. Bir insan piyano çalabilir ama tüm apartman onu dinlemek zorunda değil. Piyanoya verdiği paranın 10da birini, ses yalıtımı yaptırmaya harcamayacak kadar saygısız insanlar var.. İnsanın zaten çok stresli bir dönemi.. Bide bunlar çekiliyor.
Ama yapacak bişey gelmiyor elden. Çünkü "insanlarımız" anlamıyor. Benciller, empatiden yoksullar. Pazarda , domates 3 lira diye çığırandan tutun, sokakta düğün yapma gibi ultra zekice fikirleri olanlara, üstte piyano çalıp kendini elit sananlara ama o elitliklerini saygıda gösteremeyen şahıslardan, sokakta çığırarak oyun oynayanlara. Toplum terbiyesi olmayanlara, şikayetler vız gelip tırıs gidiyor