Sokak düğünleri...

Yuh diyorum çüş diyorum repligi geldi aklima Onlar aşmışlar yahu ama cidden ya senin triplex villan olacak bide evde kina

Kimse kusura bakmasın da görgüsüzlükten başka bişey değil şu sokak düğünleri. Ben de çok rahatsızım, zaten şu Ankara'nın Bağları mıdır afedersiniz her ne b*ksa sürekli onları çalıyorlar.

Yani ben anlamiyorum insanoglu neden sokakta düğün yapar.. Sizin gobek atmalarinizi ben dinlemek zorunda miyim kardesim. Ben de sikayet ederdim acikcasi. Hic sevmiyorum..

Of bide adamin sesi berbat hic cekilmiyor.Aynen ya cidden kina gecesi icin yer tutamayan insan nasil evleniyor aklim ermiyor.Yemek takimi almayip yer bile tutulur

Yani ben anlamiyorum insanoglu neden sokakta düğün yapar.. Sizin gobek atmalarinizi ben dinlemek zorunda miyim kardesim. Ben de sikayet ederdim acikcasi. Hic sevmiyorum..

Ne guzel dediniz.Bide bu kadar uzun sure gercekten rahatsiz edilmek hos degil.Ders calisamiyorum suan umarim artik bitirirler 3 4 saattir caliyorlar.

Of bide adamin sesi berbat hic cekilmiyor.Aynen ya cidden kina gecesi icin yer tutamayan insan nasil evleniyor aklim ermiyor.Yemek takimi almayip yer bile tutulur
Sinir oluyorum öylelerine. Bence öyle insanlar yüzünden gelişemiyoruz zaten.

Çok iyi anlıyorum seni zaten sınavın stresinden kötü oluyorsun üzerine ses çekilmiyor sınavda başarılar bu arada

şirinyer izmir tarafında oturan varsa beni anlar... ne çektik düğünlerden kimsenin inancını sorgulamıyorum ama kandilde bile düğün yapıyorlar. ezan okunuyor sesi daha çok açıyor kimisi.

şirinyer izmir tarafında oturan varsa beni anlar... ne çektik düğünlerden kimsenin inancını sorgulamıyorum ama kandilde bile düğün yapıyorlar. ezan okunuyor sesi daha çok açıyor kimisi.
Yakınlarındayım oranın. Yani ben başka bir şehirde okuyorum, yurtta kalıyorum ama eve gittiğimde nerdeyse her akşam bir düğün, bıkıyor insan yani. Kafa dinleme olayı sıfır. Camları kapatınca biraz azalıyor ama yaz ayındayız yani...

evde kedi bile huzursuz oluyor sesten... polise şikayet etsek bir sonucu yok...

Çok iyi anlıyorum seni zaten sınavın stresinden kötü oluyorsun üzerine ses çekilmiyor sınavda başarılar bu arada

Of evet bide midemden hastayim ultra stres oluyor..Cok tesekkur ederim

Keske inanclara saygi duyulsa zaten insanlar dinine bagli olmadigindan bu kadar saygisizlik var.Cunku hicbir ahlak kuralinda yok ki baskalarini rahatsiz etmek..

evde kedi bile huzursuz oluyor sesten... polise şikayet etsek bir sonucu yok...
Devlet izin veriyor işte, saat on ikiye kadar mı ne sanırım. Bişey yapamıyorsun. Yasaklanması lazım bence. Gitsin başka yerde atsın göbeğini kırolar.

Iy iğrenç.
Kütüphane varsa yakınlarda oraya gitmeni öneririm.Sonuçta bu bir kişi değil daha onlarcası evlenir.Saatlerce oynarlar bir de sanki sokak bir tek onlara aitmiş gibi.

Evlenene kadar sokak düğünlerine hiç şahit olmadım. Ne kına ne düğün yapılmazdı bizim oralarda, çevresinde v.s

Evlendikten sonra taşındığım yerde devamlı düğün oluyor. Nişan, düğün, sünnet ; genelde hep dışarıda. Oturduğun semte göre değişiyor.
İlk etapta çok rahatsız oluyordum. Daha sonra alışmaya başladım. Üstelik sınava hazırlandığım bir dönemdi. Duymamayı öğrendim.

Olmasaydı iyiydi ancak şiddetle karşı değilim.. En ucuz düğün salonları şu kadar v.s deniliyor; o düğün salonlarında oturmak bile mümkün değil. Basık yerler genelde. Bir kaç davete katılmıştım nefes alamadığımı hissetmiştim.
Bu çok uygun ancak guzel yerler var diyorsanız da ben bilmiyorum. En azından kına, nişan yapılıyorsa 9 10 sınır olmalı. En geç 11 de susuyor saz ekibi genelde :)

Edit: Taşındım :) şuan kafam rahat.

Iy iğrenç.
Kütüphane varsa yakınlarda oraya gitmeni öneririm.Sonuçta bu bir kişi değil daha onlarcası evlenir.Saatlerce oynarlar bir de sanki sokak bir tek onlara aitmiş gibi.

Aynen oyle zaten az bir surem kaldi arkadasima gidecegim yarin

Ama herkesin sese karsi etkilenisi farklidir.Ben cok hassasim ve zaten gercek sinavda ses icin cok onlem aliyorlar demekki onemli bir konu.
Ama orasi sizin bulundugunuz yer.Burada hem buyuk hem ferah.En pahalisi 3000tl.Ve insanlari rahatsiz etmekten iyidir.Migrenim var ve gozumde bulaniklik yapiyor pazar gunu sinavimda migrenim tutarsa benim butun emeklerim cope gider.O kadar mesire alani var.Bebekler,yaslilar var.Ve dedigim gibi 500tlsi 1000tlsi olmayan insan evlenmesin.Benim amcamin maddi durumu cok kotuydu yani gercekten biz aile bakamayacagini dusunuyorduk ama asgari ucret aldigi halde butcesine uygun salonda yapti.

Haklısınız bu konuda. Olmasa tabi daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…