• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok Kurye sorunu.

Olayları kizistirmak yerine, ürün marketin hangi subesinden geliyorsa o şubeyi veya müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı olustursaydiniz medeni sekilde hakkinizi savunmuş olurdunuz.Sizden özür dileyip o kuryeyi de bir daha size gondermezlerdi.

Ve evet kurye şikayetçi olursa eşinize bir şey olur.

Merhabalar Hanımlar.

Riski Gebelik yaşadığım nedeniyle artık Alışverişimi yapmak için Markete gidemiyorum maalesef. Bu sebepten dolayı Şok uygulamasından alışverişimi yapıyorum. Her zamanda sorunsuz teslim edilir. Geçen ise Kurye adresimi yanlış kaydettiğimi söyledi (bunu söylerkende kapımın önünde) bana tamamen alakasız bir ilçeden bahsediyordu. Yinede tüm kontrollerimi sağladım ve adres doğru olduğundan emin oldum. Bu gün tekrar sipariş oluşturdum, Beyefendi poşetleri bile yukarı çıkarmadı, anlayacağınız benimle tartışmaya çıktı.

Beni Azarladı beni bloke edeceğini belirtti. Bende tartışmaya başladım. Sonuçta diğer kuryeler sorunsuz teslim edebiliyordu. Oda kapımda olduğuna göre Adresim doğru olduğunu kanıtlar.

Siparişimi vermeden geri gitti.

Hassas bir dönemden geçtiğim için bunu hemen eşimle paylaştım. Çok gücüme gitti. Eşim kuryeyi arayıp tartışmaya girmiş. Kurye ses kaydı aldığını ve polise şikayetçi olacağını belirtti.

Ben çok korkuyorum. Eşime birşey olur mu? Şikayet ederse nolur? Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz
Ay o ne be, ilkokul da silgisini alan arkadaşını öğretmenine söyleyen Çorbagül gibi . 🙄

Kurye yanlış adres diyip doğru adrese sırf kavga etmek için gitmez birseyler eksik bence
Bencede, bende uzun zamandır hep int üzerinden alışveriş yaparım. Yani pandemiden beri. Arıyorlar bazen sokak yanlış mı diye falan. Hiç kavga olmadı. Olsa da eşime söylemem. Çünkü eşim tuvalette b*kuyla kavga eden biri.

Bir sıkıntı yaşayan kk kadınları eşlerini assla ve kat’a aramıyormuş, hamile olan kk kadınları yorgunluk uykusuzluk tahammülsüzlük gibi başbelası şeyler yaşamıyormuş, hepsinin yaşam kalitesi süpermiş. Konudan bunları çıkardım. Hepsine alkış. Fikir verenlere teşekkürler

Bir sıkıntı yaşayan kk kadınları eşlerini assla ve kat’a aramıyormuş, hamile olan kk kadınları yorgunluk uykusuzluk tahammülsüzlük gibi başbelası şeyler yaşamıyormuş, hepsinin yaşam kalitesi süpermiş. Konudan bunları çıkardım. Hepsine alkış. Fikir verenlere teşekkürler

Bu ülkede rastgele birini cevirsen çoğu size sıkıntılarini sayabilir hamile olmaya gerek yok. Sıkıntı, uykusuzluk yaşamak millete kufur etmeyi ya da tartismayi normal yapiyorsa kuryeyi de dinleseniz o da size kendi bahanelerini sıkıntılarini sayabilir. Her uykusuz kalan millete çatınca böyle olur.

Sorun yaşayinca eşime tabi ki anlatirim şunu yapalim şöyle yapalim diye de konuşuruz. Gitsin küfür etsin diye değil.

Insan kocasinin huyunu az cok bilir, öyle kufur eden adama dert anlatirsa içi ferahlamaz simdi de dava acilir mi diye ekstra dert üretmiş oldu uykusuzlugun! Hamileligin icinde.

Sıkıntı, uykusuzluk yaşamak millete kufur etmeyi ya da tartismayi normal yapiyorsa kuryeyi de dinleseniz o da size kendi bahanelerini sıkıntılarini sayabilir. Her uykusuz kalan millete çatınca böyle olur.
Kendisi bu sebeplerden çözememiş, akıl almak için eşini aramış. Kuryeye küfür eden eşi hamile veya uykusuz değil, ben kadının açısından yazdım

hamileyim duygusalım diyorsunuz neden adamla tartışmaya giriyorsunuz . Hepimiz hamile olduk . Siz hamilesiniz diye kimse anlayışlı olmak zorunda değil . Duygusalsınız madem tartışmaktan kaçınıp , firma ile görüşmelisiniz. Kocaniz fevri bir insan demek, huyunu bilmiyormusunuz hemen arıyorsunuz adamı . Kargocu versin mahkemeye, orda çıkar kim haklı.

Kendisi bu sebeplerden çözememiş, akıl almak için eşini aramış. Kuryeye küfür eden eşi hamile veya uykusuz değil, ben kadının açısından yazdım

Insan eşini tanir diyorum ben de işte. Ayrica karmasik ve acil bir durum da yok. Alti ustu arayip sikayet olusturacak. O gün kafasi goturmuyorsa yarin yapar.
Herkes hayatinda bir kez olsun uykusuz ve stressli dönem gecirmiştir.

niye tartışmaya girdin ki ? hamile olduğunu ve yürümekte bile zorlandığını söyleyip yukarı getirmesini rica edebilirdin
o gittikten sonra da bunu şikayet edebilirdin

bana da sürat kargo benzer şeyi yapmıştı, kedime kum almıştım
normalde tüm kargocular asla sorun etmeden çıkarır
belirli ağırlığın üstünde olduğu zaman çıkarmayanlar var ama bunun ağırlığı o sınırın altındaydı
neyse bu apartman kapısından hemen içeri bırakacağını söyledi çıkarmıyoruz ağır kargoları falan dedi
ama işine gelmedi yani neyse
o öyle deyince ben de ayaklarımdan rahatsız olduğumu, evin kapısına kadar bile çok zor yürüdüğümü, merdiven çıkamadığımı, haftaya ayağımdan ameliyat olacağımı falan söyledim (yalan tabi)
öyle deyince pardon hanımefendi geçmiş olsun dedi vicdana geldi ve çıkardı

Ben de bunu yazacaktım.
Evde sadece ekonomi ve siyaset konuşuluyor sanırım.
Ben olsam eşime anlatırdım.

Burada sorun kadının eşine anlatması değil ki.
Ben eşime hemen arar paylaşırdım. O da beni teselli ederdi. Asla adamı arayıp hakaret etmezdi. Burada eş suçlu.

Gerçekten hayretler içerisinde okudum yorumları.
Kötü deneyimleri eşle paylaşmıyorsak ben ona evlilik demem

müşteri hizmetlerini arayıp şikayet etseydiniz niye polemiğe giriyorsunuz birde yetmiyor eşiniz devreye giriyor bir de üstüne küfür ses kaydı aldıysa kullanabilir neden olmasın ben olsam çoktan etmiştim şikayet sizi

Ben de bunu yazacaktım.
Evde sadece ekonomi ve siyaset konuşuluyor sanırım.
Ben olsam eşime anlatırdım.

Burada sorun kadının eşine anlatması değil ki.
Ben eşime hemen arar paylaşırdım. O da beni teselli ederdi. Asla adamı arayıp hakaret etmezdi. Burada eş suçlu.

Gerçekten hayretler içerisinde okudum yorumları.
Kötü deneyimleri eşle paylaşmıyorsak ben ona evlilik demem
Sorma dışarıda çalışmaya yüksünenler bile her işin altından kalkabiliyormuş gibi çok havalı 😂 ben de olsam hemen eşimi ararım. Arabayı çarpıp muhatabına laf anlatamadığında, mağazada kredi kartında sorun çıktığında falan eşini ararsın. Bekarlar babasını arar. Yandaş ararsın, yardım edecek ifade edemediklerini ortaya koyacak bir yakın istersin yanında gayet doğal. Eşi suçlu evet… ama daha önce böyle bir şey olmadıysa kadın eşinin ne yapacağını tahmin edememiş olabilir

Sorma dışarıda çalışmaya yüksünenler bile her işin altından kalkabiliyormuş gibi çok havalı 😂 ben de olsam hemen eşimi ararım. Arabayı çarpıp muhatabına laf anlatamadığında, mağazada kredi kartında sorun çıktığında falan eşini ararsın. Bekarlar babasını arar. Yandaş ararsın, yardım edecek ifade edemediklerini ortaya koyacak bir yakın istersin yanında gayet doğal. Eşi suçlu evet… ama daha önce böyle bir şey olmadıysa kadın eşinin ne yapacağını tahmin edememiş olabilir

Bir kaç aya avrupada yasamaya ve "calismaya?!?" gidiyorum eşimi de ben goturuyorum evrak işleriyle avukatla bizzat kendim ilgilendim ayarladim.
Turkiyede calismama nedenim 2 kelimeyi bir araya getirip derdimi sikayetimi kocamsiz anlatamamam degil.
Herkesi kendiniz sanarak laf soktugunuzu sanmayin.

Bir kaç aya avrupada yasamaya ve "calismaya?!?" gidiyorum eşimi de ben goturuyorum evrak işleriyle avukatla bizzat kendim ilgilendim ayarladim.
Turkiyede calismama nedenim 2 kelimeyi bir araya getirip derdimi sikayetimi kocamsiz anlatamamam degil.
Herkesi kendiniz sanarak laf soktugunuzu sanmayin.
Açık açık yazmıştınız eşimin işleri kötü gittiğinde bir dönem çalışmak zorunda kaldım ve çok mutsuz olup çıktım sonra düzelince diye… sonuç olarak dışarıda şartlara uyum sağlayamamışsınız. Avrupa’da başarılar, hayırlı olsun

Açık açık yazmıştınız eşimin işleri kötü gittiğinde bir dönem çalışmak zorunda kaldım ve çok mutsuz olup çıktım sonra düzelince diye… sonuç olarak dışarıda şartlara uyum sağlayamamışsınız. Avrupa’da başarılar, hayırlı olsun

Turkiyede calismak mutsuz ediyordu beni siz cok mu mutlusunuz? Soralim bakalim kaç kişi iş sartlarindan, maasindan memnun mutlukuktan ucarak calisiyor?
Bu iki kelime edemedigim anlamina gelmiyor. Avrupaya göç eden doktorlar, muhendisler iki kelimeyi yan yana koyamadigi icin gitmiyor.

Back