• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok Kurye sorunu.

ismigizli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
133
-17
18
29
Merhabalar Hanımlar.

Riski Gebelik yaşadığım nedeniyle artık Alışverişimi yapmak için Markete gidemiyorum maalesef. Bu sebepten dolayı Şok uygulamasından alışverişimi yapıyorum. Her zamanda sorunsuz teslim edilir. Geçen ise Kurye adresimi yanlış kaydettiğimi söyledi (bunu söylerkende kapımın önünde) bana tamamen alakasız bir ilçeden bahsediyordu. Yinede tüm kontrollerimi sağladım ve adres doğru olduğundan emin oldum. Bu gün tekrar sipariş oluşturdum, Beyefendi poşetleri bile yukarı çıkarmadı, anlayacağınız benimle tartışmaya çıktı.

Beni Azarladı beni bloke edeceğini belirtti. Bende tartışmaya başladım. Sonuçta diğer kuryeler sorunsuz teslim edebiliyordu. Oda kapımda olduğuna göre Adresim doğru olduğunu kanıtlar.

Siparişimi vermeden geri gitti.

Hassas bir dönemden geçtiğim için bunu hemen eşimle paylaştım. Çok gücüme gitti. Eşim kuryeyi arayıp tartışmaya girmiş. Kurye ses kaydı aldığını ve polise şikayetçi olacağını belirtti.

Ben çok korkuyorum. Eşime birşey olur mu? Şikayet ederse nolur? Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz

Olmaz bişey. Eşinin izni ile mi kaydetmiş izinsiz kaydetmiş. Aksine siz özel hayatın gizliliğinden suç duyurusunda bulunursunuz. Rahat ol korkma. Şikayet edecek olan edicem demez zaten. Ayrıca ne dedi ki neden şikayetçi olacakmış.
Küfür etmiş.. hakaret davası açar diye çok korkuyorum

Siz şikayet edin (polise değil) bence en azından şikayet var sitesinde bu konuyu yazabilirsiniz.
Adamın yaptığı bence göz korkutmak belki ses kaldı almadı bile blöf yapıyor olabilir. Ayrıca alsa bile hemen dava açılır mı bilmiyorum uzlaşma vs derken en fazla para cezası alınır korkmayın yani.

Merhabalar Hanımlar.

Riski Gebelik yaşadığım nedeniyle artık Alışverişimi yapmak için Markete gidemiyorum maalesef. Bu sebepten dolayı Şok uygulamasından alışverişimi yapıyorum. Her zamanda sorunsuz teslim edilir. Geçen ise Kurye adresimi yanlış kaydettiğimi söyledi (bunu söylerkende kapımın önünde) bana tamamen alakasız bir ilçeden bahsediyordu. Yinede tüm kontrollerimi sağladım ve adres doğru olduğundan emin oldum. Bu gün tekrar sipariş oluşturdum, Beyefendi poşetleri bile yukarı çıkarmadı, anlayacağınız benimle tartışmaya çıktı.

Beni Azarladı beni bloke edeceğini belirtti. Bende tartışmaya başladım. Sonuçta diğer kuryeler sorunsuz teslim edebiliyordu. Oda kapımda olduğuna göre Adresim doğru olduğunu kanıtlar.

Hassas bir dönemden geçtiğim için bunu hemen eşimle paylaştım. Çok gücüme gitti. Eşim kuryeyi arayıp tartışmaya girmiş. Kurye ses kaydı aldığını ve polise şikayetçi olacağını belirtti.

Ben çok korkuyorum. Eşime birşey olur mu? Şikayet ederse nolur? Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz

Yukarı derken? Asansörsüz bina mı?

Eşin neden arayıp tartışıyor? Şok un müşteri hizmetlerini arayacaktınız oraya şikayet oluşturacaktınız. Ne alaka adamı arayıp küfür etmek? Kocan çok saygısız birisi.

Merhabalar Hanımlar.

Eşinize şikayet etmeden keşke kendiniz arasaydınız firmayı yetişkin birey olarak.
Hamilelikle bunun arasındaki bağlantıyı çözemedim.
Eşiniz ağır küfürlü veya hakaret ederek konuştuysa belki para cezası vs olabilir. Normal kızdıysa birşey olmaz.

Bu arada iş yapmayan bir çalışan çıkabilir sipariii getiren kişi. Ama bir sorun yaşarsın ikinci olur, üçüncüyü başka yerden verirsin. Market çok.

Benimde bir kere apartman kapısına migros bırakmıştı. Daire kapısı yerine. Üstelik kucağımda kızım vardı ve 10poşet falandı tek başıma çıkarttım. Migrosa yazdım direk yüz kere özür için aradılar üstüne 500lira kupon vermişlerdi. Kavga etmenin bir anlamı yok düzgün bir şekilde derdinizi yetkili birine anlatsaydınız çözülürdü olay zaten.

Bir şey olur. Onların telefonu otomatik kayıtta bunu da herkes bilir.
3 aydan başlar. Eşin insan olmayı, önüne gelen herkese küfür edemeyeceğini ve bunun bedeli olacağını öğrenir bu sayede.
Yok küçücük problem yaşadılar mı eşlerini devreye sokup küfür ettirmeleri gerekiyor Değişik zihniyetler

Kuryeyle yaşadığınız sorunu onunla çözemiyorsanız müşteri hattına iletirsiniz şikayetinizi onlar çözer.
Çözmezlerse online sipariş verilebilecek bir sürü market var artık.
Ben Getir’i özellikle de Büyük olanı tek geçerim.
Yıllardır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

Back
X