• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok geçirdim :--/

Sadece bana mi ilk bulusma avm'de olmasi tuhaf geldi ? :KK53:

Ve sanirim adam hayatinda kadin görmemis, ne yapacagina sasirmis :KK70:

Sadece bana mi ilk bulusma avm'de olmasi tuhaf geldi ? :KK53:

Ve sanirim adam hayatinda kadin görmemis, ne yapacagina sasirmis :KK70:
Avm ben istedim.kalabalik bir yer olsun diye şimdi düşününce iyiki de avm demişim :)
Hiç sorma görmemiş mi ne

İntikam al :KK53:

Farklı bi hesaptan ekle...ayıldım bayıldım çok yakışıklısın de...biraz da cilve yap....içi kıpraşsın manyağın...buluşmaya çağır...sonrada şık bi kutu gönder garsondan...hıyar gönder ama böyle büyük tohuma kaçmış olanlardan :KK70:
Ona yeter :KK14:

:KK70::KK70::KK70: hahahah hiyar kismina bayildim :KK53:

Pesinden kosmani beklemis aklinca. Seni begenmedim diyerek sende bi asagilik kompleksi olusturmak istemis. 33 degil 23 bile durmuyo bu adam

Merhaba herkese ,

Yaklaşık 1 hafta önce arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım ben 24 yaşındayim o da 33 yaşında aramızdaki yaş farkı Ilkten çok gibi geldi ama bir tanışma fırsatı vermek istedim tanıştık yazıstik konuştuk falan sürekli güzel sözler söylemeler iltifatlar beni bir an önce görmek istemeler falan kisacasi görüşmeyi ona şans vermemi çok istiyordu

Bugün is cikisi görüştük ilk karşılaşma da Resimdekinden daha güzel olduğumu söyledi avm de yürürken elimi tutmak istedi bende henüz çok erken olduğunu söyledim ve birden değişti mağazalara girmeye ben Yokmusum gibi gezmeye başladı avm de ben anlam veremedim mağazalarda bişeyler baktı ama sanki ben yokum hiç yüzüme bakmıyor ne oldu falan dedim begenmediysen söyle böyle yapman a gerek yok dedi :KK57: bende ne diyosun tuhaf davranan sensin ben Yokmusum gibi hareket ediyosun dedikçe üste çıkmaya çalıştı hiç anlam veremedim sonra avm nin dış tarafında resmini çeker misin dedi salak gibi çektim bir de :110:

Neyse sonra yemek katına çıkarken sen yer bak benim arabadan cantami almam lazım dedi bende tek ne yapıcam bende geliyim dedim yok 2 dk ya gelicem dedi kalakaldim öyle gitti 5 dk sonra aradı : bn gelemiycem seni beğenmedim sende yemeğini yer gidersin dedi ben şok geçirdim :KK57:

Terbiyesizlik resmen bir de arayip iyle diyebildi Kaldım orda öyle sap gibi basiretim bağlandı sanki hiç bisey diyemedim o kadar. Kötü oldum ki kızlar resmen beni orda bırakıp gitti bir de resmini çektim yaa düşündükçe deli oluyorum :mad:

Adam olsa karakterli olsa böyle yapmazdı zaten yaşı var ama olgunluk 0 çok sinirim bozuk kızlar agliycam sinirden sizce niye böyle sacmaladi:KK1:
Kendi begenilmedigini dusundugu icin,sen degil asil ben begenmedim tiribi yapiyo,takma.

Gün geçmiyor ki, bir kk üyesi bir erkeğin geri zekalılığından nasibini almamış olsun.
Yapacak bir şey yok artık, geçmiş bitmiş. Takma.

Avm ben istedim.kalabalik bir yer olsun diye şimdi düşününce iyiki de avm demişim :)
Hiç sorma görmemiş mi ne

Iyi de bir cay bahce, restoranda kalabalik oluyor, ve konusa konusa birbirinizi daha iyi tanima firsatiniz oluyor.

Gerce bunu tanimak icin pek laf'a gerek yokmus :KK70:

Sende yazsaydin ya bende ne zaman gideceksin diye bekliyordum yasli basli adamsin benim gibi tazecik kiz napsin seni salak yazsaydinn aaaa ben var ya laf soka soka oldururdum o adami okudukca sinir oldummm

Bide basta resimdekindende guzelsin demis,mantik olsa derki hel guzelsin dedim,hem begenmedim diyorum.
Heralde ilk karsilasmada boynuna atlamani bekledi,beklenti fazla olunca sukutu hayale ugramis.
Kendi komik duruma dusmus.

Merhaba herkese ,

Yaklaşık 1 hafta önce arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım ben 24 yaşındayim o da 33 yaşında aramızdaki yaş farkı Ilkten çok gibi geldi ama bir tanışma fırsatı vermek istedim tanıştık yazıstik konuştuk falan sürekli güzel sözler söylemeler iltifatlar beni bir an önce görmek istemeler falan kisacasi görüşmeyi ona şans vermemi çok istiyordu

Bugün is cikisi görüştük ilk karşılaşma da Resimdekinden daha güzel olduğumu söyledi avm de yürürken elimi tutmak istedi bende henüz çok erken olduğunu söyledim ve birden değişti mağazalara girmeye ben Yokmusum gibi gezmeye başladı avm de ben anlam veremedim mağazalarda bişeyler baktı ama sanki ben yokum hiç yüzüme bakmıyor ne oldu falan dedim begenmediysen söyle böyle yapman a gerek yok dedi :KK57: bende ne diyosun tuhaf davranan sensin ben Yokmusum gibi hareket ediyosun dedikçe üste çıkmaya çalıştı hiç anlam veremedim sonra avm nin dış tarafında resmini çeker misin dedi salak gibi çektim bir de :110:

Neyse sonra yemek katına çıkarken sen yer bak benim arabadan cantami almam lazım dedi bende tek ne yapıcam bende geliyim dedim yok 2 dk ya gelicem dedi kalakaldim öyle gitti 5 dk sonra aradı : bn gelemiycem seni beğenmedim sende yemeğini yer gidersin dedi ben şok geçirdim :KK57:

Terbiyesizlik resmen bir de arayip iyle diyebildi Kaldım orda öyle sap gibi basiretim bağlandı sanki hiç bisey diyemedim o kadar. Kötü oldum ki kızlar resmen beni orda bırakıp gitti bir de resmini çektim yaa düşündükçe deli oluyorum :mad:

Adam olsa karakterli olsa böyle yapmazdı zaten yaşı var ama olgunluk 0 çok sinirim bozuk kızlar agliycam sinirden sizce niye böyle sacmaladi:KK1:
kompleksli... sen reddetmeden o erken davranmak istemiş muhtemelen...

Böyle kompleksli birinden iyiki kurtulmuşsun...Birde ne demek ilk görüşmede el tutmak..! Ne saçma!!!

Dua edin dengesizliğini ilk günden farketmişsiniz verilmiş sadakanız varmış ayrıca elini tutmamanız kendisini beğenmemiş olduğu düşüncesini getirmiş aklına .aklınca Posta'yı o koymak istemiş hani siz beni kovamazsınız ben istifa ediyorum misali çıktı tın

Back
X