• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok geçirdim :--/

Hahaha . Ay kusura bakma bu kadar salağı zor bulunur . İnsan kızamıyor bile. Buna moralin bozulmamıştır umarım. Hiç ciddiye alıncak bi tip değil ki. Ben olsam amma kafa bulurdum ha. Önce elini tutmaya kalkması sonra beğenmedim demesi falan. Beğenmeyince kıçın kıçın kaçılıyormuymuş. Yılın eziği .

Aynen bir de ben Yokmusum gibi mağazalara bakmalar fotoğraf cektirmeler ay deli olucam

:KK57::KK57::KK57:
siz niye kendinizi kötü hissediyorsunuz? karaktersiz insan kendinden utansın. hiç umursamayın. Allah daima iyilerle karşılaştırsın hakkınızda hayırlısını versin inşallah..:KK37:

Aynen benim onu beğenmediğimi sanıp önden davranmak istedi ama yine de adam olan görüşme bittikten sonra eve gidince beğenmedim falan derdi çok ofkeliyim:KK43:
öfkelenecek bişey yok bence hiç canınızı sıkmayın film sahnesi gibi bir şey yani izle izle gül olmuş,yargılamak istemem ama bu yaşa kadar neden evlenmediği belli yani.neyse ki gerçek yüzünü baştan göstermiş

Haklısınız inşallah iyi biri çıkar karşıma hayor bide buluşana kadar iltifatlar ölüp bitmeler insan nasıl der ya arayıp seni beğenmedim gelemicem:110:o_O

sen onu kabul etseydin muhtemelen yangından mal kacırır gibi evlenmek isteyecekti seninle.

:KK54:
Haklısınız inşallah iyi biri çıkar karşıma hayor bide buluşana kadar iltifatlar ölüp bitmeler insan nasıl der ya arayıp seni beğenmedim gelemicem:110:o_O
terbiyesiz işte iki insan yüzü görünce böyle oluyor bunlar.allah böylesinden saklasın korusun inşallah en iyisi en hayırlısı çıkar karşınıza

Bende bizim müdürü var bi şeyler diyordum. Daha ve yerleride varmış :KK45:. Allah korumuş canım ya beğenseydide evlenseydin o adamla nolurdu :KK45:onu düşün şükret :KK45:

Degisik bir cinse denk gelmissiniz, sok olmaniz normal.
Ama neyseki ilk gunden kendini gostermis, gecmis olsun.

Sormayın keşke ağzının payını verebilseydim tam whatsapa girdim saydirmak için baktım. Engellemiş bile ah ah cins insanlar var ya

Back