• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok geçirdim :--/

Sormayın keşke ağzının payını verebilseydim tam whatsapa girdim saydirmak için baktım. Engellemiş bile ah ah cins insanlar var ya
Elini tutup.istediklerini verseydn senden iisi olmazdi..ii olmus gercek yuzunu cabuk belli etmis.akil fukarasi hanzo

Sormayın keşke ağzının payını verebilseydim tam whatsapa girdim saydirmak için baktım. Engellemiş bile ah ah cins insanlar var ya

Canım bu çocuğun eğitim seviyesini ve işini merak ettim nedir ?Normal değil sapikca davranmis

Senin bu esnada bol bol kahkaha atman gerekirken ne şok geçirmesi canım ?
Herifi acayip bozmuşsun. Bu bozuntaya gelememiş o da sana bunu yapmış yani. İlk esnada neyin el tutuşması ? Seni tavlamak istemiş gönül eğlendirmek istemiş. Güzel olduğunu dile getirmiş. Sonra senden istediklerini alamayınca o egosunu tekrar yukarı çıkarmak ve rahatlamak için bunları yapmış. Yani kazanan taraf sensin. Tebrikler!

Elini tutup.istediklerini verseydn senden iisi olmazdi..ii olmus gercek yuzunu cabuk belli etmis.akil fukarasi hanzo
Evet aynen yilisik olsaydım ilk dakikadan hoşuna giderdi amann ne garipmis yaa

İntikam al :KK53:

Farklı bi hesaptan ekle...ayıldım bayıldım çok yakışıklısın de...biraz da cilve yap....içi kıpraşsın manyağın...buluşmaya çağır...sonrada şık bi kutu gönder garsondan...hıyar gönder ama böyle büyük tohuma kaçmış olanlardan :D
Ona yeter :KK14:

Hanzo ,sapık, terbiyesiz, aptal ve cahil hödükmüş

Adam yanarlı dönerliymiş meyva tabağı gibymil. Şükür başlamadan görmüşsünüz.

Yasi 33 mus ama 3 yasinda kalmis herhalde.Annesinden seker istemisde almayinca kusmus gitmis gibi.İyi ki elinizi vermemissiniz saygi yoksununa..
Sok olmussunuzdur ama erkenden insanligini gostermis size..

İntikam al :KK53:

Farklı bi hesaptan ekle...ayıldım bayıldım çok yakışıklısın de...biraz da cilve yap....içi kıpraşsın manyağın...buluşmaya çağır...sonrada şık bi kutu gönder garsondan...hıyar gönder ama böyle büyük tohuma kaçmış olanlardan :KK70:
Ona yeter :KK14:
Evet evet super olur:KK53:

Yok artık ya. Öküz herif :KK62: Kendini brad pitt filan mı sanıyor acaba

Sağolun kızlar bende baya üzülmus tüm onuru kırılıyor insanın ama haklısınız kendi kaybeder sansliymisim ki hemen bitmiş gitmiş , orda sap gibi kalmak koydu zaten

Çok garip.
Hakikaten komik bir olay olmuş aslında. İlk şok geçince sizde guleceksiniz. Adam sizin onu begenmediginizi sanıp güya hava yapmış :-)

Back
X