- 2 Eylül 2015
- 507
- 400
- 18
Elini tutup.istediklerini verseydn senden iisi olmazdi..ii olmus gercek yuzunu cabuk belli etmis.akil fukarasi hanzoSormayın keşke ağzının payını verebilseydim tam whatsapa girdim saydirmak için baktım. Engellemiş bile ah ah cins insanlar var ya
Sormayın keşke ağzının payını verebilseydim tam whatsapa girdim saydirmak için baktım. Engellemiş bile ah ah cins insanlar var ya
Evet aynen yilisik olsaydım ilk dakikadan hoşuna giderdi amann ne garipmis yaaElini tutup.istediklerini verseydn senden iisi olmazdi..ii olmus gercek yuzunu cabuk belli etmis.akil fukarasi hanzo
manyağa denk gelmişsiniz geçmiş olsun :))
tam bi ruh hsatasıymış
cogu erkegin amaci ayni sen bildgn yoldan sasma bosunada sinirlenip uzulme..isin gucun yok bu okuzemi kizion salla gitsinEvet aynen yilisik olsaydım ilk dakikadan hoşuna giderdi amann ne garipmis yaa
Evet evet super olurİntikam al
Farklı bi hesaptan ekle...ayıldım bayıldım çok yakışıklısın de...biraz da cilve yap....içi kıpraşsın manyağın...buluşmaya çağır...sonrada şık bi kutu gönder garsondan...hıyar gönder ama böyle büyük tohuma kaçmış olanlardan
Ona yeter
Kesinlikle ben yapardım...asla sindiremezdim böyle birşeyi...Evet evet super olur
Bende bendeKesinlikle ben yapardım...asla sindiremezdim böyle birşeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?