Şok geçirdim :--/

beden yaşı 33 zeka yaşı 3... oğlan çocuğu resmen. beğenmediyse niye elini tutmaya çalışmış ki? resmen sen beğenmedin zannetmiş sen reddetmeden güya o reddetmiş.. erkek ya... gururlu ya... bildiğin salak...

Kusura bakmayın da harbi hödükmüş ya. aslında kim olsa sinir olur ama bir de şöyle düşün daha fazla zaman kaybetmeden gerçek yüzünü göstermiş ve seni kendinden kurtarmış

Telefondan tek tek alintilayamiyorum kusura bakmayın netten değil arkadaş tanıştırdı aynen allah kurtardı ama yine de insanın onuru çok kırılıyor öf

Ay çocuk gibi ya beyenmedim seni yemegini ye git nasil bir bencillik .yarappim ya gulermisin aglarmisin durumu olmuş insan bari szinle gorusmek istemiyorum dese daha mantikli olurdu yani

okurken kendimi tutamadım yaş aktı gözümden gülmekten :) Bu nasıl bir insan böyle. Psikolojik sorunları olduğu belli Allah korumuş seni. Elini tutmadığın için anlamış istemediğini önden davranmış aklı sıra salak

Aynen benim onu beğenmediğimi sanıp önden davranmak istedi ama yine de adam olan görüşme bittikten sonra eve gidince beğenmedim falan derdi çok ofkeliyim

Demin unuttum yazmayı bunun bir değişik versiyonu da beni bulmuştu :))) ben de o zamanlar 24-25 yaşlarındaydım ama Allah'a şükrettim hep en başta ne mal olduğunu bana gösterdiği için :)). Hiç üzülme kendini suçlu hissetme bu tamamen onun karaktersizliği. Sen olmasaydın bir başka kıza yapacaktı. Yabancı erkekler bile yapmaz onun yaptığını. Birbirinizi ilk defa görmüşsünüz el tutmaya çalışmak nedir sen reddedince gurur yapmış ergenus. Birde aracılara dikkat et, yada ne aradığını söyle onlara böyle dengesizlerle muhatap etmesinler seni...

niyeböylesaçmaladı sorusuna cevap veriyorum;Çünkü o bir salak. Özgüvensiz diyecektim ama o bile değil. Dengesiz. Ş ükredin 2 yıl sonra öğrenmediğinize. topu topu bir akşamda kurtarmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…