Şok geçirdim :--/

hep beni anormaller bulur sanırdm şok oldm yani nasıl bi yaratık oldu ya bu erkekler

Salak gelmiş 33 yaşına ne güzel 24 yaşında kız bulmuş yaptığına bak. Arada çıkıyor böyleleri kendilerini bi halt sanıyorlar. Hiç üzülme canım baştan böyle olması hayırlı olmuş. Birde sevip bağlansaydın da bu salaklıklaır yapsaydı üzülürdün.

Terbiyesiz.
Boyle bir sey duymadim daha once. Araci kisiye anlatin ayrintilari, tum rezilligini bilsin mutlaka.
Bide etrafa bakıyorum telefonu kapattıktan sonra şaka mi bu diye birden başımdan kaynar sular döküldü anlaticam tabi

Aradığında deseydin keşke anaa bende seni afam sanmıştım ya hahahha diye kahkaha atıp suratına kapasaydın mal ya

Vasıta olan arkadaşının ipiyle kuyuya inmezsin bir daha..tanışır tanışmaz koynuna mı girecektin nasıl bir dengesizlik bu.

Canım çok ucuz kurtulmuşsun, verilmiş sadakan varmış. Adamın niyeti eğlenmekmiş, senin öyle birisi olmadığını anlayınca da gitmiş. Bence hiç sinirlenme. Böyle ucuz adamlar hayatına teğet geçtiği için şükret. Yaşın cok genç. İleride adam gibi bir adamla harika bir birlikteliğin olacaktır.

Bende 33 yaşında olgun dur efendi biridir bir tanıyim dedim hayatımda gormedigim şeyi yaşadım yaa bir yandan öyle tabi baştan gördüm ama

Adamın şişkin egosunu darmadağın etmişsin. Yazık ne beklentilerle gelmişti oysa. İlk andan mıç mıç sevgili olacaktınız gör bak sempatiyi ilgiyi.

Onu tavsiye eden arkadaşlarına da olgun ve akıllı insanlarla muhatap olmak istediğini söylersen o dangozun ne olduğunu anlarlar.

kendinizi kötü hissetmeyin,sukredin.ne kadar kötü niyetle gelmiş yaniniza,ucuz kurtulmussunuz..araciyada mutlaka söyleyin ne kadar karaktersiz oldugunu..

Ay şaka gibi ya :) Bu arada verilmiş sadakan varmış ne mal oldugunu önceden göstermiş

Vasıta olan arkadaşının ipiyle kuyuya inmezsin bir daha..tanışır tanışmaz koynuna mı girecektin nasıl bir dengesizlik bu.
Aynen öyle adam da ki karakter yoksunluguna bak çok şükür tabi ucuz kurtuldum ama. Bişey diyememek çok içime. Oturdu off

Adam hanzoymus o apayri bi mevzuda aksam aksam moralim bozultu gulmekten bi hal oldum allahta seni guldursun bence internetten tanisip bulusmak cok mantikli degil her tur insanla karsilasabilirsin

Höst aptal öküz hanzo diyeydin

Aradığında deseydin keşke anaa bende seni afam sanmıştım ya hahahha diye kahkaha atıp suratına kapasaydın mal ya
ben birden şoka girdim hala şaka yapıyor arkamda falan sanıyordum düşün
Aynen boynu a atlasaydim benden iyisi yoktu ona göre demek ki

Nezaket sahibi ince düşünce sahibi insanlar çok mu eskilerde kaldı ya?....
Dünya çirkini olsa bu şekilde davranılmaz..
6 yaşındaki çocuğun beyni bile daha ince düşünür ya..
Tövbee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…