Bebek İkinci El Şok Fiyatlar! 13. Sayfada Kaçırmayın :)

Tatlım kargom geldi teşekkürler kıyafetler çok güzel ve temiz çıktı önceden alışveriş yapmayıp kaçırdıklarım için üzüldüm

ben 2-3 yaş zıbınları olan paketi almak istiyorum fakat 12 tl lik ürün için değmez sanırım kargo kapıda ödeme falan :)))

aaaa sonra gördüm ki satılmış (

Son düzenleme:
Benimkide dün geldi ama cvp yazmaya fırsat bulamadım Teşekkürler canım cok begendik aşı zamanimizda gelmişti giyipte gideriz inşaallah astronot tulumumuzu, pantolonda oğlusuma yakıştı hediye için tekrardan teşekkür ederim.

Tatlım kargom geldi teşekkürler kıyafetler çok güzel ve temiz çıktı önceden alışveriş yapmayıp kaçırdıklarım için üzüldüm

Leylalı çok sevindim. Sana çok iyi parçalar gitti hemde çok iyi fiyata.. Güzel sağlıklı günlerde giyinin süslenin inşallah

Canımın bende senin anlayışın ve güvenin için çok teşekkür ederim. Sağlıkla huzurla giyin inşallah

Canımın bende senin anlayışın ve güvenin için çok teşekkür ederim. Sağlıkla huzurla giyin inşallah

Hersey karşılıklıdir canim, Senin takipcinim canim sen oglunun küçülenlerini koy ben ihtiyacım olduğu surece alırım senden devamlı müşterinim unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…