Saç Uzatma Yöntemleri Soja Yagi Ile Sac Uzatma 100 % Garantiii Benim Icin En Etkilli Yöntem !

aktardan aldığım küçük şişeler evde daha vardı uyguladım ama onlar tam olarak tatmin etmedi beni hiç birde risk alıp yemek için kulanılan soya yağını buldum onu denedim
uzamayı saçım katlı olduğundan anlayamadım amaaaaa öylesine parladı mis gibi ve yumuşacık oldu ki bayıldım! birde uzatma etkisi varsa gerçekten ne ala.. sırf o parlaklık için kullanmaya değer ben sadece mayalı süt içip ve haftada 1 ya da 2 kez soyayı kullanıcağım bundan böyle. şimdilik uzuyor gibi ama inşallah bir süre sonra saç dengeyi bulur daha da hızlanır diye umuyorum. herşeyi deneye deneye yorduk saçları...

Son düzenleme:
arkadaslar ben bir yerde yaglarin isil islemden geçmemesi gerektigini ole oldugunda hiç bi ise yaramadigini yemeklik yagdan bi farki kalmadigini okumustum.eger yurt disinda soya yagi farkli bi islemle yapiliosa etki ediyo olabilir birde benim uzak dogulu çok fazla arkadasim vardi hepsinin saçlari koyu uzun duz kalin telli ve çok yumusakti hatta benim saçlarima dokunup senin saçlarin daha kuru ve sert diyorlardi ama onlar her gun nerdeyse 3 ogun pirinç yiyolar ve soya orda organik surekli soya soslu yemekler yapiolar ama turkiyeye gelen soya yaginin çogu genetigiyle oynanmis soyadan yapilio ondan ayni etkiyi gostermeyebilir o yuzden deniceksenizde aktardan alin derim.bu isil islemli yaziyida origozade miydi neydi onun sitesinde okumustum ve bir tek orda yapilis islemleri yaziyordu diger yag sitelerinde yok boyle bisi

arkadasa katlıorum sonucta yemeklıkolan ınsan saglıgına zararlı olmaması ıcın bıcok ıslemden gecırılıo,uzun sure dayanması ıcın katkı maddesı eklenıo ve saf deıl.. ,
aktardakıler kozmetık amacla kullanılacagı ıcın daha saftr dıedusunuorum

ben dun aktardan aldım.
soya yagı
susam yagı
bepanten ampul
bemıks ampuk
badem yagı
ılk seferde etkılı olucagını sanmıorm ama bakalm yumusatcakmıı
karıstırıp surdum sacıma
bakalm 15dk oldu 2saat sonra yıkarmmm

özellikle bu yüzden yemeklik soya yağı "soyola" marka olanı aldım.
gdosuz bitkisel ve türkiyedeki en iyi soya yağı markası zaten ambalaj üzerinde de yazıyor bahsettiğin şeylerin ispatı. soyola yağ bence uygundur. + denedim çok memnun kaldım. aktardakinden çok daha iyi etkisi olduğunu açıkca söyleyebilirim.

bizde soyalayi masaj yagi olarak kullanirdik içine esans yag katarak ve herkes çok memnun kalirdi ama kimseye solemezdik faydasini gorursen canim bende kullaniyim gdo yuzunden kullanmioduk uzun zamandir bizde

yok olmazki canim soya fasulyesinde dir tüm vitaminler
sosu baska sosunda baharat falan var kesinlikle yapma
soya fasulyesini hasla desem onun bi faydasi olup olmadigini bilmiyorumki
bende almanyada yasiyorum burda hint dükkanlari var hint dükkanindan aldim ben bi arastir gene =( keske yardimci olabilsem sana

madem zeycan cvp vermiyor baska biriniz yardimci olun yha bilmiyorumkismile soya yagi yok yok yok burda hic bi yerdeeee :-( soya yada soya sosu var o da olur mu biriniz yardimci olun lutfennn

kusura bakmayin giremedim kac haftadir
ya niye yokki anlamiyorum soya sosunu kesinlikle sürmeyin o yemeklere dökülür sade
ya bilmiyorum bende almanyada kaliyorum burda hint dükkanindan almistim türkiyedeki aktarlarda yokmu ya var benim bildigim türkiyedekiler aktarlardan aldii

soya suyu varsa ne güzel icin vitamin cok soyada ama saciniza sürmeyi kalkismayin burda soya suyu yokki alsam burda tek yagi varr
ya kizlar türkiyede aktarlarda sorun aktardan aldi cogu kisi benim bildigim kadariylaa

evet aynen bende bunu diyorum
cogu kisi ya o yemeklik diyorlar peki yumurtayi , zeytin yagi , isirgan , turp da yemeklik dimi ama

Burada yok maleseffff:1no2: Büyük marketlere de baktim bir cok cesit yaglar var ama soya yagi yok.. hatta emin olmak icin her baktigim yere kendi bulamamla da kalmayip orada calisanlara da sordum yok yok yok diyorlar senağlama

anlamiyorum ya niye yokki sanki soya yagi yasaklanmis bir gida bulundursalar ne olur sanki
anlamiyorum neyse insallah bulursunuz
cünkü süper birseyy

illaa sacimizin uzamasi icin de gil cok vitaminler var coooooooook

hint dükkanlari varsa orda bak eger hint dükkani varsa orda 100 % olurr

uzatir canim ama uzamadi diye de birakma sakin soya her yönden iyidirr

millet baksaniza aktardan almis soya yagini

canim insallah bendeki gibi sende de fayda eder

vala saclarım yumusacık ve pasparlak oldu MASALLAHHHH
UZAMASI KONUSUNDA DAHA ILK KULLANIMDA BISI DIEMICEM AMA :) DOGAL OLARAK

cnm ben arkadasa onerdim.benim bulamama gibi bi sorunum yokta bu iisim altind abulabilirsin diye,benim burda soja diye geciyo war heryerde .ama ben sahsen kullanmiycam bunu .

cnm ben arkadasa onerdim.benim bulamama gibi bi sorunum yokta bu iisim altind abulabilirsin diye,benim burda soja diye geciyo war heryerde .ama ben sahsen kullanmiycam bunu .

mecbur degilsin tabi canim
zaten burda 100 tane konu var herkes istedigini dener
benim soya ile cok olumlu noktalarim olduu
bende bunu size öneriyorum yapmak isteyen yapabilir
istemeyen mecbur degil
bende az seyle denemedim
ben cok zamandir burdayim 2 sene olacak sade sac uzatma konularinda takilirim

bende baya seyler denedim,kendi kuaforumun verdigi karisimlar sacimi kurtardi,ondan once kadayif gibiydi saclarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…