arkadaslar ben bir yerde yaglarin isil islemden geçmemesi gerektigini ole oldugunda hiç bi ise yaramadigini yemeklik yagdan bi farki kalmadigini okumustum.eger yurt disinda soya yagi farkli bi islemle yapiliosa etki ediyo olabilir birde benim uzak dogulu çok fazla arkadasim vardi hepsinin saçlari koyu uzun duz kalin telli ve çok yumusakti hatta benim saçlarima dokunup senin saçlarin daha kuru ve sert diyorlardi ama onlar her gun nerdeyse 3 ogun pirinç yiyolar ve soya orda organik surekli soya soslu yemekler yapiolar ama turkiyeye gelen soya yaginin çogu genetigiyle oynanmis soyadan yapilio ondan ayni etkiyi gostermeyebilir o yuzden deniceksenizde aktardan alin derim.bu isil islemli yaziyida origozade miydi neydi onun sitesinde okumustum ve bir tek orda yapilis islemleri yaziyordu diger yag sitelerinde yok boyle bisi
ZEYCAN92
Ben bu siteye bugun uye oldum ve cok begendim..
Zeycan92 sana bi sorum olacak bu soya hakkinda..
Ben Danimarkada yasiyorum. Bugun bakmadigim sormadigim süper market kalmadi, hepside soya yagimiz yok dedi, kozmetik satan yerlere bile baktim :) ama yok yok yok..
Soya yagi yok ama soya bide soja sovs var yani soya sosu..
Peki soya yagi yerine soyanin kendini alip sïrsem saclarima ayni etki olurmu acaba ?? cunki burda olan tek sey soya bide sosu.. acil cvp verirsen sevinirim canim, cunki biran once baslayip saclarimi uzatmak isteyenlerdenim bende..
madem zeycan cvp vermiyor baska biriniz yardimci olun yha bilmiyorumkismile soya yagi yok yok yok burda hic bi yerdeeee :-( soya yada soya sosu var o da olur mu biriniz yardimci olun lutfennn
kızlarrr ben dün starbucks da soyalı içecek gördüm muzlu çilekli kakaolu sütler olurya aynı onun gibi küçük bir kutu da soya ve kakaolu içecek yazıyordu denemedim ama aklımda yer etti ondan bol bol tüketmek baya etkili olur bence doğrudnan kana karışıyor sonuçta.. tanesi 3.5 idi
Kizlar hemen hemen her yerde war soya yagi ,zeytniyagi findikyagi gibi yaglarin yaninda olur buyuk marketlerde,turkiyede yasamiyorum ama biliyorum ,bulmanizda cok kolay aslinda .Ayrica tabiki yemeklik yag olucak normalde yemek pisirmek icin kullanilan bir yag cunku,Zeytinyagida yemeklik ama kafamiza suruyoruz .
Burada yok maleseffff:1no2: Büyük marketlere de baktim bir cok cesit yaglar var ama soya yagi yok.. hatta emin olmak icin her baktigim yere kendi bulamamla da kalmayip orada calisanlara da sordum yok yok yok diyorlar senağlama
yurtdisindan nerden yazdini bilsem market onerbilirdim ama,soja diye gecer hollanda ve almanyada avusturyada da ole gecer heralde .
Danimarka canim..
Valla sormadigim yer kalmadi burda ne kadar super market varsa hepsine baktim ve sordum hepside yok öyle bir yagimiz dedi :gitme:
Soya sosu varmis, oda ayni etkiyi gösterirmi acaba ondna alsam sürsem yhaaCADIARZU
Bana da yardimci olsun bu konuda birisi, cunki saclarim omuzlarimda ve biran önce uzasin istiyoruuuuuum.
soya sosunun ayni etkiyi gostericegini sanmiyorum acikcasi ,ama bence icindekilerden dolayi
aktardan aldığım küçük şişeler evde daha vardı uyguladım ama onlar tam olarak tatmin etmedi beni hiç birde risk alıp yemek için kulanılan soya yağını buldum onu denedim
uzamayı saçım katlı olduğundan anlayamadım amaaaaa öylesine parladı mis gibi ve yumuşacık oldu ki bayıldım! birde uzatma etkisi varsa gerçekten ne ala.. sırf o parlaklık için kullanmaya değer ben sadece mayalı süt içip ve haftada 1 ya da 2 kez soyayı kullanıcağım bundan böyle. şimdilik uzuyor gibi ama inşallah bir süre sonra saç dengeyi bulur daha da hızlanır diye umuyorum. herşeyi deneye deneye yorduk saçları...
ben dun aktardan aldım.
soya yagı
susam yagı
bepanten ampul
bemıks ampuk
badem yagı
ılk seferde etkılı olucagını sanmıorm ama bakalm yumusatcakmıı
karıstırıp surdum sacıma
bakalm 15dk oldu 2saat sonra yıkarmmm
cnm ben arkadasa onerdim.benim bulamama gibi bi sorunum yokta bu iisim altind abulabilirsin diye,benim burda soja diye geciyo war heryerde .ama ben sahsen kullanmiycam bunu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?