arkadaslar bu yagın fıyatı ne kadardır ?
ucuz ucuz almanyada bunun 1 litresi 1.99 € ki orda 3 liradir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bu yagın fıyatı ne kadardır ?
3.5 liriaya küçük bir şişede aldım ben demin
ama arkadaş akşamdan sabaha kadar tuttuğunu yazmış korkarım ben ..
yapan var mı bunu ?
Arkadaslar benim cok yöntemlerim var sac uzatma sadece bunu yapiyorum ve cok mutluyum
yani canım iyi güzelde ne kadar zamanda ne kadar uzattı onuda yazarmısın ?? mesela haftada yada 1 ayda kaç cm uzadılar boya yaptığın için daha iyi gözlemlemissindir
ya ben sacima bir sefer uyguladim geceye kadar biraktim sonra sabah baktimki 0.7 cm uzamis sonra inanmadim bunu soya yapmamistir dedim
sonra bir gün cildim kuru idi sürdüm tüm yüzüme soya yagini baktimki sabah kalkinca kaslarim dolgunlasmis biyik falan cikmis yani bu sefer soyanin etki yaptigini anlayip bu konuyu actim
yani uzun zaamandir kullanmiyorum 1 gecede ne kadar uzadigini söylüyorum illerdeki haftalarda daha net bilgi veririm sana
zeycancim bu yagi nerede buluruz ben avusturyadayim yag bölümünemi bakcaz sen hangi marketten aldin spar billa yada hoferde varmidiir
arkadaslar dün gece yine yaptim tekrardan azicik uzamis ya acayip oldum ya her uygulamada böyle uzuyorsa sasiririm ya
bu konuyu actim ama hala inanamiyorum nasil böyle 1 gece uzar yaa
ben de kirpiklerime hint yağı sürmüştüm resmen bir gecede uzamıştı. Olabilir yani. Ben de deneyecem hemen zaten soya cilde de çok faydalı bir ürün. İnşallah benimki de uzar yaaa.. :lepi:
baktimki kendi sacim cikmis 0.7 mm
ilahi hiç gülüceğim yoktu o kdr olduğunu nerden anladn
insallah benimkisi yaz kis aldirmiyor hic uzamiyor soya uzatti amaönümüzdeki hafta bakicam marketlere yag bölümünde bulurum zaten cit cit bakicam yaz gelince uzuyoo ama sabir lazim iste benim sacta 20 cm uzasa bile yarisi kadar duruyo hatta yarisindanda az benim daha fazla uzatmam lazim
insallah benimkisi yaz kis aldirmiyor hic uzamiyor soya uzatti ama
güleceksin ama cetvel alip ölctüüm sakin gülme ama hehe kaydirigubbakcemile3
ya baktimki 1 gecede ya bir gecede nasil da uzadi diye ölcim dedim hehe 1 cm degil ama
2 kez yaptim yine okadar cikmadiysa bile yine azicik cikti bir gecede simdik 1 cm oldu 2 sefer uygulamakla ilginc dimi soya acayip ya ama her sac tipi her maskeyi kabul etmiyor mesela herkeste turp yaramisti bende fayda etmedi parlamadi bile sacim yumusak da olmadi yani herkeste farkli o yüzden arastirin hepsini deneyin en etkili neyse onu deneyin benim icin soya maya ile sac uzatma konum var ondan bile daha etkili ya
güleceksin ama cetvel alip ölctüüm sakin gülme ama hehe kaydirigubbakcemile3
ya baktimki 1 gecede ya bir gecede nasil da uzadi diye ölcim dedim hehe 1 cm degil ama
2 kez yaptim yine okadar cikmadiysa bile yine azicik cikti bir gecede simdik 1 cm oldu 2 sefer uygulamakla ilginc dimi soya acayip ya ama her sac tipi her maskeyi kabul etmiyor mesela herkeste turp yaramisti bende fayda etmedi parlamadi bile sacim yumusak da olmadi yani herkeste farkli o yüzden arastirin hepsini deneyin en etkili neyse onu deneyin benim icin soya maya ile sac uzatma konum var ondan bile daha etkili ya