- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 29
Masallah hamilesin ya tabi uykuda bastirmistirKızzlaarr geç oldu ama bende geldm sabah 7 de uyuduğum için anca uyandmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah hamilesin ya tabi uykuda bastirmistirKızzlaarr geç oldu ama bende geldm sabah 7 de uyuduğum için anca uyandmm :)
Hosgeldin sende mrbCanımm bat:29 aralık beni de ekler misin
Sen,adet oldunmu kizKızlar göğüs bölgem karın bölgemde tuylenme war sanki çok gözüme battı sizce neden olabilir yaaa
Tersine benm uyku kaçıyo canmm gece sadece 1 saat uyudum snra gaz sancısyla uyndm daha da uyuyamadm 7 ye kadar eşim gitti ben yattm :)Masallah hamilesin ya tabi uykuda bastirmistir
Tersine benm uyku kaçıyo canmm gece sadece 1 saat uyudum snra gaz sancısyla uyndm daha da uyuyamadm 7 ye kadar eşim gitti ben yattm :)Masallah hamilesin ya tabi uykuda bastirmistir
Hoşgeldin canım ekledim listeyeCanımm bat:29 aralık beni de ekler misin
Hoşgeldin canım ekledim listeye
Evet canım yapıyor :)Kızlar mandalin gaz yaparmı
Rica ederim canım :)Teşekkürler canım
Hayırlı kandiller canımSelam hanımlar hayırlı kandiller
Teşekkür ederim canım sağolHosgeldin sende mrb
Hoşgeldin canımTeşekkür ederim canım sağol
Hoşbullduummm bu kandil günü inşallaj bebiş dualarımız kabul olurHoşgeldin canım