Sohbet etmek isteyen herkesi topiğime bekliyorum.Buyrun:)

İzmirliyim nişanlıyım 26 yaşındayımm canım nişanlıyım ama nişanlımı taaa şili lere gönderdim,oturdum onu bekliyorum

Üzülme canım iş için mi:26:
benimde kaynanam o işlere bakıyo o açıyo bana veriyo sağolsun ben yetiştiremşyorum yoksa bende yaparım ama kızımdan vakit bulamıyorum:90::90:

Senin birde kızın var ben bütün gün evde aylak aylak oturuyorum

bende kızım olmadan öyleydim günler geçmek bilmiyodu şimdi minik faremin peşinde koşturmaktan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bırak böreği yemekleri yakıyorum hep

millette ne kayınvalideler var be
benimki hazır yufkadan börek yapmasını bile bilmez

Hadi ya o kadar mı yapamaz :26:
bende kızım olmadan öyleydim günler geçmek bilmiyodu şimdi minik faremin peşinde koşturmaktan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bırak böreği yemekleri yakıyorum hep

Tembel seni kocan yok tabi yemekle falan uğraşmıyorsun

millette ne kayınvalideler var be
benimki hazır yufkadan börek yapmasını bile bilmez

oo benim kaynanamı görsen 10 erkeğe bedel bee valla erkek gibi kadın çalışkan bu yaşta bakkal işletiyo kadın hesabı kitabı kuvvetli bide her işe koşturur yapar eder öyle bi kadın bizede çok yardımcı sağolsun

SAna da sorayım adın ne ?nerden katılıyorsun(sankı yarısmaya katlıyomussun gıbı oldu)
evli msin okuyo musun

aslen kayserili olmakla beraber evlendiğim için
bitlise yerleştim(kurtarın beni burdaaaaaaaaaaan)
1 yıllık evliyim aö okuyorum birde
bebişim yok inş olursa sizlere söylerim
yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum:87:

evet canım iş için ama güney amerika kızları ünlerini duymuşsunuzdur çok fenayım bu aralar yapan heryerde yapar gerçi ama.. sürekli facebook hesabını ve maillerini kontrol etmeye başladım deli gibi normalde bunu çok büyük saygzılık olarak görebilirsiniz ama işte offf bu içimdeki hisler..

Karadeniz hanımları erkek gibi zaten senin kayınvalide de ondan öyle canım severim erkek gibi kadınları

kayseride okudum beeenn

Hadi ya bitlis miAh canım sıkılmıyo musun oralarda

benimkisi gayet tembel gelinden bekler her işi
öyle börek falan acamaz normal yemek bile yapmaya üşenir

Çok takılma canım böyle şeylere Seni seviyorsa bir şey yapmaz merak etme Allah yardımcınız olsun bu arada

Hadi ya bitlis miAh canım sıkılmıyo musun oralarda

ahhh ahh
yarama tuz bastınız be efkarlandım şimdi
hemde nasıl büyük şehirden kalk köy gibi şehre yerleş sosyal hayat 0
hiçbir faaliyet yokkiiii
türkiyenın en geri şehri ola gerek

Çok takılma canım böyle şeylere Seni seviyorsa bir şey yapmaz merak etme Allah yardımcınız olsun bu arada

Saol canım gerçi yakaldım bişey sanırım beklemedeyim.. herneyse boşverelim bu can sıkıcı konuyu şimdilik düşünmemeye çalışmalıyım

aramıza tekrar hoşgeldin cnm ne kadar oldu evleneli
düşünmemeye çalış seni çok iyi anlıyorum içindekiler rahat bırakmıyor ama sen ona güven yapan heryerde yapar yanındaykende yapar ben artık saldım çayıra mevlam kayıra hem onu yapması için bi sebebi olması lazım mutluysa neden yapsın yapsa bile kendine yapar ki Allahım şaşırttırmasın sen genede araştırmacı moduna girme araştırdıkça daha çok hislerin bastırıyo rahat ol bacıım bak ben arındım valla ahada cuma burda kocişim oyarım valla onu
Karadeniz hanımları erkek gibi zaten senin kayınvalide de ondan öyle canım severim erkek gibi kadınları
hee kız valla iyi anlaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…