Sohbet etmek isteyen herkesi topiğime bekliyorum.Buyrun:)

cevap için teşeşkkrüler nisanur.. daha düşünmek ,çiçin zman var, cesaretim yok ayık olmaya pekk :)

du bakalım...bebeğimi çok merak ediyorum ARTIK.

geçer cnm daha çok var dediğin ne kalmış kız doğumuna 1 ocak değilmi bence karar vermelisin yani ha orda görmüşsün ha odada sonuçta ameliyatta yarım saatlik iş 9 ay bekliyoruzda yarım saat bekleyemiyoruz bende sancılardan dolayı hemen gene anestezi istedim çünkü açılmam yoktu 12 saat sancı çektim açılmadı sonra sezeryan oldum şimdi hiç hatrımda bile yok o acılar geldi geçti kızımı kucağıma alınca herşeyi unuttum inş sağ sağlim kucağına alırsın bebişini:KK71:

bende kimseyi tanımıyoedum ama içeri bi girdim
sankim kırk yıllık arkadaş misali konuşur oldum
arsızlık ettim pasta çörek istiyorum
gecenin bi yarısı börek çörek açtıracam skopcaya
az kaldı:KK53::KK53:

Tanışırız canım amaç tanışmak zaten cicim

Aç ağzını bakim:KK60:Yakın olsak gelirdin bana neler açardım sana:KK62:

hee valla kız ahh ahh burdada var benim yaşımda kızlar ama kafa dengi değil hep öyle olur zaten kafa dengi olur uzakta olur :63::63: küstüm ben bu hayata:KK60::KK60:

:KK60::KK60:Siz gelin yeter ki börek açamazsamda hazır yufkadan yaparım :76:

vay uyanık vayyy ben anlarım açılmışmı açılmamışmı haızrmı değilmi:KK60::KK60:
ahh keşke yakın olsak ben yapar getirirdim kızz sana valla bi böreğin lafımı olur heçç
hazır yufkalar ne güne duruyo:KK60::KK60::KK60:

vay uyanık vayyy ben anlarım açılmışmı açılmamışmı haızrmı değilmi:KK60::KK60:
ahh keşke yakın olsak ben yapar getirirdim kızz sana valla bi böreğin lafımı olur heçç
hazır yufkalar ne güne duruyo:KK60::KK60::KK60:

Hazır istemiyorsan kapı gibi kayınvalidem var o çok güzel açıyor ona açtırırım:KK60:

Hazır istemiyorsan kapı gibi kayınvalidem var o çok güzel açıyor ona açtırırım:KK60:

:KK60::KK60:benimde kaynanam o işlere bakıyo o açıyo bana veriyo sağolsun ben yetiştiremşyorum yoksa bende yaparım ama kızımdan vakit bulamıyorum:90::90:

X