Sohbet etmek isteyen herkesi topiğime bekliyorum.Buyrun:)

cevap için teşeşkkrüler nisanur.. daha düşünmek ,çiçin zman var, cesaretim yok ayık olmaya pekk :)

du bakalım...bebeğimi çok merak ediyorum ARTIK.

geçer cnm daha çok var dediğin ne kalmış kız doğumuna 1 ocak değilmi bence karar vermelisin yani ha orda görmüşsün ha odada sonuçta ameliyatta yarım saatlik iş 9 ay bekliyoruzda yarım saat bekleyemiyoruz bende sancılardan dolayı hemen gene anestezi istedim çünkü açılmam yoktu 12 saat sancı çektim açılmadı sonra sezeryan oldum şimdi hiç hatrımda bile yok o acılar geldi geçti kızımı kucağıma alınca herşeyi unuttum inş sağ sağlim kucağına alırsın bebişini

bende kimseyi tanımıyoedum ama içeri bi girdim
sankim kırk yıllık arkadaş misali konuşur oldum
arsızlık ettim pasta çörek istiyorum
gecenin bi yarısı börek çörek açtıracam skopcaya
az kaldı

Tanışırız canım amaç tanışmak zaten cicim

Aç ağzını bakimYakın olsak gelirdin bana neler açardım sana

hee valla kız ahh ahh burdada var benim yaşımda kızlar ama kafa dengi değil hep öyle olur zaten kafa dengi olur uzakta olur küstüm ben bu hayata

Siz gelin yeter ki börek açamazsamda hazır yufkadan yaparım :76:

vay uyanık vayyy ben anlarım açılmışmı açılmamışmı haızrmı değilmi
ahh keşke yakın olsak ben yapar getirirdim kızz sana valla bi böreğin lafımı olur heçç
hazır yufkalar ne güne duruyo

Hazır istemiyorsan kapı gibi kayınvalidem var o çok güzel açıyor ona açtırırım

Hazır istemiyorsan kapı gibi kayınvalidem var o çok güzel açıyor ona açtırırım

benimde kaynanam o işlere bakıyo o açıyo bana veriyo sağolsun ben yetiştiremşyorum yoksa bende yaparım ama kızımdan vakit bulamıyorum:90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…