Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta yaptirabilirsin sorun olmaz. Gebelik varsa zaten 25 n üstünde çıkarO zaman ben basliyorum :)) 22 si adet gunum ama bikac gundur karnima kramplar giriyor bide akintim var.umutlanmayim diyorum ama elimde degil beklemek cok zor.
Bat nedir bilmiyorim ki açıklar misiniz ? Var tabi olmaz olur mu. Her gebelik farklıdır. Su gibi akıntınız var miAy dur bende hemen sorucammm benim bat dündü adet oluyorum sandım ama olmadım bugün okulun ilk günü aşırı yoruldum öğrencilerden farketme dimi eve geldim pembe akıntı geldi şimdi yine kesildi dün gece 11de test yaptım negatifti idrarda çıkmayan gebelik olurmu ki umut var mı hala :/
Aa yerlesme kanamasi dediklerimi acaba o pembe kan. Idrarda cikmayan gebelik olur tabi hem daha bigun gecmisAy dur bende hemen sorucammm benim bat dündü adet oluyorum sandım ama olmadım bugün okulun ilk günü aşırı yoruldum öğrencilerden farketme dimi eve geldim pembe akıntı geldi şimdi yine kesildi dün gece 11de test yaptım negatifti idrarda çıkmayan gebelik olurmu ki umut var mı hala :/
Hahah ben şu an menopozlu gibiyim olmaz olur muBu sefer adeti bekleyim diyorum gidersem negatif cikarsa uzulurum cok. Peki hamilelikte sicak basmasi diye bisey oluyomu ben terleyerek kalkiyorum ve ates gibi yaniyorum
Aa yerlesme kanamasi dediklerimi acaba o pembe kan. Idrarda cikmayan gebelik olur tabi hem daha bigun gecmis
Benim kanamam olmadı meselaAa yerlesme kanamasi dediklerimi acaba o pembe kan. Idrarda cikmayan gebelik olur tabi hem daha bigun gecmis
Ben hic atesime bakmadım valla. Ovalasyon ve yumurtlama da tutuyoAh inşallah canım yaa ateşte 37.1 geçen ay adet günümde 38.2 çıkmıştı inşallah boşa umutlanmiyorumdur
Ben hic atesime bakmadım valla. Ovalasyon ve yumurtlama da tutuyo
Isteyen inşallah hamis oluuurKendime sinir koyuyorum eger adet olmazsam 3 gun geciktikten sonra 25 inde yapicam.bide bu aralar masallah kim suphelense hamile cikiyo darisi basimiza
Gebelik ile ilgili ne varsa buyrun sorunnn hep beraber çözüm bulalım
Ya okudugum kadariyla ustune gorme adetten cok farkliymis lekelenme seklinde ve kahverengi oluyomus. Geneldede anlasiliyomus adetten farki