Sohbet edebileceğim arkadaşlar arıyorum..

Anladim allah saglik versin bundan buyuk dert vermesin ins

Kizlar yaav bi izmitlu golcuklu flan yok mu ya nerdeyse herkes ayni sehirden ciktiv
bi ben kaldim :))

Ben eltimle beraber evlendim 1yasinda cocugu cok kiskandim abim 3cocugunu dsnyr bnse sap gibi cocuksuz kaldik ne yapalim rabbim goruyor bizede verecek ben buna inaniyorum

Aynen ya eskisi gibi olamadigim icin bendd arkadassisizm
nedense bekarlarda evlilerle arkadaslik yapmakbistemezler
:))

Ben eltimle beraber evlendim 1yasinda cocugu cok kiskandim abim 3cocugunu dsnyr bnse sap gibi cocuksuz kaldik ne yapalim rabbim goruyor bizede verecek ben buna inaniyorum

Benm eltim 6senelik evli 4ayinda hamile kalmisbhemen
2. Yi dusunuo. Bende ilk zamanlar garipsedim ama yegenim beni cok sevio ki
gormenblaİm nerdeyse annesindn.cok beni dinlio :))
kiskanmaMi insan hele 2.duusndugu ilk baslarda ilk gecikmede hemen gel beraber saglik ocagina flan
sorun oldugunu eltim blmio ama sanki damarima.bssiomus gbi geliordu

Aynen ya eskisi gibi olamadigim icin bendd arkadassisizm
nedense bekarlarda evlilerle arkadaslik yapmakbistemezler
:))

evlilik ekstra sorumluluk tek basina olmuyosun e doğal olarak da bekarliktaki arkadasliklar ikinci planda kaliyo :) hatta benim evlenmeden onceki ev arkadasim esimden kiskaniyodu ilk baslarda beni :) simdi de gorusuyoruz ama ayni evde yaşadığımiz zamanlar gibi olmuyo o da bozuluyor aramiyo daha.

Aynn cnm yaa cok mutsuzum cok carsiya cikiyorum cocuk elbiseleri grnce dokunuyorum paramda var esime dyrm cocugum olsa smdi bunu alirdim ama iste ahhhhh ahhh bizde anne olacagiz insallah

Topik acmayi denesene izmirliler filan burda msjini gormyn olur ama orda gorurler

Ben acana kadar acmisti birileri bayagida ksii vardk ama.kimse bulusmaya hazir olmadi
bibturlu :)) hatta bi arkadsv vardi o ikinci bibtopik daha acti
gene yok :)) izmitlilerde bulsma arkads olma istahi yok ben disinda :))

Aynn cnm yaa cok mutsuzum cok carsiya cikiyorum cocuk elbiseleri grnce dokunuyorum paramda var esime dyrm cocugum olsa smdi bunu alirdim ama iste ahhhhh ahhh bizde anne olacagiz insallah

Ayyy ama ya.. Allah enn enn kisa zamanda yüzünüzü guldursun canim benim..

Ben acana kadar acmisti birileri bayagida ksii vardk ama.kimse bulusmaya hazir olmadi
bibturlu :)) hatta bi arkadsv vardi o ikinci bibtopik daha acti
gene yok :)) izmitlilerde bulsma arkads olma istahi yok ben disinda :))

Belki boyle korkuyorlardirnesleri izin vermeyenleri vardir yazismaya kabul diyip gorusmeye hayir diyen cok var canimmm yanlis anlada bni kimse kimseye guvenemiyor canim yaa inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…