- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi fataldanger
:) ben giresunluyum canim ve giresunda oturuyorm ve evliyim esimle burda tanstk o da ogretmen. Onun ailesinden sorunlar var.. esimin saglik problemi var bipolar bozukluk.. borclar falan var. Epey bi sikinti yani. Tabi bi de su var. Arkadaslarimin hepsi bekar. E haliyle eskisi gibi olamiyorum tum aktivitelerinde bulunamayinca da uzaklasiyor insan.
Ben eltimle beraber evlendim 1yasinda cocugu cok kiskandim abim 3cocugunu dsnyr bnse sap gibi cocuksuz kaldik ne yapalim rabbim goruyor bizede verecek ben buna inaniyorumBenm oldu bitmek uzere bugun guya bitti sandim baktm icten hala kan var tutamadim gene oruc
artk stresbyapmio deglim ama etraftan cocuk gorunce kotu olmuo degl icim
Korkuyorm bendn.once bir yakinim hamile.kalirsa die nedn blmm
icim bi kotu olur gibime.gelio
ablam seneye sevlnck yasi itibariyle coxukta dusunyyor evlnnce
ama korkuyorm bendn.once olursa die bu dereceye geldm artk
Kizlar yaav bi izmitlu golcuklu flan yok mu ya nerdeyse herkes ayni sehirden ciktiv
bi ben kaldim :))
Kizlar yaav bi izmitlu golcuklu flan yok mu ya nerdeyse herkes ayni sehirden ciktiv
bi ben kaldim :))
:) ben giresunluyum canim ve giresunda oturuyorm ve evliyim esimle burda tanstk o da ogretmen. Onun ailesinden sorunlar var.. esimin saglik problemi var bipolar bozukluk.. borclar falan var. Epey bi sikinti yani. Tabi bi de su var. Arkadaslarimin hepsi bekar. E haliyle eskisi gibi olamiyorum tum aktivitelerinde bulunamayinca da uzaklasiyor insan.
koca hazır canım ama evlilik uzak şimdilik ayy dua edin bana siz en iyisi hemencecik oluversin
Ben eltimle beraber evlendim 1yasinda cocugu cok kiskandim abim 3cocugunu dsnyr bnse sap gibi cocuksuz kaldik ne yapalim rabbim goruyor bizede verecek ben buna inaniyorum
Bosver ayni sehri kiz biz variz burda :)
Aynen ya eskisi gibi olamadigim icin bendd arkadassisizm
nedense bekarlarda evlilerle arkadaslik yapmakbistemezler
:))
Benm eltim 6senelik evli 4ayinda hamile kalmisbhemen
2. Yi dusunuo. Bende ilk zamanlar garipsedim ama yegenim beni cok sevio ki
gormenblaİm nerdeyse annesindn.cok beni dinlio :))
kiskanmaMi insan hele 2.duusndugu ilk baslarda ilk gecikmede hemen gel beraber saglik ocagina flan
sorun oldugunu eltim blmio ama sanki damarima.bssiomus gbi geliordu
Topik acmayi denesene izmirliler filan burda msjini gormyn olur ama orda gorurler
Aynn cnm yaa cok mutsuzum cok carsiya cikiyorum cocuk elbiseleri grnce dokunuyorum paramda var esime dyrm cocugum olsa smdi bunu alirdim ama iste ahhhhh ahhh bizde anne olacagiz insallah
Ben acana kadar acmisti birileri bayagida ksii vardk ama.kimse bulusmaya hazir olmadi
bibturlu :)) hatta bi arkadsv vardi o ikinci bibtopik daha acti
gene yok :)) izmitlilerde bulsma arkads olma istahi yok ben disinda :))
Ayyy ama ya.. Allah enn enn kisa zamanda yüzünüzü guldursun canim benim..
Belki boyle korkuyorlardirnesleri izin vermeyenleri vardir yazismaya kabul diyip gorusmeye hayir diyen cok var canimmm yanlis anlada bni kimse kimseye guvenemiyor canim yaa inan
Cumlemizin insallah allah kimseyi cocuk hasretiyle sinamasin ya rabbim
İi uykular cnm :))Aminbakan.. artik ben uyuyorum :) firsat buldukca bakarim size... Görüşürüz😘
Aminn.. artik ben uyuyorum :) firsat buldukca bakarim size... Görüşürüz😘