- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi fataldanger
Askimesim bi bizmi kaldik ne :))
Tabiki cnm malesef oyle bibduruma geldik
Evet sanirim bir biz kaldik :)))
Bende varım.
Hiç arkadaşım yok.((burda
KKdan mesajlaşmak iletişim kurmak anlamında değil sadece, daha rahat iletişim kurulan skype gibi şeyler de olabilir mesela benim için. Nitekim kkdan iletişim kurmak zor ve karışık. buradaki arkadaş listesi önemli değil, benim kkda arkadaş listem epey kabarık mesela yüzlerce kişi var ama hiçbiriyle iletişimim yok.. benim skype adresim bahcetreni, dilersen ekleyebilirsin.
çok saol cnm :)Olur olur insallah bende bebis istiyorum ama oncesinde hallolacak coookk sorun var ...
Aman yarabbi :) evliyken de asker yolu zor olur be canim insallah bedelli cikar
Insallah hayirli bi evlat nasip olur :)
Allah yardımcın olsun cnm aileden sorunlar hep oluyor biz uzak olduğumuz için şükürki rahatız uzaksan çok takma bence.eşinin rahatsızlığıda umarım düzelir Allah şifa versin kısa zamanda.benimde tüm arkadaşlarım istanbulda kaldı ve en kötüsü 10 senelik arkadaşımda istanbulda ayrı kaldık:) ben giresunluyum canim ve giresunda oturuyorm ve evliyim esimle burda tanstk o da ogretmen. Onun ailesinden sorunlar var.. esimin saglik problemi var bipolar bozukluk.. borclar falan var. Epey bi sikinti yani. Tabi bi de su var. Arkadaslarimin hepsi bekar. E haliyle eskisi gibi olamiyorum tum aktivitelerinde bulunamayinca da uzaklasiyor insan.
Ben ne skype ne face kullanyrum sadece bu kullanyrum.skype hç kullanmadm bide:)))KKdan mesajlaşmak iletişim kurmak anlamında değil sadece, daha rahat iletişim kurulan skype gibi şeyler de olabilir mesela benim için. Nitekim kkdan iletişim kurmak zor ve karışık. buradaki arkadaş listesi önemli değil, benim kkda arkadaş listem epey kabarık mesela yüzlerce kişi var ama hiçbiriyle iletişimim yok.. benim skype adresim bahcetreni, dilersen ekleyebilirsin.
bu arada kızlar burdan iletişim zor demişsiniz bencede burdan zor oluyor facebookunuz varsa msj atarsanız eklerim sizi ordan daha rahat olur sanırım
face olsaydı keşkeOff benm facem yok ki ama gmail ve tlefon whatsapp var bende sana yazmadim mi bwn numarami?
face olsaydı keşkeolsun watsapta olur cnm yok yazmadın
Malesef canim oyle bir duruma geldik
Sende katiliyo musun whatsappa :)
Yok canim malesef yok ; ((
Sende katiliyo musun whatsappa :)