Sohbet edebileceğim arkadaşlar arıyorum..

Bende varım.
Hiç arkadaşım yok.:KK43:((burda

KKdan mesajlaşmak iletişim kurmak anlamında değil sadece, daha rahat iletişim kurulan skype gibi şeyler de olabilir mesela benim için. Nitekim kkdan iletişim kurmak zor ve karışık. buradaki arkadaş listesi önemli değil, benim kkda arkadaş listem epey kabarık mesela yüzlerce kişi var ama hiçbiriyle iletişimim yok.. benim skype adresim bahcetreni, dilersen ekleyebilirsin.

KKdan mesajlaşmak iletişim kurmak anlamında değil sadece, daha rahat iletişim kurulan skype gibi şeyler de olabilir mesela benim için. Nitekim kkdan iletişim kurmak zor ve karışık. buradaki arkadaş listesi önemli değil, benim kkda arkadaş listem epey kabarık mesela yüzlerce kişi var ama hiçbiriyle iletişimim yok.. benim skype adresim bahcetreni, dilersen ekleyebilirsin.

Aynen burdan zorlasiyor iletisim bende de skype yok maille telefonla iletisim saglayabilriz bnde
ben telefon.numarami sana mesaj yazarm.istersen msj yazarsin whatsappda var
iiki acmissim.konuyu
bu arada arkadaslar kadir geceniz mubarek olsun

:) ben giresunluyum canim ve giresunda oturuyorm ve evliyim esimle burda tanstk o da ogretmen. Onun ailesinden sorunlar var.. esimin saglik problemi var bipolar bozukluk.. borclar falan var. Epey bi sikinti yani. Tabi bi de su var. Arkadaslarimin hepsi bekar. E haliyle eskisi gibi olamiyorum tum aktivitelerinde bulunamayinca da uzaklasiyor insan.
Allah yardımcın olsun cnm aileden sorunlar hep oluyor biz uzak olduğumuz için şükürki rahatız uzaksan çok takma bence.eşinin rahatsızlığıda umarım düzelir Allah şifa versin kısa zamanda.benimde tüm arkadaşlarım istanbulda kaldı ve en kötüsü 10 senelik arkadaşımda istanbulda ayrı kaldık:KK43: seni anlıyorum yani.

Ben ne skype ne face kullanyrum sadece bu kullanyrum.skype hç kullanmadm bide:)))

bu arada kızlar burdan iletişim zor demişsiniz bencede burdan zor oluyor facebookunuz varsa msj atarsanız eklerim sizi ordan daha rahat olur sanırım

X