- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
-
- Konu Sahibi fataldanger
Ayyyyy ins canim sen nerelisin bebek sizin niye olmuyo bzm gibi
Kizlarrr ben de varim :) ogretmenim 25 yasimdaym evliyim 1 senelik cocugum yok tatil ve ramazan olunca cok skliyorum.. ben de katilayim sizee
çok saol inş pek gitmesi taraftarı değilim ama bakalım evliyken çok zor bekarken de gidemedi.bedelli çıkar diye bekliyoruz.Himm iyi o zmn sag salim gidip gelsin ins♡♡♡♡♡♡
yaşında küçükmüş evliliğin tadını çıkarın gezin tozun çocukta olur elbet:)
Golcukluyum cnm enbson tahlillerde esimdnbbi sorun vardibende de varmi bilmiorm jinekologa gidiorm.bayramdannsonra gitcem gene jinekoliga
sizin.nedni bellimi
Hosbuldk giresundayimhoşgeldin aramıza:) nerde oturuyosun?
Hos geldin canimmmmm uyumayanlar kervanina hosgeldin
Bilirim canim cok zor su gibi gidip gelsin insçok saol inş pek gitmesi taraftarı değilim ama bakalım evliyken çok zor bekarken de gidemedi.bedelli çıkar diye bekliyoruz.
çok saol inş pek gitmesi taraftarı değilim ama bakalım evliyken çok zor bekarken de gidemedi.bedelli çıkar diye bekliyoruz.
Kesin cikicak gibi haberlere kalirsa secim oncesi
torpil gecerler kesin :) biraz daha beklesin kocan
ve allah yardimxin.olsun smdiden zor evliykrn asker beklmek
Benim sozde arkadasim cok. Ama bi sorunum oldugunda kimseyle paylasamiyorum cunku herkes anlamaya calismak yerine yargiliyor. Tek derdim bu. Oyle olunca da herkesten uzaklasiyorum ne yazikki..
Malesef belli degil 2kere asilama yaptim fossss negatif hic sorun yok bkleyin dyrlar 2 sene btmk uzere resmn
Hosbuldk giresundayim
Hosbuldumm
Olur olur insallah bende bebis istiyorum ama oncesinde hallolacak coookk sorun var ...Malesef belli degil 2kere asilama yaptim fossss negatif hic sorun yok bkleyin dyrlar 2 sene btmk uzere resmn
Aman yarabbi :) evliyken de asker yolu zor olur be canim insallah bedelli cikarçok saol inş pek gitmesi taraftarı değilim ama bakalım evliyken çok zor bekarken de gidemedi.bedelli çıkar diye bekliyoruz.
Golcukluyum cnm enbson tahlillerde esimdnbbi sorun vardibende de varmi bilmiorm jinekologa gidiorm.bayramdannsonra gitcem gene jinekoliga
sizin.nedni bellimi
Bakalim bayramdan sonra bende umuttepeye basvurucam insl.
Bizde belli.belki degil arasi bisi doktorlar duzgun aciklama yapsalardi esimde var ama.kendimden de suphe eder oldum
ne biliim cnm ya insl nsip.olur
ayy öylemi diyosun inş:) içimi aydınlattın valla.inş çok saol.zaten uzuyor askerliği doktoraya başlayınca bakalım hayırlısı
Olur olur insallah bende bebis istiyorum ama oncesinde hallolacak coookk sorun var ...
Aman yarabbi :) evliyken de asker yolu zor olur be canim insallah bedelli cikar
Insallah hayirli bi evlat nasip olur :)
Aynen canim bnde oyleyim kndmzden suphe edyrz bnmde 3gunum kaldi adet agrilari simdiden basladi
Ne oldu ki canim paylasmak istersen tabiki:))