Sohbet edebileceğim arkadaşlar arıyorum..

Golcukluyum cnm enbson tahlillerde esimdnbbi sorun vardibende de varmi bilmiorm jinekologa gidiorm.bayramdannsonra gitcem gene jinekoliga
sizin.nedni bellimi

Malesef belli degil 2kere asilama yaptim fossss negatif hic sorun yok bkleyin dyrlar 2 sene btmk uzere resmn

Benim sozde arkadasim cok. Ama bi sorunum oldugunda kimseyle paylasamiyorum cunku herkes anlamaya calismak yerine yargiliyor. Tek derdim bu. Oyle olunca da herkesten uzaklasiyorum ne yazikki..

çok saol inş pek gitmesi taraftarı değilim ama bakalım evliyken çok zor bekarken de gidemedi.bedelli çıkar diye bekliyoruz.

Kesin cikicak gibi haberlere kalirsa secim oncesi
torpil gecerler kesin :) biraz daha beklesin kocan
ve allah yardimxin.olsun smdiden zor evliykrn asker beklmek

Kesin cikicak gibi haberlere kalirsa secim oncesi
torpil gecerler kesin :) biraz daha beklesin kocan
ve allah yardimxin.olsun smdiden zor evliykrn asker beklmek

ayy öylemi diyosun inş:) içimi aydınlattın valla.inş çok saol.zaten uzuyor askerliği doktoraya başlayınca bakalım hayırlısı

Malesef belli degil 2kere asilama yaptim fossss negatif hic sorun yok bkleyin dyrlar 2 sene btmk uzere resmn

Bakalim bayramdan sonra bende umuttepeye basvurucam insl.
Bizde belli.belki degil arasi bisi doktorlar duzgun aciklama yapsalardi esimde var ama.kendimden de suphe eder oldum
ne biliim cnm ya insl nsip.olur

Olur olur insallah bende bebis istiyorum ama oncesinde hallolacak coookk sorun var ...
çok saol inş pek gitmesi taraftarı değilim ama bakalım evliyken çok zor bekarken de gidemedi.bedelli çıkar diye bekliyoruz.
Aman yarabbi :) evliyken de asker yolu zor olur be canim insallah bedelli cikar
Golcukluyum cnm enbson tahlillerde esimdnbbi sorun vardibende de varmi bilmiorm jinekologa gidiorm.bayramdannsonra gitcem gene jinekoliga
sizin.nedni bellimi

Insallah hayirli bi evlat nasip olur :)

Bakalim bayramdan sonra bende umuttepeye basvurucam insl.
Bizde belli.belki degil arasi bisi doktorlar duzgun aciklama yapsalardi esimde var ama.kendimden de suphe eder oldum
ne biliim cnm ya insl nsip.olur

Aynen canim bnde oyleyim kndmzden suphe edyrz bnmde 3gunum kaldi adet agrilari simdiden basladi

Olur olur insallah bende bebis istiyorum ama oncesinde hallolacak coookk sorun var ...

Aman yarabbi :) evliyken de asker yolu zor olur be canim insallah bedelli cikar

Insallah hayirli bi evlat nasip olur :)

Sizin ne soorunuz var canim bizim yok biseyiniz yok diyorlar gnderiyorlar bnde acaba olacak mi olmuyacak mi dusunmekten kndi, e stres ypyrm ama elimde degil

Aynen canim bnde oyleyim kndmzden suphe edyrz bnmde 3gunum kaldi adet agrilari simdiden basladi

Benm oldu bitmek uzere bugun guya bitti sandim baktm icten hala kan var tutamadim gene oruc
artk stresbyapmio deglim ama etraftan cocuk gorunce kotu olmuo degl icim
Korkuyorm bendn.once bir yakinim hamile.kalirsa die nedn blmm
icim bi kotu olur gibime.gelio
ablam seneye sevlnck yasi itibariyle coxukta dusunyyor evlnnce
ama korkuyorm bendn.once olursa die bu dereceye geldm artk

Ne oldu ki canim paylasmak istersen tabiki:))

:) ben giresunluyum canim ve giresunda oturuyorm ve evliyim esimle burda tanstk o da ogretmen. Onun ailesinden sorunlar var.. esimin saglik problemi var bipolar bozukluk.. borclar falan var. Epey bi sikinti yani. Tabi bi de su var. Arkadaslarimin hepsi bekar. E haliyle eskisi gibi olamiyorum tum aktivitelerinde bulunamayinca da uzaklasiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…