Sohbet edebileceğim arkadaşlar arıyorum..

sende gurbettesin yani zor Allah yardım etsin cnm.ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.çocuğun var heralde?bende yakında düşünücem sanırım hem bana arkadaş olur :)

Yok canim malesef yok ama dusunuyrz malesef teknik aksakliklar yuzunden olmuyor:KK1::KK1:aynn arkadas olur da hmn olsa:)

Arkadaslar ayri sehirlerdeyiz hatta ulkedeniz ama
Super arkadasliklarimiz olcak sanirim
ahh coxuk.olsa keske bi arkadas daha eklenirdi aramiza :))
Ama.olmuo iste.:KK43:
insl aramiza katilir bebiste yakinda teyze yaparim sizi :)

inşallah olur en kısa zamanda :) bizim için daha erken 1 sene daha beklemek istiyoruz bakalım.çalışıyomusun?ben şimdilik ev hanımıyım
Yok ben ev hanimiyim 1sene mi??bekliycksnz beklemeyin bnce bir suru arkadastan duydum bekliyorlar bekliyorlar sonra olmaynca tup bebek bazen evdeki hesap carsiya uymaz dikkat edin :)))

tabiki gönüller bir olsun:) inş kısa zamanda olur bebişin:) yaşın kaç?kaç senelik evlisin?

Yok ben ev hanimiyim 1sene mi??bekliycksnz beklemeyin bnce bir suru arkadastan duydum bekliyorlar bekliyorlar sonra olmaynca tup bebek bazen evdeki hesap carsiya uymaz dikkat edin :)))
bişey olmaz daha evliliğin tadını çıkaralım istiyoruz hem eşim askere gitmedi yüksek yaptığı için o yüzden de bekliyoruz ne olucağı belli değil

Ayyyyy ins canim sen nerelisin bebek sizin niye olmuyo bzm gibi:KK16:

Kizlarrr ben de varim :) ogretmenim 25 yasimdaym evliyim 1 senelik cocugum yok tatil ve ramazan olunca cok skliyorum.. ben de katilayim sizee

X