- 8 Haziran 2013
- 57.499
- 152.657
- 898
Gidersen fazla kalmazsın, çocuklara da iyi gelir :)Aynen:)Şubat tatiline gidebilirim ama kızlar sınava hazırlanıyor bu sebeple gitmem lüks olacak:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidersen fazla kalmazsın, çocuklara da iyi gelir :)Aynen:)Şubat tatiline gidebilirim ama kızlar sınava hazırlanıyor bu sebeple gitmem lüks olacak:)
Bizim babalar aynı memleketten hatta eşimin köyü benim doğduğum yere daha yakın babamin köye göre ben merkez de doğdum büyüdüm tüm sülale merkez deSen eşinin memleketine mi gittin:)
İşte öyle olmuyor canım gidince en az 1 hafta kalmamız lazım oda bütün düzenimizi bozar:)Gidersen fazla kalmazsın, çocuklara da iyi gelir :)
1-1.30 saat uzaktayım aslında yakın ama ayda bir görüyorum bende aşaği yukarı bazen onlar bazen biz gidiyoruz :))Evet, imkanlar doğrultusunda diyelim :)
Sende yakınsın galiba![]()
O zaman senin dönüş zor canım:)Bizim babalar aynı memleketten hatta eşimin köyü benim doğduğum yere daha yakın babamin köye göre ben merkez de doğdum büyüdüm tüm sülale merkez de
Eşim babasının işi için gelmişler memur emeklisi kayınpeder burda iyi gelmiş onlara ortam emekli olunca donmemisler
Aslindq eşimin Manisa ya yerlesesi varda işte ana baba baskısı![]()
Anca ölürlerseO zaman senin dönüş zor canım:)
Evet dogru. Artık yaz tatiline kaldı :)İşte öyle olmuyor canım gidince en az 1 hafta kalmamız lazım oda bütün düzenimizi bozar:)
Ee nesi uzak. İstanbulda Avrupadan Anadolu ya geçmek iki saat sürüyor. Yine yakınsın. Biz Türkiyenin bir ucundayız1-1.30 saat uzaktayım aslında yakın ama ayda bir görüyorum bende aşaği yukarı bazen onlar bazen biz gidiyoruz :))
O zamanda sen gitmezsin:)Anca ölürlerse![]()
Şükür bı hasta olduğum da falan annem dayananaz en yakın saatteki tren e atlar gelirEvet dogru. Artık yaz tatiline kaldı :)
Ee nesi uzak. İstanbulda Avrupadan Anadolu ya geçmek iki saat sürüyor. Yine yakınsın. Biz Türkiyenin bir ucundayız![]()
Giderim abla neden gitmeyeyik kaynanam da kaynanası yaşıyor diye gitmemişti oldö hala gitmiyorO zamanda sen gitmezsin:)
Değil mi ayda bir gidiyormuş daha ne istiyor:)Evet dogru. Artık yaz tatiline kaldı :)
Ee nesi uzak. İstanbulda Avrupadan Anadolu ya geçmek iki saat sürüyor. Yine yakınsın. Biz Türkiyenin bir ucundayız![]()
O ölene kadar sende yaşlanırsın,çocuklar büyür,düzen oturur gidemezsin:)Giderim abla neden gitmeyeyik kaynanam da kaynanası yaşıyor diye gitmemişti oldö hala gitmiyor![]()
Allah başka dert vermesin canım. Evlenince ister istemez ailenden uzak kalıyorsun. Ne demişler, doğduğun yer değil, doyduğun yer :)Şükür bı hasta olduğum da falan annem dayananaz en yakın saatteki tren e atlar gelir
Ama ha deyince gidilmiyor çocukları onlardan başkasına bırakamam mesela ://
Valla şuradan şuraya gitmek, Herşey para. Senin 3 çocuk, tek çalışan zor. Bizde hep kredi kartı ile idare ediyoruzDeğil mi ayda bir gidiyormuş daha ne istiyor:)
Canım bizde yakın sayılırız.4 saat sürüyor.Ama çocuklar okula başlayınca çok zor gitmek:)Cuma gidip Pazar dönmek lazım.2 gün için çocuklar hasta olur,ödev yapamaz,düzen bozulur.O riske hiç girmem:)Birde maddi boyutu var.Gidip geliş her seferinde 300 -350 tl tutuyor:)Yani gereksiz masraf oluyor:)
Öyle canım okul masrafı hiç bitmiyor.Kızlar sürekli şu kitap,bu kitap diye bir sürü kitap istiyor.Bende o konuda hassasım yeterki yapın,çalışın almak sorun değil:)Valla şuradan şuraya gitmek, Herşey para. Senin 3 çocuk, tek çalışan zor. Bizde hep kredi kartı ile idare ediyoruz
Gizli gizli okuyorlar:)19 ziyaretçi![]()
Oğlum Antepliyim diyor:)Çocuk burada doğdu ve büyüyor:)Allah başka dert vermesin canım. Evlenince ister istemez ailenden uzak kalıyorsun. Ne demişler, doğduğun yer değil, doyduğun yer :)
Evet rabbim saglıkla sıhhatle yaşamayı nasip etsin evlatlarımıza. Herşey olur biter. Para gelir gider. Yeterki iyi olsunlarÖyle canım okul masrafı hiç bitmiyor.Kızlar sürekli şu kitap,bu kitap diye bir sürü kitap istiyor.Bende o konuda hassasım yeterki yapın,çalışın almak sorun değil:)
Tabi her yıl büyüyorlar.Ona göre giyim kuşam hiç bitmiyor.Her şey pahalandı.Sağlık olsun ne yapalım:)
birazı kaçtıGizli gizli okuyorlar:)
Bizde urfalıyızOğlum Antepliyim diyor:)Çocuk burada doğdu ve büyüyor:)