• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Sen eşinin memleketine mi gittin:)
Bizim babalar aynı memleketten hatta eşimin köyü benim doğduğum yere daha yakın babamin köye göre ben merkez de doğdum büyüdüm tüm sülale merkez de

Eşim babasının işi için gelmişler memur emeklisi kayınpeder burda iyi gelmiş onlara ortam emekli olunca donmemisler

Aslindq eşimin Manisa ya yerlesesi varda işte ana baba baskısı :D

Bizim babalar aynı memleketten hatta eşimin köyü benim doğduğum yere daha yakın babamin köye göre ben merkez de doğdum büyüdüm tüm sülale merkez de

Eşim babasının işi için gelmişler memur emeklisi kayınpeder burda iyi gelmiş onlara ortam emekli olunca donmemisler

Aslindq eşimin Manisa ya yerlesesi varda işte ana baba baskısı :KK70:
O zaman senin dönüş zor canım:)

İşte öyle olmuyor canım gidince en az 1 hafta kalmamız lazım oda bütün düzenimizi bozar:)
Evet dogru. Artık yaz tatiline kaldı :)
1-1.30 saat uzaktayım aslında yakın ama ayda bir görüyorum bende aşaği yukarı bazen onlar bazen biz gidiyoruz :))
Ee nesi uzak. İstanbulda Avrupadan Anadolu ya geçmek iki saat sürüyor. Yine yakınsın. Biz Türkiyenin bir ucundayız :KK45:

Ee nesi uzak. İstanbulda Avrupadan Anadolu ya geçmek iki saat sürüyor. Yine yakınsın. Biz Türkiyenin bir ucundayız :KK45:
Şükür bı hasta olduğum da falan annem dayananaz en yakın saatteki tren e atlar gelir (:

Ama ha deyince gidilmiyor çocukları onlardan başkasına bırakamam mesela ://

Değil mi ayda bir gidiyormuş daha ne istiyor:)
Canım bizde yakın sayılırız.4 saat sürüyor.Ama çocuklar okula başlayınca çok zor gitmek:)Cuma gidip Pazar dönmek lazım.2 gün için çocuklar hasta olur,ödev yapamaz,düzen bozulur.O riske hiç girmem:)Birde maddi boyutu var.Gidip geliş her seferinde 300 -350 tl tutuyor:)Yani gereksiz masraf oluyor:)

Şükür bı hasta olduğum da falan annem dayananaz en yakın saatteki tren e atlar gelir :-)

Ama ha deyince gidilmiyor çocukları onlardan başkasına bırakamam mesela ://
Allah başka dert vermesin canım. Evlenince ister istemez ailenden uzak kalıyorsun. Ne demişler, doğduğun yer değil, doyduğun yer :)

Değil mi ayda bir gidiyormuş daha ne istiyor:)
Canım bizde yakın sayılırız.4 saat sürüyor.Ama çocuklar okula başlayınca çok zor gitmek:)Cuma gidip Pazar dönmek lazım.2 gün için çocuklar hasta olur,ödev yapamaz,düzen bozulur.O riske hiç girmem:)Birde maddi boyutu var.Gidip geliş her seferinde 300 -350 tl tutuyor:)Yani gereksiz masraf oluyor:)
Valla şuradan şuraya gitmek, Herşey para. Senin 3 çocuk, tek çalışan zor. Bizde hep kredi kartı ile idare ediyoruz

Valla şuradan şuraya gitmek, Herşey para. Senin 3 çocuk, tek çalışan zor. Bizde hep kredi kartı ile idare ediyoruz
Öyle canım okul masrafı hiç bitmiyor.Kızlar sürekli şu kitap,bu kitap diye bir sürü kitap istiyor.Bende o konuda hassasım yeterki yapın,çalışın almak sorun değil:)
Tabi her yıl büyüyorlar.Ona göre giyim kuşam hiç bitmiyor.Her şey pahalandı.Sağlık olsun ne yapalım:)

Öyle canım okul masrafı hiç bitmiyor.Kızlar sürekli şu kitap,bu kitap diye bir sürü kitap istiyor.Bende o konuda hassasım yeterki yapın,çalışın almak sorun değil:)
Tabi her yıl büyüyorlar.Ona göre giyim kuşam hiç bitmiyor.Her şey pahalandı.Sağlık olsun ne yapalım:)
Evet rabbim saglıkla sıhhatle yaşamayı nasip etsin evlatlarımıza. Herşey olur biter. Para gelir gider. Yeterki iyi olsunlar

:)
Gizli gizli okuyorlar:)
birazı kaçtı:sus:

Back
X