Hiç uslu durmuyorBir konuda ilk yorumlar ddan biri tontriko idi baktım gri olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç uslu durmuyorBir konuda ilk yorumlar ddan biri tontriko idi baktım gri olmuş![]()
Amin canım, evet valla hasret gideriyoruzAllah kolaylık versin.Annen yanında tadını çıkarİyiyim canım sağol
Bugün daha iyiyim
![]()
Ne güzel canım biz yaza kadar görüşemiyeceğizAmin canım, evet valla hasret gideriyoruz
İnsallah daha iyi olursun![]()
Burayi okusun diye taktik verdik görüyorsa bunu da görsün bekliyorum onuHiç uslu durmuyor![]()
Sende mi gurbet gelini sınAmin canım, evet valla hasret gideriyoruz
İnsallah daha iyi olursun![]()
O girilmiyor diye hiç uğraşmıyordurBurayi okusun diye taktik verdik görüyorsa bunu da görsün bekliyorum onu![]()
5 gün aldıysa yetişir tarifi ama daha fazlaysa bilememO girilmiyor diye hiç uğraşmıyordur
Gelirken eli boş gelmez inşaallah![]()
Aynen bende, herzaman gidip gelemiyoruz malesef.Ne güzel canım biz yaza kadar görüşemiyeceğiz
İnşaallah canım:)
görev için burdayız canım, geçici süreliğine :)Sende mi gurbet gelini sın![]()
Tarifini ben yapayım5 gün aldıysa yetişir tarifi ama daha fazlaysa bilemem![]()
Hayırlısı,sağlık olsun ne yapalımAynen bende, herzaman gidip gelemiyoruz malesef.
görev için burdayız canım, geçici süreliğine :)
Bazen mesafe iyidir, bazende kötü. Arası yokHayırlısı,sağlık olsun ne yapalım![]()
Mesafeyi birazda kendimiz koyuyoruz:)Bazen mesafe iyidir, bazende kötü. Arası yok![]()
Tabisi sende yap madalya alıp yok öyle sıyrılmakTarifini ben yapayım![]()
Keşke benim de geçici olsaAynen bende, herzaman gidip gelemiyoruz malesef.
görev için burdayız canım, geçici süreliğine :)
Yok benden kurtulamazsınız ama bulduğum tarifleri mecburen hep birilerine öneriyorum:)Tabisi sende yap madalya alıp yok öyle sıyrılmak![]()
Sen eşinin memleketine mi gittin:)Keşke benim de geçici olsa![]()
Bana önerdiğini hiç aklıma gelmemişti mesela halbuki sürekli yaptığım bişeyYok benden kurtulamazsınız ama bulduğum tarifleri mecburen hep birilerine öneriyorum:)
Evet, imkanlar doğrultusunda diyelim :)Mesafeyi birazda kendimiz koyuyoruz:)
Sende yakınsın galibaKeşke benim de geçici olsa![]()
O sebeple katılmayabilirim:)Bana önerdiğini hiç aklıma gelmemişti mesela halbuki sürekli yaptığım bişey![]()
Aynen:)Şubat tatiline gidebilirim ama kızlar sınava hazırlanıyor bu sebeple gitmem lüks olacak:)Evet, imkanlar doğrultusunda diyelim :)
Sende yakınsın galiba![]()