Öyle canım her şey gelip geçiyor:)Evet rabbim saglıkla sıhhatle yaşamayı nasip etsin evlatlarımıza. Herşey olur biter. Para gelir gider. Yeterki iyi olsunlar
:)
birazı kaçtı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım her şey gelip geçiyor:)Evet rabbim saglıkla sıhhatle yaşamayı nasip etsin evlatlarımıza. Herşey olur biter. Para gelir gider. Yeterki iyi olsunlar
:)
birazı kaçtı![]()
Öyleyiz vallahiBizde urfalıyız![]()
Neyse canım, ben ilacımı kullanıp uyuyayım. Sana iyi geceler öptümÖyle canım her şey gelip geçiyor:)
Hayırlı gecelerNeyse canım, ben ilacımı kullanıp uyuyayım. Sana iyi geceler öptüm![]()
Aynen yaaÖyleyiz vallahi
Buranın kültürü ile büyüyorlar.Bak ben bile Antep dolması ile 1. oldum![]()
İnşaallah canım bu sefer şansın yüksekAynen yaa, bende olacak mıyım ki birgün
![]()
Öyle mi diyorsun, ses etme kimse duymasınİnşaallah canım bu sefer şansın yüksek![]()
Öyle mi diyorsun, ses etme kimse duymasın
Hadi kaçtım ben![]()
Anammmm konfeksiyon muuu aşırrrııı yoğun ve yorucu Allah yardımcın olsun canımBüyük bir konfeksiyon fabrikasında canım![]()
Sağolasın canım benimAnammmm konfeksiyon muuu aşırrrııı yoğun ve yorucu Allah yardımcın olsun canım
Anaamm aynısının bronzlaşmış hali
Ne oldu canım kim sıktı canını bakayımNasılsın hanımlar ? Tarifimi bugün yapacaktım canım sıkıldı ya sabah sabahyarına yapayım sabah kalkar kalkmaz şimdi yapsam çekim akşama kalacak