- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Soz vermeyim, kazen madalya verecekse acip sirrimi paylasirim sizle:)) bana diyonda senin icli kofte cok basitti sanki:))
Bir ara konu açarsın o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soz vermeyim, kazen madalya verecekse acip sirrimi paylasirim sizle:)) bana diyonda senin icli kofte cok basitti sanki:))
Bir ara konu açarsın o zaman
Yaz kiz kocanin cani sagolsun:)Eşim tutturmuş beni yaz sponsor olarak diye kocam sponsorluğun da diye
Nolur bana soyle pratigini, kardesim her hafta istiyor elim hizlandi ama cok bilirim saatlerce ugrastigimiSoz vermeyim, kazen madalya verecekse acip sirrimi paylasirim sizle:)) bana diyonda senin icli kofte cok basitti sanki:))
Sen yine iyisin bu katilmaz diye beni etiketlememis bileAma ben bir buraya bir özele bakıyorum ancak sıra geldi:)
Unuttuklarımı siz etiketleyin küsmesinler:)
Ben bu gece rüyamda senin yeni kategori ye katıldıgını bir tarifi yetiştiremediğini gördümSen yine iyisin bu katilmaz diye beni etiketlememis bile
Bi de unuttuklarim diyor yuzu bile kizarmadan
_CaNanSu_ m olmasa kimsenin aklina gelecegim yokmus
Canim benim sohbete gelirim ben
Ben basit işlerin kadını değilim kiSoz vermeyim, kazen madalya verecekse acip sirrimi paylasirim sizle:)) bana diyonda senin icli kofte cok basitti sanki:))
Allah kabul etsin canımKizlar cok yogunum, yarin mevlutumuz var hazirliklar var. Kategori gelmis. Iki tarif aldim icime sinen. Hayirli ugurlu olsun simdiden.
Yine mi sohbet, aaaaaaa.Sen yine iyisin bu katilmaz diye beni etiketlememis bile
Sagol canim aminAllah kabul etsin canım
Sen yine iyisin bu katilmaz diye beni etiketlememis bile
Bize sponsor olacaksa niye olmasın:)Eşim tutturmuş beni yaz sponsor olarak diye kocam sponsorluğun da diye
Ayyy canım vallahi yetişmeye çalışıyorum yoksa sensiz olur muSen yine iyisin bu katilmaz diye beni etiketlememis bile
Simdi ben ne yapcagima karar verene kadaaarr katilmaya kalkarim o zamanda kapildi dersinAyyy canım vallahi yetişmeye çalışıyorum yoksa sensiz olur mu
Yok henüz gelmedi:)
Aynen 14 kişiye 2 şer tarif verdim:)Simdi ben ne yapcagima karar verene kadaaarr katilmaya kalkarim o zamanda kapildi dersin
Simdi ben ne yapcagima karar verene kadaaarr katilmaya kalkarim o zamanda kapildi dersin
Oww tam adamina geldin:)Nolur bana soyle pratigini, kardesim her hafta istiyor elim hizlandi ama cok bilirim saatlerce ugrastigimi