Sagol canım, benim ikinci gebeligim. Digerinde de sorun bulantı iştahsızlık gibi bir durum yaşamadım. Sadece baş dönmesi şeker tansiyon düşmesi ve nabzım yükseliyor.maşaallah ne güzel yiyebiliyorsun ben elma portakal dışında bi şey yiyememiştim 4 aylık olana kadar :) allah kucağına almayı nasip etsin
doğuma kadar mı yaşıyorsun bu sıkıntıları?Sagol canım, benim ikinci gebeligim. Digerinde de sorun bulantı iştahsızlık gibi bir durum yaşamadım. Sadece baş dönmesi şeker tansiyon düşmesi ve nabzım yükseliyor.
Nefes darlığı çok var bu kadar :)
Doğrudur canım ama tadı bile aynı olmuyor.Yani ben aynı fikirde değilim:)eşim bu sektörde ve der ki sera sebzesi tarla sebzesinden daha az ilaçlanıyor
Yok canım hiç birini almam:)Pırasa-ıspanak-karnabahar-brokoli-patates-kereviz-havuç:)haklısın keşke bende senin gibi olabilsem domates patlıcan biber de mi yemiyorsunuz
İnşallah
aynen domates su gibi (kokteyl hariç) patlıcan sünger gibi, biber ve salatalık lastik gibi oluyor. kahvaltı için sadece kokteyl alıyorum ben deDoğrudur canım ama tadı bile aynı olmuyor.Yani ben aynı fikirde değilim:)
Güneş yok,toprak ısısı vs..Olay sadece ilaç değil:)Biz bu taraflarda daha şanslıyız.Yani organik sebze bulmak daha kolay oluyor.Belki büyük şehirlerde dediğiniz olabilir:)aynen domates su gibi (kokteyl hariç) patlıcan sünger gibi, biber ve salatalık lastik gibi oluyor. kahvaltı için sadece kokteyl alıyorum ben de
eşim sektörün içinde olduğu için o ayarlıyor pazara bile gitmiyoruz biz :)Güneş yok,toprak ısısı vs..Olay sadece ilaç değil:)Biz bu taraflarda daha şanslıyız.Yani organik sebze bulmak daha kolay oluyor.Belki büyük şehirlerde dediğiniz olabilir:)
Onu yerinden çıkartalım
çıkmazsa madalyasını bana verinOnu yerinden çıkartalım
Ne güzel canım:)eşim sektörün içinde olduğu için o ayarlıyor pazara bile gitmiyoruz biz :)
Tamam öyle yapalım:)çıkmazsa madalyasını bana verin
annemlerin bahçesi de öyle farklı bir lezzeti oluyor ama yaz da olsa kışta olsa salatalığa çok karşı eşim günlük ilaçlanıyor ve günlük toplanıyor salatalık ilaç bünyesinde kalıyor diyorNe güzel canım:)
Memlekette olsam kayınvalidem kendi bahçesinde yetiştiriyor.Tatları o kadar farklı oluyor ki:)Domatesin tadı muhteşem oluyor:)
inşaallah çıkmazTamam öyle yapalım:)
Kayınvaliden ilaçlamıyor:)annemlerin bahçesi de öyle farklı bir lezzeti oluyor ama yaz da olsa kışta olsa salatalığa çok karşı eşim günlük ilaçlanıyor ve günlük toplanıyor salatalık ilaç bünyesinde kalıyor diyor
inşaallah çıkmazyasminsay
evet o bahçe salatalıkları kesilince bütün evi miss gibi kokutuyor pazardan aldıklarımız yerken insanın ağzında bile kokmuyor malesefKayınvaliden ilaçlamıyor:)
Eski sebzelerin tadı yok .Yaz kış eskisi gibi yetiştirilmiyor.Ama yinede her şeyi mevsiminde tüketmek lazım:)
Aynen öyle canımevet o bahçe salatalıkları kesilince bütün evi miss gibi kokutuyor pazardan aldıklarımız yerken insanın ağzında bile kokmuyor malesef
ben nohutlu pilavı turşu ve ayranla seviyorum yanında bir şey aramıyorum (tavukta varsa tabi)Kizlaar iyi geceler... nohutlu pilavin yanina hangi yemek giderr fikir verir misiniz?
Evet, malesefdoğuma kadar mı yaşıyorsun bu sıkıntıları?
Valla bravo sanaYok canım hiç birini almam:)Pırasa-ıspanak-karnabahar-brokoli-patates-kereviz-havuç:)