- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
bunca yoğunluğun arasında bi de birinci oluyorsun onu bari bize bırakaydın zalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunca yoğunluğun arasında bi de birinci oluyorsun onu bari bize bırakaydın zalım
Çaktırmaİşin sırrı tabaktan demi yasminsay birinciliğe doğru koşuyordu
Pışşşıııııkkkyasminsay misafirim gelecek evde servis eksik tabaklarını versene sana bir daha ki kategoride vereyim
Ufalamazsın artık cebe girmek içinneden nicin niye, anlamadim
174
Hem çalışıp hem yarışmada birinci olmak çok başarılı bir kadının harci olsa gerek Allah yardımcij olsun Yasmin
Valla o saatte ben yarı uykumda oluyorum
canım kk nin saati de 1 saat geri... 5.45 yazıyorsa 6.45 o ... onu da belirteyim istedim :)Valla o saatte ben yarı uykumda oluyorum
Benim KK saatim doğru, 6 da uyanıyorum çünkücanım kk nin saati de 1 saat geri... 5.45 yazıyorsa 6.45 o ... onu da belirteyim istedim :)
Benim KK saatim doğru, 6 da uyanıyorum çünkü
Doğrudur, benimki doğru dedim zaten
Anket Soğuk Mezeler Oylama
Günaydınlar herkese
Gönderen: yasminsay, Bugün 05:19 Paylaşıldığı Yer: Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
o zaman şöyle gösteyerimmm benn
ahahha benim kk saatim doğru dedin ya neyseeDoğrudur, benimki doğru dedim zaten
Evet, son 3 dakikaahahha benim kk saatim doğru dedin ya neysee
yemek molasında mısın hala canım?
cumartesin var mıydı?Evet, son 3 dakika
Bir an evvel akşam olsun, evime gideyim
Yok canım, 4 gün tatilimcumartesin var mıydı?
bitti bile gün, 1.lik de senin maşallahh :))
bak ben pazartesi gelecemmmYok canım, 4 gün tatilim
oraya 2. madalya da iyi yakışacakArtık tebrikleri alabilirim, siz yazın ben akşam okurum
Bende de normal sanki :/canım kk nin saati de 1 saat geri... 5.45 yazıyorsa 6.45 o ... onu da belirteyim istedim :)
Temiz olmuyo sankiNeden sevmiyorsun ki :/
Dimibizim oyle tabagimiz oldu da biz mi kazanmadikİşin sırrı tabaktan demi yasminsay birinciliğe doğru koşuyordu