- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Çeneleri çok düşük ben hiç konuşmadımGecmisi okuya okuya geldim, ancak arayi kapattim ne kadar cok konusmussunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çeneleri çok düşük ben hiç konuşmadımGecmisi okuya okuya geldim, ancak arayi kapattim ne kadar cok konusmussunuz
İşe başlayacağım diye fırsat değerlendirdimBide yavrum sen ilk basta yapiyon kurtuluyon bide 1. Oluyon:)) hahaha
AcebaaaaÇeneleri çok düşük ben hiç konuşmadım
Sende çabuk toparla gelSimdi mutfagi toplamaya gidicem, ordan camasir asmaya gecicem sonra salonu topliycam derken yine arayo acicaksiniz. Donuste beni 200 mesaj bekliycek kesin
TamamTamam al onları yoruldum taşımaktan
Yoğunluğun bitti mi neler yapıyorsun.Çocuklar iyi mi
Yani en erken 30 40 dakikaya gelirim diye dusunuyorum. Bakalim donuste beni neler bekliyorSende çabuk toparla gel
Gel bekliyoruz ben buradayımYani en erken 30 40 dakikaya gelirim diye dusunuyorum. Bakalim donuste beni neler bekliyor
Yok yok sen hizlisin zaten:))İşe başlayacağım diye fırsat değerlendirdim
Kolay gelsinHadi kactim
Üzerimde yük oluyor, erkenden yapmazsam rahat edemiyorumYok yok sen hizlisin zaten:))
Iyi ettin ben erteledim noldu, yapamadan vskit bittiÜzerimde yük oluyor, erkenden yapmazsam rahat edemiyorum
Kokumu mu aldın hemen, balık bulaştığını halledip az oylamaya bakayım dedim, açar açmaz etiketledindeynepnaz gel sana kep vereceğiz
Nasip canımIyi ettin ben erteledim noldu, yapamadan vskit bitti