Bundan sonra hep gelirsen düşünürüzvallaha kızların hiç biri yok.topiği ben ayakta tutuyorum.ben olmasam nice olurdu mezelerin hali.bunun için +5 oy talep ediyorumNevreste
Bu konu fake dağılın arkadaşlarKonu mu acsam acaba bdv de oy almazsam esim beni bosicakmis diye
Tabi ki normal şekerim bak ben sana sık sık bildirim gelmesini sağlıyorumya bişey dicem.şimdi ben buraya girdim gireli bildirim patlaması yaşıyorum normalmidir
Canan hava soğuk üşütürsünHala aynıyız
Nevrestem canım nevrestem yapamadım gene dosya çok büyük diyor gene yaşa ,ben hep avatarsiz mi kalacam Allahimmmmhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...x100-seker-gibi-hareketli-avatarlarim.639435/
Bu konuya bak canım bunlar kk formatına uygun:)
Hepsini çok beğendiler oy veremeyip kaçtılar
Hepsini çok beğendiler oy veremeyip kaçtılar
Oyyy kıyamam niye olmuyor anlamadım resmi küçültelim:)Nasıl bir şey ekleyeceksin:)Nevrestem canım nevrestem yapamadım gene dosya çok büyük diyor gene yaşa ,ben hep avatarsiz mi kalacam Allahimmmm
Hepsi birbirinden güzel olmuş ...
Teşekkür ederizHepsi birbirinden güzel olmuş ...
Abi ilk defa böyle bir meze kategorisi yaptık.İyi ki yaptık:)Hepsi birbirinden güzel olmuş ...
Ahanda yaptım ,ahanda yaptım.Oyyy kıyamam niye olmuyor anlamadım resmi küçültelim:)Nasıl bir şey ekleyeceksin:)
Hadi hayırlı olsunAhanda yaptım ,ahanda yaptım.
Bi de ben kazansam dadundan yenmez nevoAbi ilk defa böyle bir meze kategorisi yaptık.İyi ki yaptık:)
Ben sevindikçe benim kızlar bana boyle bakiyorlarAhanda yaptım ,ahanda yaptım.