Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Sağolasın canım.Valla kendime oy verdim diye de utandım :KK12:Pisman da oldum keşke katılmasının diye ama öyle öyle alisicaz insAllah:KK200:
Yok canım problem değil hepimiz ilk katıldığımızda oy alamayız korkusundan kendimize verdik:)
Yani utanılacak ,pişman olunacak bir şey yok:)Bazı yarışmalara katıldık sonlarda olduk bazılarında önlerde olduk:)Talih kuşu ne zaman gelir konar onu bilemeyiz.Önemli olan heyecan ve zevk duymak:)

Yok canım problem değil hepimiz ilk katıldığımızda oy alamayız korkusundan kendimize verdik:)
Yani utanılacak ,pişman olunacak bir şey yok:)Bazı yarışmalara katıldık sonlarda olduk bazılarında önlerde olduk:)Talih kuşu ne zaman gelir konar onu bilemeyiz.Önemli olan heyecan ve zevk duymak:)
Doğru diyorsun nevreste çok heyecan duyduğum kesin:halay:Ama olsun bidaha daha başarılı olmak dilegiyle

Doğru diyorsun nevreste çok heyecan duyduğum kesin:halay:Ama olsun bidaha daha başarılı olmak dilegiyle
İnşaallah canım:KK200:Bizim başlardaki sunumlarla şimdikiler arasında dağlar var.Yani ne yapılır,ne daha çok oy alır.Resim çekimi nasıl olmalı bunları yavaş yavaş öğreniyoruz.Hiç bir şey kazanamasakta kendimizi geliştiriyoruz.Yeni şeyler öğreniyoruz:KK45:

X