- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Sen unuttun buraları mazikenHepsi ne kadar guzel gorunuyor herkesin ellerine saglik..oyumu 2 numaraya verdim o yilbasi agacina benzer sunum beni benden aldi:)
Neden gelmiyorsun de bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen unuttun buraları mazikenHepsi ne kadar guzel gorunuyor herkesin ellerine saglik..oyumu 2 numaraya verdim o yilbasi agacina benzer sunum beni benden aldi:)
Ben de Mazikene benzettim de emin olamadım ,nickini değiştirdi demekSen unuttun buraları maziken
70 yani kilosu iyiymiş hergün 10 tane yesek baya giderAz alınca daha pahalıya geliyor
Yok bakmıştım ben yarım kilo
Ne haber kız ,büyüttün mü paşayı,ben hala buralardayımHepsi ne kadar guzel gorunuyor herkesin ellerine saglik..oyumu 2 numaraya verdim o yilbasi agacina benzer sunum beni benden aldi:)
Can 100 lira diyordu bulunduğu yerde70 yani kilosu iyiymiş hergün 10 tane yesek baya gider
Ah ahh:)) katilmaya yeltendim bir ara ama cocukdan firsat bulamadim:) daha yeni yeni rahatladim insallah sonraki yarismalara katilabilirimSen unuttun buraları maziken
35tl ne kadarlık acaba... şurda yanıp tutuşuyoz fıstık diye neyse akşam alıyım bari az :))Sen fıstıklı kadayıf yapmış birisin ,masraf ne eder sana
Esas can09e fıstık pahalı diyordu ,Bime yine 35 TL ye geliyormuş ,yanlış bakmadıysam kataloğa bazen facede falan geçmiş kataloğun reklamını yapıyorlar tıklansın diye
Böyle pahalı kuruyemiş alınca iflas edecekmişim gibi geliyorCan 100 lira diyordu bulunduğu yerde
15 aylik oluyor pasa:) bir madalya gordum oradaNe haber kız ,büyüttün mü paşayı,ben hala buralardayım
Minik fırsat vermiyor demek :) can sağlığı olsun kuzum arada uğra özletme kendini acılı ezmen hala aklımdaAh ahh:)) katilmaya yeltendim bir ara ama cocukdan firsat bulamadim:) daha yeni yeni rahatladim insallah sonraki yarismalara katilabilirim
Ben benBenimle kapismak isteyen var mi
Itinayla yenilgi kabul edilir
Onu ben demiştim hatta o 35 TL lik fıstık künefe nin malzemelerinde varSen fıstıklı kadayıf yapmış birisin ,masraf ne eder sana
Esas can09e fıstık pahalı diyordu ,Bime yine 35 TL ye geliyormuş ,yanlış bakmadıysam kataloğa bazen facede falan geçmiş kataloğun reklamını yapıyorlar tıklansın diye
sesli güldüm vallaYasminin de memeleri kabarır geçmişi okuyunca
Baga verecek oyunu bagaGenelde alangirli farklı tarife veriyor Tahminleri alalım bence Olivya salatasına verecek,yılbaşı ağacı da olabilir
demek yasmini yakalamama sebep olan o yigit sendinoperimHepsi ne kadar guzel gorunuyor herkesin ellerine saglik..oyumu 2 numaraya verdim o yilbasi agacina benzer sunum beni benden aldi:)
Patlicanli mezeleri cikin cunku kendisi patlican sevmiyomusAynen hiç deme
Kazende henuz oy kullanmamış
Bakalim hangi tariften yana olacak oyu
Amanin koskoca topikte yalnizim ya ziyaretci bile yok
Burdayım ben