- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Dusun nevo dusunAcığını bulman lazım hemen atalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dusun nevo dusunAcığını bulman lazım hemen atalım
O zaman anayigit olsunBabayiğitleri foruma almıyoruz
Iyide aciklik var diye dogurttular mi yani? Cocuk yasarken oyle mi? Ben anlayamadim sanirimAnsız oldu. Suyum geldi doğum başlamış bile. Su gelmeden belim ağrıyordu meğer doğum sancısıymış. Hastaneye gidince doktor 2 cm açılman var dedi. Suni sancı verdiler işte
Mercimekler dirimi olmuş yoksa maydanozlar mı iyiBir turşu koymamış yanınaDusun nevo dusun
Gülüm 21 haftalık bebek zaten yaşamaz.Çok zor mucize diyelimIyide aciklik var diye dogurttular mi yani? Cocuk yasarken oyle mi? Ben anlayamadim sanirim
Aciklik varsa zaten dogacakti tontiIyide aciklik var diye dogurttular mi yani? Cocuk yasarken oyle mi? Ben anlayamadim sanirim
Azerin biz konuştukça Yasmin'in oyları artıyorO zaman anayigit olsun
Bi de parmaklarinin izi iyi cikmamis sanki koftelereMercimekler dirimi olmuş yoksa maydanozlar mı iyiBir turşu koymamış yanına
Konuş konuş oyları artıyorBi de parmaklarinin izi iyi cikmamis sanki koftelere
Allah kolaylık versin canımTebrik ederim hepinizi ellerinize sağlık final haftası olmasaydı katılırdım belki ama yok bu aylar çok doluyum :)
Kotuye konustuk olmadi bi de iyiye konusalim NevoAzerin biz konuştukça Yasmin'in oyları artıyor
Aman aman nasıl güzel olmuş.Elleri dert görmesinKotuye konustuk olmadi bi de iyiye konusalim Nevo
Ya yaaa hele o kozlenmis patlicana bayildimAman aman nasıl güzel olmuş.Elleri dert görmesin
Tabaklarıda çok şık olmuş.Ya yaaa hele o kozlenmis patlicana bayildim
Evdekiler bugün aç kalacakAyy yemek yapmam gerek simdi hayatta kalkip gidemem
Sofrasi da cok guzelTabaklarıda çok şık olmuş.