- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.810
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım 12 olmuşsuunn kontrol ne zaman?Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın abla hoşgeldinGünaydınlar hanımlar..
Günaydın abla hoşgeldin
Sagol canım, perşembe yada cuma gideceğim. İkili test yapılacak ve cinsiyet belli olacak inşallahmaşallah canım 12 olmuşsuunn kontrol ne zaman?
10 oy ne ki millet 50-100 oy aliyotabi 10 oy almışsın bide yerinde sayıyor demişsin bana ne demeli
İnsallah ama baksana pesimde 3 tane disli rakip varBildirimle ucacaksin sanırım :))
canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah.. kız erkek farketmez sağlıklı olsun daSagol canım, perşembe yada cuma gideceğim. İkili test yapılacak ve cinsiyet belli olacak inşallah
bende mayıs annelerinden baktım.. maalesef kaybetmişler.. kendisi de kürtaj olmuş plasenta gelmediğinden.@Krmzblk dan haberi olan var mi
İnsallah tez zamanda yerini dolduracak bi yavru daha verir Rabbimbende mayıs annelerinden baktım.. maalesef kaybetmişler.. kendisi de kürtaj olmuş plasenta gelmediğinden.
amin inşallah canım..İnsallah tez zamanda yerini dolduracak bi yavru daha verir Rabbim
İnşallah canım öyle tabiki. :)canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah.. kız erkek farketmez sağlıklı olsun da
Rakipler de iyi maşallah hakkı olan kazansın ins10 oy ne ki millet 50-100 oy aliyo
İnsallah ama baksana pesimde 3 tane disli rakip var
2-3 gün sonra sanırım ://Kizlar bildirim yarismanin kacinci gunu gidiyo acaba
Heran herşey olabilirYa ben sanirim 10 oyda kalicam digerleri yetisiyo banahatta gececekler galiba