- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.629
YorumsuzBisey yokmuski onlarda yaw:) espiri yapmis. Bu kk kadinlarindada bazen hic espiri anlayisi yok:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YorumsuzBisey yokmuski onlarda yaw:) espiri yapmis. Bu kk kadinlarindada bazen hic espiri anlayisi yok:)
Bana kimse oy vermez.Sonuncu olmaktan sizi kurtaracağımArtık birinci olsa da biz nasiplencez
Emira SY nin madalyası da geldi mi acaba?
Bana kimse oy vermez.Sonuncu olmaktan sizi kurtaracağım
Onunkiler tarif de benimkiler ne , senin tarifin bir şeye benzemiyor mu diyorsunEmira küçük bebesiyle 2 tane tarif bildirdi.Sen de nazlana nazlana yapıyorsun
Onunkiler tarif de benimkiler ne , senin tarifin bir şeye benzemiyor mu diyorsun
Hayır benziyor ama kesin yapacak mısın merak ediyorumAlıntıyı nasıl bozdunOnunkiler tarif de benimkiler ne , senin tarifin bir şeye benzemiyor mu diyorsun
Teşekkür ederim canım.Amin inşaallahNevreste çok yakışmış, darısı bizlere olsun
Caps tuşuna bas en iyisiOnunkiler tarif de benimkiler ne , senin tarifin bir şeye benzemiyor mu diyorsun
Ben zaten Ona yazmıştım, sen nasıl Onun mesajının içine girdin
Sürekli bağırıyor zatenKibleyelim görsün gününüCaps tuşuna bas en iyisi
Ben zaten Ona yazmıştım, sen nasıl Onun mesajının içine girdin
Onu biz sana soruyoruz:)Ben zaten Ona yazmıştım, sen nasıl Onun mesajının içine girdin
Evet işte bir kere verirken avoid dublicate secilmiş sanırım.2. yemek ödüllerini artık veremiyorum disable geliyor o seçenek
Geçen gün de burnunu karıştırıp saga sola silah sıkıyordu, bencede kibleyelimSürekli bağırıyor zatenKibleyelim görsün gününü
Mutlaka tarifini yapsın yoksa öyle yapalım:)Geçen gün de burnunu karıştırıp saga sola silah sıkıyordu, bencede kibleyelim
AynenMutlaka tarifini yapsın yoksa öyle yapalım:)
Sürekli bağırıyor zatenKibleyelim görsün gününü