Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Arı sütü sipariş vermiştim, yanında propolis kış çayı hediye yollamış tedarikçim :KK53: herşeye çok iyi geldiğini söylemiş eşime :KK53:

Öyle doğal ürünlere mi geçsen Nevoşum :KK8:
Ben zaten sürekli kullanıyorum canım :)Arı sütü kullanmadım ama ilaç dışında hep doğal yöntemler kullanırım:)Ama dinlenemiyorum,çok üşüyorum sürekli ayaktayım .Bu beni kötü etkiliyor.

Öksürük se tek sıkıntı bitkisel hallet ben ateş olduğunda ateş düşürücü veriyorum

Birde benim 2 yaşında kızım öksürük ateş oldu ateşten yandı kavruldu acile aile hekimine göturdum antibiyotik veremeyiz diyorlar ben istemediğim halde neyse ayrıldık soğuk algınlığı vs ver dedi aradan iki gün geçti çocuğun ateşi tekrarlıyor acile götürdük anlattım böyle böyle aynı lafı yine duydum dedim ben istemiyorum zaten antibiyotik ama çocuğun ateşi ne olacak

İlaçla dusureceksin dedi doktor bu çocuğun ilk hastalanması ilkinde antibiyotik verirsen bağışıklık kazanmaz dedi

Afedersin detayı mi anlatmayayim ama cok kötü atlattı ilk hastalığını ama kaç gün kivrandi öksür öksür mahvoldu

Ama şimdi ne kadar hastalansadq o kadar kötü olmuyor sanırım daha direnç kazandi

Artık öksurdugunde yağ sürüyorum bal zencefil baharat karışımı yapıp yediriyorum göğsüne bal yağ sürüyorum rahat uyuyor burnuna da okyanus suyu sıkıuorum akıntı varsa ateş olmadan iyi oluyor

İns geçer bi an önce seninde ateşini düşür ilaçla göğsüne ılık zeytinyağı sur ayak altına limon giydir çorabını

Ertesi gün ballı yap yağı karabiber zencefil koy ilikken sür çenesinin altına kadar köy kağıt havluyu hiç öksurmeden uyuduğunu göreceksin

:))
Hepsini yaptım canım yapıyorum da arı sütü bal karışımı propolis ıhlamur limon karabiber zeytinyağlı karabiber sürdüm göğsüne neler neler yaptım ama geçmedi öksürüğü öncekilerden farklı sesi bende ilaç vermedim hiç kendisi de istemiyor zTen hep evde atlattık hastalıkları anlamdım bu sefer geçmedi inşallah iyileşir yaa şükür keyfi yemesi içmesi yerinde yoksa daha zor olurdu

Geçmiş olsun aslında vermemesi lazımo_O
Valla anlamadım ama başka çare yok geçmiyor bir Türlü gece uykudan uyanıyor öksürerek kaç gündür uykusuzuz başım ağrıyor artık çok yoruldum iyileşse de uyusa diye bakıyorm

X