Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ne yapayım nerelere gideyim c.makina bozuldu dün bir makina çamaşırı elimde yıkadım ve hala kurumadilar :KK43:

Bugün de vicdansız tamirci aldı götürdü makina mi benden kim bilir ne zaman gelecek :KK42:
Sabret canım biraz zorluk çekersin elbet ama tamir edilecek illaki :)

Sabret canım biraz zorluk çekersin elbet ama tamir edilecek illaki :)
Dün kızım öksürükten biraz istifra etmiş ti onu yikamayamadan gitti makinam Allah tan biraz temizlik yapmıştım artık leke çıkarıcı ya başmam lazım çünkü yorgan gibi kalınca bişey Alez i :KK43:

Dün kızım öksürükten biraz istifra etmiş ti onu yikamayamadan gitti makinam Allah tan biraz temizlik yapmıştım artık leke çıkarıcı ya başmam lazım çünkü yorgan gibi kalınca bişey Alez i :KK43:
Geçmiş olsun kuzum, yedek varsa onu kullan yoksa da çarşafla idare et birkaç gün..

Geçmiş olsun kuzum, yedek varsa onu kullan yoksa da çarşafla idare et birkaç gün..
İdare ederim o önemli değil de ins lekesi çıkar :KK43:

En olmadık zamanda çıktı varua bu ara sıkıntılarımız da vardı üst üste geldi :KK43:

heee hiç yarışmalara bile katılmamışken adım gedikliye çıktı ya la :KK70: :KK70:
aman.. 6.günüm bugün reglin hala ağrım ve lekelenme devam ediyor ne gıcık bir durum?
sen nasılsın Gedikli :KK50:
İyi şükür kişi uyuttum yemek yapmadan önce bir gireyim dedim ev ahalisi ödev ve sınav çalışıyor :KK70:

X